Hälsosamma Vanor 2020

Kategori: Hälsosamma Vanor 2020

5 Råd som kan förhindra koloncancer

5 Råd som kan förhindra koloncancer

Enligt statistiken dör nästan 40 000 män varje år av koloncancer. Colorectal cancer är en av de allvarligaste cancersjukdomar, men det är också en typ av cancer med den bästa chansen att healing om det diagnostiseras och behandlas på ett tillräckligt tidigt skede. Först och främst är det viktigt att komma ihåg att tjocktarmscancer, liksom alla andra typer av cancer, kan inte garanteras förhindrade 100% helt enkelt eftersom det är omöjligt att kontrollera alla de faktorer som är i spel.
Varför ska vi lägga nötter och frön i vatten?

Varför ska vi lägga nötter och frön i vatten?

Nötter och frön är en viktig del av att äta hälsosamt tack vare sin fantastiska, fullständiga näringsprofil. De är också bra att äta när som helst när du känner godis eller begär att äta något ohälsosamt, eftersom de är mycket tillfredsställande. I denna artikel upptäcker du sina fantastiska kvaliteter såväl som varför du borde låta nötter och frön rita vatten innan du äter dem.
Att äta en bra frukost tillsätt 5 år till ditt liv

Att äta en bra frukost tillsätt 5 år till ditt liv

Frukost är den viktigaste måltiden, Eftersom du spendera timmar utan mat när du sover, och låg energiförbrukning gör det omöjligt att möta dagen utan den nödvändiga "booster". Om du verkligen vill kunna slutföra alla dina dagliga uppgifter, se till att du äter rätt mat och börja med en stor frukost. Läs vidare för att få reda på hur en god frukost kan förbättra din övergripande hälsa och livskvalitet.
7 Proteinrika grönsaker för viktminskning

7 Proteinrika grönsaker för viktminskning

Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt är utan tvekan den viktigaste målet för alla som vill gå ner de extra kilo som ackumuleras på höfterna, mage eller någon annanstans på din kropp. Lyckligtvis kan proteinrika grönsaker hjälpa dig att uppnå dina viktminskningsmål. Det är inte lätt, vi vet. Mirakel sker inte, och det sista vi bör göra är att försöka bli av med fett snabbt för då kommer vi att sätta vår hälsa.
8 Tips för en bättre hållning

8 Tips för en bättre hållning

Det finns många orsaker till dålig inställning, men lyckligtvis de har någon lösning så länge vi ger dem ordentlig uppmärksamhet: övervikt, låg muskeltonus eller fel läge när man går eller sitter under en lång tid kan lösas om du är villig att göra det. En stabil, estetisk inställning är det som håller kroppen balanserad när du använder så lite energi som möjligt.
8 Livsmedel för att stärka immunförsvaret

8 Livsmedel för att stärka immunförsvaret

Kanske du tycker bara om att stärka immunförsvaret på vintern. Men du behöver en stark, friskt immunsystem året Tillsammans med det att hålla sig borta från stress och sova bättre, spela det som du äter en viktig roll för att förebygga sjukdomar från att invadera kroppen eller utveckla ytterligare. Idag kommer vi att tala om för dig vilken mat du bör lägga till din diet för att undvika att bli sjuk och stärka immunförsvaret.
8 Anmärkningsvärda fördelar med linser

8 Anmärkningsvärda fördelar med linser

Har du hört att det finns många fantastiska fördelar med linser? linser eller Lins Culinaris i vetenskapliga termer, är en baljväxt som har funnit sin plats i de kulinariska traditioner av många olika kulturer. Detta beror delvis på hur näringsrika de är. Man tror att de kommer från Sydostasien. Men de växer över hela Medelhavet, i Amerika och på många andra ställen i världen.
8 Livsmedel som renar blodkärlen

8 Livsmedel som renar blodkärlen

Mat spelar en viktig roll i allas liv , och de beslut som du gör kan leda till att skillnaden mellan god och dålig hälsa. Idag diagnoser av hjärt-kärlsjukdom ökar och ännu mer alarmerande är det faktum att många av dessa nyare fall är relaterade till den mat vi äter. En kost som innehåller mycket mättat fett, socker och kolhydrater kan direkt påverka cirkulationen och kardiovaskulär hälsa därför på kort och medellång sikt höjer kolesterolnivåer, vilket hinder i artärerna och en mängd andra problem.
Saft av gurka, ingefära och mynta

Saft av gurka, ingefära och mynta

Om du tänker på egenskaperna hos varje ingrediens för sig, förstår du att det inte finns någonting i detta recept som inte är bra för dig. Med detta ljus saft gjord av gurka, ingefära och mynta inte bara kommer du att förlora en del av det irriterande magen fett, men du kommer också att hålla dig hydrerad och fräsch.
Hälsofördelarna med kokos vatten

Hälsofördelarna med kokos vatten

Kokosvatten består av vatten, socker och lätta kolhydrater. Det innehåller också andra organiska föreningar som är till nytta för vår hälsa och gör det till en utmärkt drink efter träning. Studier visar att kokos vatten kan vara bättre för dig än mjölk och de flesta sportdrycker, eftersom den innehåller mer kalium än bananer och är låg fetthalt, kalorier och kolesterol - så det är mycket friskare.
[pagination/]