Hälsosamma Vanor 2019

Kategori: Hälsosamma Vanor 2019

7 Fördelar med daglig torrborstning

7 Fördelar med daglig torrborstning

Många kvinnor använder torr borstbehandling. Detta beror på att de har upptäckt de många fördelarna de får från att göra det på bara några minuter varje dag. Dessutom finns det en enkel övning för både skönhet och hälsa. Idag ser vi på 7 fördelar du får under torr borstning. Till exempel, visste du att du kan slåss celluliter , slapp hud och ödem?
7 Anledningar till varför du bör äta mer nötter

7 Anledningar till varför du bör äta mer nötter

Nötter anses vara en av de mest kompletta energi- och näringsämnena. De är en utmärkt källa till essentiella fettsyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter. Nötter kommer i olika sorter, som mandel , valnötter, hasselnötter och jordnötter. Det finns många som tror att fel när man tror att ätnötter leder till viktökning eftersom de innehåller fett och en betydande mängd kalorier.
Sjukdom ger människor en starkare ande

Sjukdom ger människor en starkare ande

Det sägs ofta att när vi lyckas för att kontrollera och sätta stopp för vårt lidande , har vi ett pass till frihet. Det är ord av stor skönhet, och när vi läser dem, måste vi fråga oss: "Stor, men hur fungerar det Hur slutar jag mina farhågor, mina misstag, min ångest och mitt lidande? ? " För att kontrollera våra emotionella tillstånd och omvandla den negativa energin som stör oss är det alltid väldigt användbart att förstå den inre anatomin.
Tips för en frisk hjärna: Undvik dessa 7 dåliga vanor

Tips för en frisk hjärna: Undvik dessa 7 dåliga vanor

Sjukdomar som påverkar hjärnans hälsa tenderar att bero på genetiska faktorer, ålder eller former av trauma. Men Kontinuerlig övning av vissa vanor kan också generera irreversibel skada om neuroner dödas eller deras aktivitet minskas. Även om minnesförlust är en bieffekt av hjärnskador som uppstår på grund av ålderdom, finns det några faktorer som kan göra tillståndet sämre eller påskynda processen.
5 öVningar för att behandla hälsporre

5 öVningar för att behandla hälsporre

Hälsporre är en utväxt av benet som växa på hälbenet utväxter kan orsaka smärta när man går eller gör andra aktiviteter. Den skarpa smärtan ligger i den inre nedre delen av foten, och det är mer smärtsamt på morgonen. Smärtan går i vila och återvänder vid aktivitet . Det kan också leda till begränsad flexibilitet i fotledet.
8 Sätt att förebygga viktökning under klimakteriet

8 Sätt att förebygga viktökning under klimakteriet

Vissa tror att viktökning under klimakteriet är ett faktum i livet som inte kan undvikas. De tror att din ämnesomsättning kommer att genomgå vissa förändringar, och att det blir svårt, om inte omöjligt, att kontrollera det. När du gradvis avvecklar din normala menstruationscykel betyder det att din kropp producerar mindre östrogen.
Bra frukt för platt mage

Bra frukt för platt mage

Efter en stor måltid, kanske du vill äta lite ananas för viktminskning. Den innehåller mycket fiber och bromelin som hjälper kroppen att bli av med avfall och undvika viktökning. Alla vill ha en platt mage, inte bara av hälsoskäl men också av estetiska skäl. Vi mår bättre i våra kläder, har en mer uttalad figur och ser generellt friskare ut.
Detox levern hos två veckor

Detox levern hos två veckor

Levern är det organ i kroppen som drabbas mest av en dålig diet, ohälsosamma vanor och negativa känslor. Så på grund av allt detta, denna månad är en idealisk tid för att göra en naturlig rengöring av levern. I dagens artikel kan du lära dig att på bara 15 dagar kan göra en detox av levern genom att följa dessa enkla och naturliga riktlinjer .
5 Proteinrika livsmedel som du bör inkludera i din kost

5 Proteinrika livsmedel som du bör inkludera i din kost

Lyssna på människor talar om protein är normalt, speciellt när du är van att gå på gym , som är en plats där för att äta protein rekommenderas för att främja muskelutveckling. För att inkludera protein i din kost rekommenderas vanligtvis att äta mat som rött kött. Men är kött den enda källan till protein?
5 Livsmedel som förbättrar minnet

5 Livsmedel som förbättrar minnet

Ditt minne ger mening åt livet. Tack vare det, kan du utföra många aktiviteter och uppgifter som skulle vara mycket svåra annars . Du har minnen av livet, samlar erfarenheter tack vare ditt minne. Det finns några livsmedel som kan hjälpa till att hålla ditt minne i gott skick. Nedan finns 5 livsmedel som hjälper ditt minne.
[pagination/]