Hälsosamma Vanor 2019

Kategori: Hälsosamma Vanor 2019

8 Sätt att förebygga viktökning under klimakteriet

8 Sätt att förebygga viktökning under klimakteriet

Vissa tror att viktökning under klimakteriet är ett faktum i livet som inte kan undvikas. De tror att din ämnesomsättning kommer att genomgå vissa förändringar, och att det blir svårt, om inte omöjligt, att kontrollera det. När du gradvis avvecklar din normala menstruationscykel betyder det att din kropp producerar mindre östrogen.
Bra frukt för platt mage

Bra frukt för platt mage

Efter en stor måltid, kanske du vill äta lite ananas för viktminskning. Den innehåller mycket fiber och bromelin som hjälper kroppen att bli av med avfall och undvika viktökning. Alla vill ha en platt mage, inte bara av hälsoskäl men också av estetiska skäl. Vi mår bättre i våra kläder, har en mer uttalad figur och ser generellt friskare ut.
Detox levern hos två veckor

Detox levern hos två veckor

Levern är det organ i kroppen som drabbas mest av en dålig diet, ohälsosamma vanor och negativa känslor. Så på grund av allt detta, denna månad är en idealisk tid för att göra en naturlig rengöring av levern. I dagens artikel kan du lära dig att på bara 15 dagar kan göra en detox av levern genom att följa dessa enkla och naturliga riktlinjer .
5 Proteinrika livsmedel som du bör inkludera i din kost

5 Proteinrika livsmedel som du bör inkludera i din kost

Lyssna på människor talar om protein är normalt, speciellt när du är van att gå på gym , som är en plats där för att äta protein rekommenderas för att främja muskelutveckling. För att inkludera protein i din kost rekommenderas vanligtvis att äta mat som rött kött. Men är kött den enda källan till protein?
5 Livsmedel som förbättrar minnet

5 Livsmedel som förbättrar minnet

Ditt minne ger mening åt livet. Tack vare det, kan du utföra många aktiviteter och uppgifter som skulle vara mycket svåra annars . Du har minnen av livet, samlar erfarenheter tack vare ditt minne. Det finns några livsmedel som kan hjälpa till att hålla ditt minne i gott skick. Nedan finns 5 livsmedel som hjälper ditt minne.
8 Tips för en bättre hållning

8 Tips för en bättre hållning

Det finns många orsaker till dålig inställning, men lyckligtvis de har någon lösning så länge vi ger dem ordentlig uppmärksamhet: övervikt, låg muskeltonus eller fel läge när man går eller sitter under en lång tid kan lösas om du är villig att göra det. En stabil, estetisk inställning är det som håller kroppen balanserad när du använder så lite energi som möjligt.
De fem mest hälsosamma frukter

De fem mest hälsosamma frukter

För att uppnå en god hälsa, är det mycket viktigt att ha en bra och balanserad kost . Frukt har många goda fördelar för kroppen, de innehåller främst fibrer och vitaminer. Därför rekommenderas att äta frukt hela tiden. Nedan finns de fem hälsosamma frukterna. Det är bäst att äta färsk frukt. Om det inte är möjligt kan du ät dem fryst eller torkat.
10 Dagars socker detox

10 Dagars socker detox

Din kropp är en motor som använder bränsle från all mat du äter i din kost. Om du får stora mängder av fördelaktiga produkter kommer din kropp att fortsätta att fungera i gott skick. Men om du väljer mat som är dåligt för din hälsa, kommer det att börja bli problem. Kontrollera denna analogi: Du har en bil som är i perfekt skick.
Dessa 7 livsmedel kommer att förbättra din diet

Dessa 7 livsmedel kommer att förbättra din diet

När vi tänker på att följa en diet med låg kalori, tänker vi ofta på mat som vi måste ge upp. Folk tror oftast att de måste ge upp att äta alla livsmedel när de följer en diet. Detta leder till stress och ångest. Lyckligtvis är den här tanken inte helt sant. Vissa livsmedel är bättre än andra. Men vi behöver inte helt ge upp några livsmedel.
7 Skäl att äta rädisor: de har medicinska egenskaper!

7 Skäl att äta rädisor: de har medicinska egenskaper!

De är små, med en intensiv smak som ger en härlig friskhet till sallader Om du också älskar rädisor, har du tur Varför hälsa och din kropp kommer att tacka dig för det det finns många typer av rädisa -..?. vit, röd, lila, svart och även grön (vi vet att wasabi kommer från en typ av stark rädisa). Men även olja som kommer från rädisa frön är mycket hälsosam .
[pagination/]