Vad händer när du ignorerar trängseln att urinera?

lla har, vid ett eller annat tillfälle tid, motståndskraft mot urinering.

För det mesta är du i en situation där  eller du är mitt i ett arbetsförpliktelse som håller dig i tid.

Men försök att inte göra vana här eftersom det kan få konsekvenser. Detta är vad som händer i kroppen när du motstå frestelsen att 

urinvägsinfektion

Om du är den typen av person som tenderar att motstå frestelsen att urinera med jämna mellanrum när du är på platser var försiktig, var försiktig.

n av konsekvenserna är urinvägsinfektioner. Och är det snart gjort att det i detta fall leder till en bakteriell infektion som påverkar urinvägarna.

nledningen är enkel: urinen innehåller bakterier, och om de förblir i  under lång tid kan de leda till infektion.

Se även: 

jurstenbildning

ågra är benägna att bilda njurstenar. Om det här är du och du tenderar att hålla tillbaka när du känner dig av att urinera, kan du bara göra tillståndet sämre.

Små njurstenar kan vanligtvis passera genom urinen, så länge de är mycket små. 

För att förhindra bildandet av njurstenar är det viktigt att du dricker mycket vatten och lägger sig när din kropp säger att du behöver det, eftersom det här är det enda sättet att ta bort eventuella njurrester utan att situationen försämras.

Cystitis

Om du motstå behov av att urinera,  vilket resulterar i ett tillstånd som kallas cystit, eller 

Om du upplever bäckensmärta och ndast en liten mängd urin kommer ut när du avvenar, du bör söka en läkare. Dessa är de traditionella symtomen som indikerar att du lider av blåskatarr.

låsan sväller upp

Även om det kanske inte fungerar har blåsan en mycket begränsad kapacitet, och att hålla på mer urin kan bara göra det svullnad.

låsan kan hålla runt tre koppar vatten, så kom ihåg detta om du dricker mycket och du inte har möjlighet att nå en toalett inom en snar framtid.

Detta är en mycket användbar sak att komma ihåg om du är på jobbet eller har ett viktigt möte att gå till och så vidare.

är blåsan är full finns det hjärnreceptorer som ansvarar för att du skickar en signal som du behöver sova och hjärnan själv kan utlösa dräneringen om det behövs. 

ndra negativa biverkningar

Om du känner för att försämra trangen att urinera

kommer du att uppleva en serie biverkningar  Återgå från urinblåsan och urinröret

Det här är kanske den allvarligaste konsekvensen. Om du är villig att urinera för länge, kommer din kropp i slutändan inte att utvisa urin, men i stället kommer den att återvända till urinröret och njurarna, vilket kan leda till allvarliga infektioner.

Först kommer du att ha en normal uppmaning att urinera länge och det kommer att lagras i blåsan, men det kommer till slut att återvända

om du inte använder toaletten i tid och det kan bara orsaka hälsoproblem . 

Hur kan jag veta om jag har Hgallesteiner? 

Om du inte eliminerar urin kommer du att ha en uppblåst, obekväm känsla.

Förutom det kommer kroppen att användas för att behålla dessa vätskor och du kommer inte att kunna gå så enkelt som du brukade.

Vätskansamling, förutom obehag, kan också orsaka infektioner,ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar