När kan förstoppning bli farligt?

Kan för vår hälsa? Förstoppning är ett vanligt tillstånd som du bör behandla samtidigt som du tar förebyggande åtgärder. Det är inte bra för din hälsa och om det blir kroniskt kan det vara ett farligt problem.

Varför? I grund och botten kan förstoppning leda till andra sjukdomar - andra problem som definitivt kan göra situationen sämre. Vi kommer att förklara allt i artikeln nedan. Förstoppning - en vanlig sjukdom

Vem kan säga att de aldrig har upplevt denna sjukdom? ästan alla av oss har varit tvungna att relatera till förstoppning i våra liv; ndra kan uppleva det med jämna mellanrum. Det betyder gådagar och ibland även veckor utan att kunna gå somna normalt. Inte alla kan

utföra regelbundet utan smärta, Är du en av dem som brukar använda medicin för att hjälpa dig att gå på språng? Ibland

är det sant att du inte har något annat alternativ kvar, men som en allmän regel rekommenderas inte dessa mediciner. Helst bör du anpassa dina matvanor och beteende n stillesittande livsstil, brist på fiber, dålig kost och ingen dricksvätska är utan tvekan de viktigaste faktorer som får folk att lida av förstoppning. Och var försiktig, eftersom det är

mer sannolikt att kvinnor måste hantera detta tillstånd. Varför? Det är i grunden en fråga om kroppstyp; Den kvinnliga kroppen är mer benägen för denna typ av problem. Vi bör också förklara att "avföring" skiljer sig från person till person. Inte alla smälter maten på samma sätt, och det kan vara lättare eller svårare för vissa människor.

mest normala situationen är att gå på en dag, Hur vet jag om jag har förstoppning?

Du ska göra tre gånger i veckan (eller mindre).

 • Din pall är antingen väldigt flytande eller väldigt, väldigt solid.
 • Du måste försöka mycket hårt i minst 10 eller 15 minuter.
 • Du känner dig uppblåst, tung och full av gas.
 • Ibland får du huvudvärk.
 • Om du har varit i denna situation i mer än 3 månader, lider du av kronisk förstoppning.
 • är blir förstoppning farlig?

Du vet att förstoppning inte är hälsosam och att du absolut bör göra ditt bästa för att förhindra det.

Kom ihåg, om din kropp inte kan bli av med allt överskott som uppstår i det, kommer det här avfallet att göra dig sjuk.Tarmarna kommer att vara ömma, laddade med en mängd toxiner som håller kroppen från att absorbera näringsämnena i maten du äter. Detta är farligt. om du upplever kronisk förstoppning

bör du ta hänsyn till dessa symtom eftersom de kan indikera ett allvarligare tillstånd och betyder att du definitivt bör söka läkare: mycket smärtsamma magkramper

 • och upplever stor obehag när du lägger dig, vilket kan leda till att du spottar. går i nästan 7 dagar utan att gå och sova,
 • om du inte tar ordentlig medicinering. Det är också farligt att oscillera mellan förstoppning och
 • diarré.
 • Titta på pallets 
 • Om det är mycket mager, låt din läkare veta, eftersom det inte är hälsosamt. att du inte plötsligt gå ner i vikt.
 • Detta kan vara ett direkt symptom på något som händer i din kropp, som att förlora näringsämnen. får hemorrojder.
 • Om du ständigt måste försöka mycket svårt att gå till sängs, kommer du att sluta skada din tarm. Om du ser onormal anus eller något blod, ska du gå direkt till din läkare. 1. Flytta lite mer.

ara en halvtimme om dagen kan göra skillnaden. örelse stimulerar kroppens tarmaktivitet. Det är lätt att göra och kan vara till stor nytta för dig.

 För att göra denna enkla och effektiva dryck, blanda bara vatten vid rumstemperatur med en matsked aloe vera. Låt det lösa upp och tillsätt saften av en halv citron. Du kan också förbereda detta genom att blanda aloe vera med två kiwi i en mixer. Gorgeous!

 Detta är ett utmärkt alternativ till frukost. Det ger dig fiber, vitaminer och bakterier som är bra för tarmhälsan.

 tt annat utmärkt alternativ till frukost.

 Detta är ett perfekt föremål att inkludera i din lunch. runt ris är bra för att rengöra din kropp, vilket ger dig mycket fiber och antioxidanter.

 Vatten, naturliga juicer ... dessa är alla perfekta för att hålla dig hydratiserade hela dagen. Plus att de stimulerar tarmrörelsen och avgiftningen. Drick minst två liter om dagen.

 Du bör aldrig hoppa över måltider, särskilt inte frukost. Det är viktigt att ha en matplan så att kroppen kan hålla sig till en rutin. Också vara säker på att inte äta stora middagar. n lätt balanserad middag hjälper dig att bekämpa förstoppning.

 Du kan äta sallader eller laga naturliga juicer där du blandar frukt och grönsaker.ehöver du några idéer? Prova blad, honungsmelon och lime; morot, ananas, vattenmelon och ingefära; eller vattenmelon, tomat och basilika. lla tre är läckra!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar