Hälsosamma Vanor 2019

Kategori: Hälsosamma Vanor 2019

Sjukdom ger människor en starkare ande

Sjukdom ger människor en starkare ande

Det sägs ofta att när vi lyckas för att kontrollera och sätta stopp för vårt lidande , har vi ett pass till frihet. Det är ord av stor skönhet, och när vi läser dem, måste vi fråga oss: "Stor, men hur fungerar det Hur slutar jag mina farhågor, mina misstag, min ångest och mitt lidande? ? " För att kontrollera våra emotionella tillstånd och omvandla den negativa energin som stör oss är det alltid väldigt användbart att förstå den inre anatomin.
Lider du av gikt? Undvik dessa 7 livsmedel

Lider du av gikt? Undvik dessa 7 livsmedel

Gikt är en av de mest smärtsamma formerna av artrit. Det orsakas av ackumulering av mikroskopiska kristaller av urinsyra i kroppen. Den tenderar också att påverka knäna, ankeln och andra delar av kroppen som är mottagliga för insamling av nämnda substans. Det påverkar ofta leder, men har också negativa effekter på kroppens och njurens mjuka vävnader.
9 Livsmedel du aldrig visste haft så mycket socker

9 Livsmedel du aldrig visste haft så mycket socker

Ibland kan utseendet på saker lura dig. Visste du att det finns många livsmedel som har mer socker än du förmodligen föreställer dig? I rätt mängd socker är socker oumbärligt för din kropp. Det är dock inte klokt om du äter för mycket av det. Enligt Världshälsoorganisationen, bör socker representera 5% av ditt totala kaloriintag.
Varför dricker du vatten när du vaknar?

Varför dricker du vatten när du vaknar?

Alla vet att dricka tillräckligt med vatten är en av våra viktigaste vanor. Vatten håller dig hydratiserat och är en viktig vätska för alla kroppens funktioner. Inte alla vet att det spelar en roll när den dag vi dricker vatten och hur det kan påverka hälsofördelarna . Dricksvatten hela dagen är mycket bra för dig, men experter rekommenderar också att du dricker minst ett glas vatten på morgonen på tom mage.
Otro hälsoeffekterna av broccoli

Otro hälsoeffekterna av broccoli

äLskad av någon hatad av andra ... broccoli är en grönsak med formen av ett "träd" av Brassicaceae (som inkluderar också kål). Den växer rikligt och dess mörkgröna färg lockar uppmärksamhet. Dess stora stam är också ätbart. I denna artikel kommer vi att berätta mer om närings broccoli, vilket är en bra bundsförvant för din hälsa.
9 Tips för att öka en trög metabolism

9 Tips för att öka en trög metabolism

Metabolism, även kallad metabolism, den grupp av processer som kroppen använder för att omvandla mat för energi för att få det att fungera ordentligt. Om dessa åtgärder utförs långsamt, kommer färre näringsämnen att användas, vilket gör att blir till fett som ökar kroppsvikt och hotar vår hälsa. Med tanke på denna risk är det bästa sättet att gå ner i vikt genom att öka graden av låg metabolism.
14 Livsmedel som du bör alltid ha i kylen

14 Livsmedel som du bör alltid ha i kylen

Du öppnar kylskåpet och inser att du bara har en halv tomat och en citron. Vad gör du för middag nu? För att detta ska hända är det viktigt att du handlar med lite mer omsorg och organisation. I följande artikel kommer du att upptäcka en fantastisk lista över mat som du alltid ska ha i kylskåpet. Vilka livsmedel ska alltid finnas i kylskåpet?
Känna till blomkål otroliga funktioner

Känna till blomkål otroliga funktioner

Blomkål är en mångsidig grönsak, full av antioxidanter, vitaminer och mineraler. För att ytterligare betona dessa egenskaper rekommenderar vi att du använder gurkmeja i samma recept. Blomkål är en av de hälsosammaste grönsaker som finns och ligger i samma familj som broccoli. Den består av ca. 85% vatten och har få kolhydrater, proteiner och fett, men är rik på essentiella vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra fytokemikalier .
7 Proteinrika grönsaker för viktminskning

7 Proteinrika grönsaker för viktminskning

Gå ner i vikt på ett hälsosamt sätt är utan tvekan den viktigaste målet för alla som vill gå ner de extra kilo som ackumuleras på höfterna, mage eller någon annanstans på din kropp. Lyckligtvis kan proteinrika grönsaker hjälpa dig att uppnå dina viktminskningsmål. Det är inte lätt, vi vet. Mirakel sker inte, och det sista vi bör göra är att försöka bli av med fett snabbt för då kommer vi att sätta vår hälsa.
5 Fantastiska föga kända fördelarna med selleri

5 Fantastiska föga kända fördelarna med selleri

Selleri är en ätbar växt som tillhör screeningsfamiljen. Som du förmodligen kan tänka dig, har många bra funktioner för att hålla dig frisk. Idag vill vi dela några av de fantastiska fördelarna som denna smakfulla grönsaker har. Gör det till en del av din vanliga kost! En år gammal ingrediens Kommer selleri stammar från det mjuka, tempererade klimatet i Centraleuropa och Västra Asien.
[pagination/]