14 Livsmedel som du bör alltid ha i kylen

Du öppnar kylskåpet och inser att du bara har en halv tomat och en citron. Vad gör du för middag nu? För att detta ska hända är det viktigt att du handlar med lite mer omsorg och organisation. I följande artikel kommer du att upptäcka en fantastisk lista över mat som du alltid ska ha i kylskåpet.

Vilka livsmedel ska alltid finnas i kylskåpet?

Om du är på väg till affären snart, göra en lista över de saker du ska köpa med hjälp av dessa förslag som grund:

Lemon

xakt vad som var kvar i kylskåpet förra gången du öppnade det. Denna citrusfrukt ger inte bara sina goda egenskaper till många olika rätter men ger också smak. Och om du är törstig, kommer en god juice av vatten, socker och is vara perfekt. är det gäller mat kan du använda lite citron med fisk, som en marinade och i sallader. Det är 

Koriander

Detta är från samma familj som persilja, så att du kan använda vilket som är lättare att hitta. Denna krydda, som ofta används i såser, grytor och kycklingrätter,  Det är alltid bäst att ha färsk koriander eller persilja och klippa den precis innan du använder den.

Majonnäs

Du kan köpa det eller göra det själv. Om du gör det själv, kom ihåg att det inte går mycket många dagar. Majonnäs innehåller mycket vitamin och används i tusentals recept, från och med de smörgåsar att en bit kött, från potatis eller eggsalat till en del av kalkon. Låt det lägga till extra smak på din favoritmat.

Senap

Senap är en annan krydda som alltid ska vara i kylskåpet. Du kan göra det själv (med fröna) eller köpa en som redan är klar.  Det är perfekt som en dressing på gröna sallader, smörgåsar, grönsaker, rött kött, pålägg och korv.

Smör

Det finns många recept med mjöl, och i vissa fall smörj brödet till frukost. Smöret är så mångsidigt att det kan användas både i söta och salta rätter, råa eller kokta, kalla eller heta.

Ost

Det finns många osttyper, så du kan välja den som är mest populär hos dig. Till exempel kan vita ostar användas som mellanmål eller i kakor.  Det finns också ostar som speciellt används för desserter, som mascarpone eller ricotta. iven ost ger mycket smak till rätter som soppor, grytor och pasta.

Ägg

De kan spara dagen. tt par ägg kokta med salt och oregano kommer att dämpa de hungriga tills du kommer tillbaka från affären.De kan också användas för att göra kakor, bakverk, desserter ... Om du vill kan du steka dem, koka dem, piska dem eller kombinera dem med andra ingredienser.

Frukt med tjock skal

Äpplen, citrusfrukter och päron ingår alla i denna grupp. De är bra att ha eftersom de kan förvaras i kylskåpet i flera dagar och de tar bort din smärtsamma smärta.  Dessutom är de ett hälsosamt alternativ för barn.

Potatis

Vissa placera dessa livsmedel från merika i kylskåpet för att behålla dem längre. Farmödrar berättar för oss att det alltid ska finnas potatis i huset. Om vi ??skulle välja en livsmedelsprodukt som skulle kunna hjälpa oss på flera sätt skulle potatis vinna priset. Du kan göra potatismos, en omelett, pommes frites, en sallad med potatis och ägg (en annan viktig lag, enligt min mormor), krämig potatis eller förbereda dem med bläckfisk, olivolja och paprika.

lök och vitlök

Även om lök och vitlök har många användningsområden i sallader i sig, kan de också hjälpa dig att krydda upp någon annan måltid.  För att inte nämna om vi bör börja lista alla fördelar för din hälsa.

Skinka

Tillsammans med ost kan du göra den bästa smörgåsen i historien. n liten bit av Serranoskin som snacks kan vara en delikatess från gudarna. Om du skär den i små kuber och koka den med olivolja och lite toast, kan du äta något mycket gott och friskt före middagen.

Mejeriprodukter

Vi har redan nämnt smör och ost, men glöm inte mjölk och yoghurt. Dessa är färdiga livsmedel och du kan också äta utan något annat (om du gillar dem). är det gäller mjölk kan den användas både i söta och smakliga rätter eller i ett gott kaffe av mjölk på morgonen. Det rekommenderas att du förvarar det i glasflaskor för att bevara smaken. Dessutom ska du hålla ett öga på utgångsdatumet.

Cream

n annan mejeriprodukt vi kunde ge en egen artikel. Cream, kaffeflöde eller gräddekräm kan användas i många olika recept. För att återvända till exemplet med en pasta pasta, försök att äta pasta med lite grädde på toppen: Du kommer inte ångra det.

Morötter

Den bästa delen med denna grönsak är att den kan lagras i kylskåpet i flera dagar. tt tips för att hålla dem längre är att lämna dem i plastpåse som de kom in och lämna dem i grönsaksfacket. Du kan äta dem både råa och kokta och de hjälper till att tillfredsställa hunger. Morötter är läckra, antingen sönderdelade, i kuber, skivad eller som puré.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar