10 Goda vanor för ett lyckligare liv

Det är möjligt att "vara förtjust i en lax". är var sista gången du skrattade så att du fick smärta i magen? ller hur länge har du blivit nöjd på grund av de små saker som gör livet bra varje dag? Om ditt liv störs eller om du känner dig generellt missnöjd, läs den här artikeln för att lära dig mer om 

Hur kan du vara lyckligare?

spendera mer tid utomhus

Om du tillbringar din tid fångade i ett kontor eller i ett område utan träd, bör du dra full nytta av helgen genom att gå till en park, en stad omgiven av naturen, eller på stranden. Spendera tid utomhus kommer att förbättra ditt humör och ditt sinne kommer att tacka för det. Det är vetenskapligt bevisat att färgen grön inte bara ger lycka utan också positivitet och känslomässig stabilitet. Vidare besöker du ett ställe där tystnad är det enda ljud du kan höra kan göra dig avslappnad och få en lägre stressnivå. Spendera några minuter i solen bidrar till att producera D-vitamin som är förknippat med god hälsa, lycka och eliminering av depression.

svettas mer

Vi brukar inte älskar att träna, men det har många fördelar som kan hjälpa om du vill gå ner i vikt eller ton muskler. Det hjälper också till att frigöra kroppen av toxiner. n träning eller bara en promenad genom parken hjälper till att eliminera toxiner i din kropp som leder till lycka och produktion av sjukdomsbekämpande hormoner. Som om det inte räcker kommer din hud att glöda, du kommer att ha minskad spänning och du sover som en baby på natten.

Sov mer

Det spelar ingen roll hur mycket du måste göra varje dag, behöver du verkligen sova mellan 7 och 8 timmar på natten. Om du också har tid att ta en liten tupplur under dagen, gör det. Sova är förknippad med generellt bra humör, optimism och produktivitet. Om du inte får tillräckligt med sömn, å andra sidan, kan det leda till depression, irritabilitet, huvudvärk, etc. Om möjligt bör du försöka upprätthålla en regelbunden sömn schema för när du går till sängs och vaknar så din kropp och sinne kan fungera på ett väldigt beteende sätt.

Mediter

Du behöver inte spendera tid med munkar i ett tempel i Tibet för att meditera. Du kan meditera inom några minuter ledigt varje dag i ditt hus, eller försök hitta den perfekta tiden och stället för att göra det. Vissa väljer att meditera tidigt på morgonen för att känna dig gladare och mer komplett under dagen, medan andra väljer meditation när solen går ner för att bli av den nuvarande dåliga vibbar. Det är upp till dig. Det är svårt att förstöra ditt sinne först, men snart kommer du kunna göra det.

Skaffa en ny hobby

n hobby är en stor aktivitet för att stimulera hjärnan, förutom att vara något underhållande som tillåter dig att bryta rutinen. Det hjälper dig att vara lyckligare eftersom det ökar din självkänsla, hjälper dig att få vänner, låter dig njuta av lite kvalitetstid genom att göra något du älskar, det får du flytta, det gör hennes dröm, etc. Om du alltid ville lära sig franska, öva tae kwon-do, eller spela piano, nu har du chansen!

Lyssna på positiv musik

Din favoritmusik kan vara disco, funk, salsa, eller pop. Viktigast, du måste lyssna på något du gillar. Slå på den när du kommer hem när du beställer eller göra middag, eller bära hörlurar och lyssna på musik dar att arbeta för att skapa en musikfylld liv. Detta hjälper dig att minska stress och leva lyckligare. Om du någonsin känner dig som dansar, slå inte på trängsel!

Skriv ner dina erfarenheter

lla har problem och saker som berör dem. tt bra sätt att ta reda på det är att skriva ner vad som händer. Du kommer att känna dig ännu bättre om du skriver i en dagbok (behöver inte läsas).  Denna symboliska handling kommer att berätta din hjärna att orden på denna sida är inte bra för dig. Du behöver inte vara en perfekt författare, bara skriva ner vad du tycker och inte oroa skiljetecken och stavning.

Var tacksam

är var sista gången du sa "tack"? tt vara tacksam och visa en tacksam inställning är mycket viktigt om du vill vara lycklig. Ibland kan det tyckas svårt att säga, men det är en mycket tillfredsställande ord. Du behöver inte bara tacka andra, men du också. Tack för det goda du har (du måste verkligen en hel del), och tack för skönhet, hälsa, hem, arbete, projekt, sängen du sova i, och din tallrik med mat. tt vara tacksam i livet hjälper dig verkligen att känna positiva känslor.

bli en bättre vän

Prova detta: Ta ett steg tillbaka och analysera din inställning till dina vänner och avgöra om detta är vad du vill få ut av vänskap. Är du en bra följeslagare som lyssnar, ger råd och är där när de behöver dig mest? Hur är du som en vän, vad vill du ändra? Tycker du att dina vänner är glada att vara vid din sida? Vänner är den familj vi väljer och det valet är ömsesidigt. 

Del lycka överallt du går

Vill du verkligen vara glad? Då måste du sprida lycka överallt. Lämna långt ansikte, klagomål och förolämpningar när du går ner på gatan. Du ska alltid le, säga "tack" och behålla en positiv attityd. Du kan stå ut ibland, men du vill göra dig själv viktig. Folk vill att du som sin förebild, kommer de att känna sig lycklig när de är omkring dig, och de kommer att le tillbaka när du ler. Kom bara ihåg att "vad du sår, skörda".

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar