Vad kan orsaka ryggsmärta?

yggsmärta är ett vanligt problem, men vad kan orsaka ryggsmärta? Ibland har vi en smärta i nedre delen av ryggen, ibland i andra ryggrads områden, i synnerhet mellan skulderbladen och ryggrad, nacke eller runt trapezius. Det är en utmaning att bota ryggont. eroende på rutinerna kan obehaget vara större eller mindre.

I denna artikel kommer vi att ge dig några svar på vad som kan orsaka ryggvärk, samt några tips om hur det naturligtvis kan behandlas, och därigenom förbättra din livskvalitet.

Uteslut skador

Det första du bör göra när du har haft ont i några dagar eller veckor Detta gäller särskilt för dem som har brutit mot varandra.

Du bör inte ignorera ryggsmärta, men det är uppenbarligen inte en skada eller ett kroniskt problem.

tillbaka och känslor

Trots att många inte kommer att tro det, att utsättas för negativa känslor under en längre period kan orsaka ryggvärk. Detta beror på kontinuerlig spänning i ryggen som eventuellt kan bli kronisk.

Ju mer stress eller känslomässig spänning du upplever, desto mer smärta kan du ha. Människor som kännetecknas av negativa känslor är inte de enda som upplever ryggsmärta. Ofta håller vi emotioner som i sin tur kan leda till svår smärta.

Dessa känslor är relaterade till de olika delarna av ryggraden:

 • : osäkerhet och frustration
 • : rädsla
 • Lumbar: frustration

 Du kan också se en terapeut eller ta ett naturligt tillskott.

Tillbaka och organ

Inflammation av en kropp nära musklerna kan också orsaka ryggsmärta. Inflammation orsakar mycket press på området.

Förhållande mellan spinal områden och organ:

 • Trapezius och bäckenområdet: levern och gallblåsan
 • Vänster trapezius och den vänstra delen av ryggen, lungor och magsäck
 • huvud: hjärta
 • Lower tillbaka: njurar (övre delen) tarmar (mellersta delen), luftvägarna (sakrala området).

Om andra hygienkrav bekräftar att ett av dessa organ kan försämras (man inte nödvändigtvis måste ha en sjukdom), bör man behandla detta.

aturliga hjälpmedel

Förutom att försöka räkna ut källan av symptomen, kan du behandla smärta med naturmaterial:

 • smärtstillande och antiinflammatoriska infusioner med gurkmeja, vide eller djevelko
 • Lokala värmare med varmvattenflaska eller elektrisk dyna
 • Clay eller ingefära förpackning
 • rsenik baserade antiinflammatoriska krämer
 • ach blomma avhjälpa eller homeopatiska blommor

Fördelaktigt terapi

del av behandlingen bör vara manuell och utförs av en fackman.Detta ska hända kontinuerligt tills du blir bättre eller känner inte längre smärta.

Vi rekommenderar särskilt upplösande massage för avkoppling. Ännu bättre behandling kan erhållas från en osteopat eller sjukgymnast som också hjälper dig att förstå de fysiska obalanserna du upplever. Vi kan förebygga vissa sjukdomar avsevärt genom att ändra vanor.

Vi rekommenderar också skärning, en metod som använder undertryck för att förbättra musklerna och inre organens blodcirkulation där blodtillförseln är dålig, till exempel efter skada.

 Det är en rehabiliterande kranmetod som påverkar kroppens egna läkningsprocesser genom att hjälpa muskeln att ge mer och ge stabilitet i lederna utan att påverka rörelseoskärpa. Denna metod visar sig vara mycket effektiv för att lindra smärta och skada och används ofta av idrottare.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar