Hälsosamma Vanor 2019

Kategori: Hälsosamma Vanor 2019

Riktig matlagning grönsaker

Riktig matlagning grönsaker

Visste du att korrekt matlagning av grönsaker är lika viktigt för din hälsa som att äta dem? Beroende på vilken typ av krukor, metoder, oljor och såser du använder, kan du sluta med antingen ett smakfullt men näringsfattiga måltid eller en måltid rik på vitaminer, mineraler och smak. I den här artikeln hittar du nyckeln till att bevara det goda i grönsakerna, med några enkla steg.
För tidigt åldrande hos kvinnor: 5 skäl

För tidigt åldrande hos kvinnor: 5 skäl

Hittills har varken vetenskap eller mirakel lyckats undvika tid. Åldrande är en naturlig process som vi alla måste möta med integritet, optimism och hjältemod. Det är dock ett faktum att våra vanor och livsstil kommer att avgöra mer eller mindre synligheten av rynkor och avslappnad hud. Det här är frågor som rör till för tidigt åldrande som vi själva kan försena och minska lämpliga strategier , och, inte minst, vara medveten om ett antal misstag som vi brukar förbise.
10 Goda skäl att äta äpplen

10 Goda skäl att äta äpplen

ÄPplen finns i många olika sorter över hela världen , och är kända för att vara en av de hälsosammaste och mest näringsrika frukterna. Folk har i århundraden använt äpplen som en grundämne i många recept på grund av sin goda smak i sallader, desserter och andra rätter. Men utöver detta, forskning under de senaste åren har visat att genom att äta äpplen varje dag kan göra underverk för din allmänna fysiska välbefinnande Tyvärr finns det många människor som fortfarande inte innehåller denna underbara frukt i sin diet.
6 Mat du ska äta till frukost för extra energi

6 Mat du ska äta till frukost för extra energi

Så du har en energisk morgon Din frukost är nog mest en kaffe och bagel på väg till jobbet eller när du klär och gör dig redo att gå. Med denna måltid på morgonen, ger du definitivt inte din kropp det bränsle som det behöver för att starta dagen ordentligt. Om du inte vill känna dig trött, svag eller oförmögen att fokusera, borde du äta mat som ger dig energi från början av dagen.
Lider du av stress eller ångest?

Lider du av stress eller ångest?

Idag finns det många saker som kan oroa sig, och varje situation kan få oss på nerverna . Kanske spänningen du känner är bara stress. Det finns inget behov av att vara rädd om turbulensen är kortlivad. Men rädsla kan avbryta våra dagliga rutiner genom intensiv oro och de hinder det skapar. Till exempel kan du vara väldigt frustrerande om ditt jobb är krävande och din chef är väldigt svår att göra lycklig.
En diet för de med svaga ben och leder

En diet för de med svaga ben och leder

ÄVen om du har perfekt hälsa kan dina ben och leder bli svaga. Bone smärta kan bero på slitage på grund av tiden, men det är också orsakas av en dålig diet som saknar alla nödvändiga näringsämnen. Om du inte spenderar tillräckligt med kalcium eller antioxidanter, kommer ditt skelettsystem att visa det förr eller senare.
8 Medicinska egenskaper med apelsinskal som du kanske inte känner till

8 Medicinska egenskaper med apelsinskal som du kanske inte känner till

Apelsiner är en av de vanligaste frukterna som ätas runt om i världen. Även om många inte vet, är skallig en källa till ett brett utbud av näringsämnen som hjälper din hälsa. För många, det är nästan en instinkt att kasta den i skräp. Det har dock visat sig att det har många funktioner som hjälper dig.
8 Fördelar med att dricka en matsked äppelcidervinäger en dag

8 Fördelar med att dricka en matsked äppelcidervinäger en dag

Har du någonsin hört talas om fördelarna med att dricka en matsked äppelcidervinäger en dag? Om du inte har det, ska du veta att det har många fler funktioner än att bara ge extra smak till sallader I denna artikel kommer vi att tala om fördelarna med att dricka en matsked äppelcidervinäger om dagen.
5 Fantastiska föga kända fördelarna med selleri

5 Fantastiska föga kända fördelarna med selleri

Selleri är en ätbar växt som tillhör screeningsfamiljen. Som du förmodligen kan tänka dig, har många bra funktioner för att hålla dig frisk. Idag vill vi dela några av de fantastiska fördelarna som denna smakfulla grönsaker har. Gör det till en del av din vanliga kost! En år gammal ingrediens Kommer selleri stammar från det mjuka, tempererade klimatet i Centraleuropa och Västra Asien.
6 Fantastiska nyckelpunkter för att sänka höga triglycerider till frukost

6 Fantastiska nyckelpunkter för att sänka höga triglycerider till frukost

Du hör mycket om hur dåligt kolesterol är för din hälsa, men hur är triglycerider? De är faktiskt farligare. Triglycerider är en typ av fett som är kopplad till vad du äter och kan öka risken för hjärtinfarkt. Du måste vara extremt försiktig med din kost och mängden lipider du konsumerar. Detta kommer att hålla överflödigt fett från produceras i blodet, vilket kan leda till farlig åderförkalkning, förhindrar korrekt blodflödet på allvar.
[pagination/]