Hälsosamma Vanor 2019

Kategori: Hälsosamma Vanor 2019

8 Tecken på att du inte dricker tillräckligt med vatten

8 Tecken på att du inte dricker tillräckligt med vatten

Det uppskattas att omkring 70% av den mänskliga kroppen består av vatten, och därför kan du inte gå längre än en vecka utan det innan du riskerar ditt liv. Denna viktiga vätska är viktigt för metabola och katabola reaktioner i kroppen, förutom att det är viktigt för frisk hud, friskt hår och friska naglar.
Upptäcka de fantastiska fördelarna med zumba

Upptäcka de fantastiska fördelarna med zumba

Har du hört talas om den underbara fördelarna med Zumba? Vi pratar mycket om vikten av att regelbundet träna på vår webbplats. Det är faktiskt en av de viktigaste allmänna rekommendationerna som hjälper dig att behålla en stabil vikt och öka immuniteten mot allvarliga sjukdomar. Oavsett vilken ålder, kön eller nivå du är på, är zumba en bra form av träning att överväga.
7 Stora fördelar för att äta björnbär

7 Stora fördelar för att äta björnbär

Björnbär är en utsökt och saftig frukt. Därför är de också ett bra alternativ till ohälsosamma drycker för dem som älskar naturliga drycker. Detta är dock inte det enda sättet att dra nytta av denna frukt. De kan också användas i en mängd olika sallader, desserter och liknande recept. Deras unika smak är inte det enda argumentet för varför vi ska välja Blackberry Denna frukt ger kroppen stora mängder av fettsyror, vitaminer, mineraler och kolhydrater.
6 Avslappningsövningar för en fredlig sömn

6 Avslappningsövningar för en fredlig sömn

I denna moderna och tekniska världen kommer att leva i, , antalet personer som lider av sömnstörningar ökat. Det beror på att vi lever med turbulenta livsstil, och vi använder konstant elektroniska apparater som förändrar sömnmönster för många, vilket gör det svårt att kontrollera den. Därför är det väldigt grundläggande att du slutar ignorera detta och att du lär dig att förbättra din sömn för att vila bra.
Top 8 livsmedel för en god natts sömn

Top 8 livsmedel för en god natts sömn

Om du har problem med att sova, kan det bero på att du äter för tunga livsmedel till middag eller att din kost inte är helt frisk. I dagens artikel kommer vi att berätta om några av de bästa matvarorna för en god natts sömn. Undvik sömnlöshet på ett naturligt sätt! Steg ett: Ta reda på om du sover dåligt Om det inte händer så ofta att du inte får en god natts sömn, då är det nog ingen anledning att vara orolig, men om det händer varje natt eller om det blir värre, då kan du lida av sömnlöshet.
ÖVningar för tendinit i axeln

ÖVningar för tendinit i axeln

När inflammation i en sena uppstår vi talar om "tendinit" eller tendinit. Även personer som inte övar professionellt kan utveckla detta smärtsamma tillstånd och uppleva minskad rörelse i extremiteterna. I denna artikel erbjuder vi några övningar för tendonit i axeln, en av de vanligaste formerna av tendinit.
Walking förändrar hjärnan när du lider av depression

Walking förändrar hjärnan när du lider av depression

När du lider av depression går din värld i en annan takt. När din hjärna går igenom denna process upplever du en mycket lägre aktivitetsnivå och skapar färre nervanslutningar. Som förklaras av en studie bedrivs vid University of Illinois, fungerar amygdala, den struktur som står för erfarenhet och utvecklare av dina känslor på en mycket lägre nivå i ett tillstånd av depression.
7 Psykologiska fördelar av fysisk träning

7 Psykologiska fördelar av fysisk träning

Fysisk ökning ökar blodflödet till hjärnan och förbättrar syreupptagningen. Detta förbättrar således den kognitiva funktionen och saktar ner eventuell åldring i samband med åldring. De flesta börjar att träna på ett gym eller träna för att förbättra sitt fysiska utseende. Men vad händer om vi berättade att träning är också bra för din hjärna?
Känna till blomkål otroliga funktioner

Känna till blomkål otroliga funktioner

Blomkål är en mångsidig grönsak, full av antioxidanter, vitaminer och mineraler. För att ytterligare betona dessa egenskaper rekommenderar vi att du använder gurkmeja i samma recept. Blomkål är en av de hälsosammaste grönsaker som finns och ligger i samma familj som broccoli. Den består av ca. 85% vatten och har få kolhydrater, proteiner och fett, men är rik på essentiella vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra fytokemikalier .
De fantastiska hälsofördelarna med fiskoljor

De fantastiska hälsofördelarna med fiskoljor

Fiskolja är mycket populär. Detta beror på dess höga innehåll av omega-3-fettsyror. Dessa syror är mycket fördelaktiga för hjärnan, hjärtat och för din hälsa i allmänhet. I den här artikeln vill vi dela varför du borde få det att känna sig friskare och starkare. Fiskoljans näringsfördelar Detta är mer än bara en näringsbaserad fiskbaserad produkt.
[pagination/]