Varför ringer du dina händer och fötter året runt?

är det är kallt på vintern är det lätt att förstå varför dina extremiteter kan vara kalla, men varför får du kalla händer och fötter på sommaren?

Läs följande artikel för att få några svar. Vi slår vad om att en av orsakerna till er problem är dålig cirkulation.

Kalla händer och fötter 365 dagar om året

Det finns liten kunskap om varför detta kan hända. esten av din kropp kan vara varm och svettig, kanske är temperaturen över 30 ° C. Men vad händer med dina fötter och dina händer som känns väldigt kalla som om de hade varit i en skål med isvatten?

 Under vissa förhållanden skärs blodet som riktas mot fötter och händer (särskilt fingrar och tår) så att dessa extremiteter blir kalla och förlorar känslan.

är det är vinter är det lätt att förstå varför detta skulle hända eftersom det är kallt och du inte vill gå ut (det kan också vara kallt inuti). Men i det heta vädret på sommaren ger det ingen mening. Förutom potentiella cirkulationsproblem som nämnts ovan kan det också bero på lågt  eller i allvarliga fall hjärtsjukdomar.

"Jag förstår inte. Om jag är frisk och det är vår eller sommar och jag är aktiv,  Tja , det kan vara en varningssignal från din kropp att något inte fungerar ordentligt.

 och fötterna är den sista ändstationen i två mycket viktiga delar av kroppen: överkroppen och benen. De är huvudkontakten mellan insidan och utsidan, som är den första delen av kroppen som rör sig eller sträcker sig för någonting.

Som sagt ovan är  Kanske din inställning förhindrar att blodet når ut till extremiteterna, till exempel. n annan anledning kan vara kontraherade blodkärl, låg metabolism och lågt blodtryck.

Vad är andra orsaker till att du kan få kalla extremiteter?

Det finns ytterligare en faktor att lägga till i listan. Känslor! Hur fungerar det? Vi kommer att förklara vidare.

Om du lider av iskallande extremiteter under hela året beror det på att din kropp kan reagera på känslomässiga störningar. Till exempel kan du känna att göra något, men av någon anledning sätta på bromsarna innan du fortsätter.

Om du vill gå till affären och köpa , men kom ihåg att du är på en kost eller att det är för dyrt för din budget, kommer du automatiskt att stoppa processen. 

Psykologer har studerat sambandet mellan livsfaktorer och beslut och kalla extremiteter. Om du inte kan få dig att gå hem för att studera eller bilda familj flyttar dit du vill, och så vidare, blir din kropp en order inte skicka blod till händer och fötter

för att fortsätta: Om du vill ge någon en kram, gripa tag i sin hand och du fortfarande inte - om du tar från dig själv något du vill. - kan extremitet din vistelse så kallt som ett isberg

det märker kalla händer och fötter är lätt, men det är lite svårare att relatera det till ett emotionellt problem finns dock ingen tvekan om att något stör vad du... känner och vad du gör eller säger

 inte hålla tillbaka dina känslor Fortsätt framåt och du kommer att se att från och med nu! Händerna och fötterna fryser inte längre när det är 30 ° C utanför.

Hur kan du undvika kalla händer och fötter?

Om problemet är cirkulationen, kan du dra nytta av dessa naturliga behandlingar:

Ginger

Ginger snabbar upp ämnesomsättningen och kommer i allmänhet att hålla magen ifrån upprörd, och samtidigt förbättra cirkulationen, lindra muskelsmärtor, och ökar kroppstemperaturen. Dricka te gjort med

  • 1 tsk riven 
  • 1 kopp kokande vatten (250 ml)

Kanel

Kanel har förmågan att värma magen och ta bort smärta och matsmältningsproblem. Det ökar också kroppstemperatur, förbättra blodcirkulationen, lindra smärta och kan låta dig bli av med kalla händer och fötter. Stänka  i kaffe, grädde, desserter ...

Ginkgo

Detta är ett utmärkt vasodilator som stimulerar blodcirkulationen i benen, och det kommer också att förbättra din mentala klarhet. Du kan ta den i kapselform, som du hittar i hälsokostaffärer.

 Se till att du inte håller dem i samma position under lång tid. n bra teknik är att rotera dina handleder och fotled jämnt medan du vrider fingrarna och tårna.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar