När jag minst anade det, gav tysta mig svara på

Dagens värld är så högljudd att människor nästan inte längre kan lyssna på sig själva. De söker sig företaget, för att undvika att vara ensam så mycket som möjligt ... betyder allt detta att 

Många människor är rädda för denna frånvaro av ljud, eller åtminstone är de rädda för att vara borta från välbekanta ljud. Det kan vara ljudet av bilar utanför, en brandbil, människor talar ...

Visa: 

är de är ensamma i det vilda, de kan börja bli nervös. ventuellt konstigt ljud kan få dem att hoppas oväntat.

Men i hjärtat av detta svar är 

Varför rinner vi alla från tystnad?

 Du vill inte tänka på dem, möta smärtan, gå ansikte mot ansikte mot dem.

Det är dock i denna tystnad att svaren kommer att hittas när du tror att du hade förlorat den  saknar betydelse.

ågon som är fångad eller oförmögen att avsluta ett förhållande, 

Det är alltid lättare att stanna i självbedrägeri, eller det är i alla fall det som folk tror. Håll dig under dina förväntningar, 

Discover 

Du blir ett offer när du faktiskt vet var lösningen ligger. Du väljer att gömma det istället för att räkna ut hela din styrka och sluta det som orsakar så mycket skada som får dig att lida.

Det är svårt att vara modig och söka svar i tystnad. Det är svårt att hålla tyst och observera världen och vad som händer utan att döma eller kritisera.

Svaren är på insidan

är livet vänder sig till dig när du tror att du har haft lite otur, måste du börja söka efter dig själv.

 och låt dem försöka ge dig lösningen. Här är dock  helt eget.

Om du någonsin har sökt professionell hjälp vet du redan detta. n psykolog kommer inte att döma dig eller ge dig lösningen till exempel. De tar dig för hand och guidar dig så att 

Ibland tvivlar du på dig själv, varför du tenderar att fokusera på externa faktorer. Detta är dock felaktigt eftersom lösningen på allt är inuti dig.

Du kanske tror att du kanske inte är svag eller vet inte hur du kommer tillbaka på rätt spår.llt detta är den tydliga frånvaron av att lyssna på dig själv.

Missa inte: 

Det finns en liten röst inuti du berättar var du ska gå. Du behöver bara lyssna på det och att göra det, tystnad blir din bästa allierade.

Dykning inuti dig själv

Det är ibland svårt att se när det gäller att möta det skadade barnet som fortfarande har en dålig tid i dig. Vid andra tillfällen kan det innebära att du upptäcker delar av dig själv som du vägrar eller avvisar.

I det här fallet är det viktigt att hålla käften öppen och acceptera det faktum att du får göra misstag.

Har du någonsin tagit en promenad i naturen i tystnad, eller behöver du ta med musik att lyssna på?

tt ensam bör berätta om du är rädd för att möta frånvaron av ljud eller inte.

Var inte rädd att se dina problem i ansiktet, helt enkelt.

Det betyder inte att du inte kommer att känna smärta, men du känner det ändå när du går bort från alla svårigheter som så småningom kommer att få dig. Det är dags att sluta använda den skadliga taktiken som inte löser något och faktiskt gör det värre.

Tyst befinner du dig själv, din bästa vän, vem vet vad man ska göra utan rädsla, förväntningar eller "vad om" -er ...

u är det dags att sluta be om ursäkt. Du måste komma igång.

 är du känner dig förlorad när hela världen verkar kollapsa, måste du ansluta dig till tystnad. Därmed hittar du lösningen på vad som händer med dig.

3 meningar att börja älska dig igen på bara 3 minuter

Lär dig att älska dig själv. Det är trots allt det bästa sättet att ta hand om ditt eget välbefinnande och de som älskar dig kommer att förstå. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar