Vad ska du göra om du kämpar med astma eller allergier

. Problemet är att hela området är ofta irriterat.  och de påverkar i hög grad livet för dem som kämpar. Det är alltid möjligt att hitta olika . Om du vill veta mer om dessa terapeutiska metoder, fortsätt bara läsa.

Kombination av astma och allergier?

Samma ämnen som utlöser hög feber kan också vara tecken på astma; andningssvårigheter, väsande andning och tätt bröst. Detta är känt som allergisk astma eller astma orsakad av allergi.

Hud och matallergier kan också ge vissa personer symtom på astma.

Hur orsakar allergiska reaktioner symtom på astma?

n allergisk reaktion uppstår när proteinerna i kroppens immunsystem felaktigt identifierar en ofarlig substans , såsom pollen, som farligt. I ett försök att försvara kroppen från den farliga substansen attackerar den allergenet.

. Dessa är ofta snäva näsor, klåda i ögonen eller hudreaktioner. Vissa människor upplever också allergiska reaktioner på lungorna och luftvägarna, vilket orsakar astmatiska reaktioner.

aturlig behandling som kan hjälpa dig

  • Det är mycket viktigt att minska andningsproblemen. Magnesium är välkänt för sin förmåga att slappna av i musklerna. Det gäller även musklerna runt luftvägar och lungor.
  • Grönt te är ett effektivt medel som hjälper andningsorganen. Det är också lätt att använda.
  • Om du lider av kronisk astma och allergi, bör du definitivt lära dig att balansera allergin. . n studie visade att barn som åt fisk mer än en gång i veckan har mindre chans att utveckla astma än barn som inte äter fisk regelbundet.
  • Undvik konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel, acetylsalicylsyra eller ibuprofen, och andra icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel . Dessa substanser inducerar framställning av leukotriener, vilka är potentiella inflammatoriska substanser som kan orsaka astma.
  • Många astmatiker producerar inte tillräckligt med magsyra, vilket kan orsaka matallergier och minska upptaget av näringsämnen. Detta problem kan åtgärdas med kosttillskott.

Dessa tips bör inte ersätta läkemedel du använder. Kom ihåg att 

Under medicinsk övervakning och med en kombination av några naturliga behandlingar är det möjligt att minska intaget av läkemedel .Genom att komma ihåg och utnyttja allt som naturen erbjuder kan vi märkbart förbättra vår egen hälsa.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar