21 Sätt att spara 500 kalorier i

Om du har problem med att gå ner i vikt beror det på att du inte ändrat dina vanor ändå.  Det är inte omöjligt. Och vad måste du förlora?

Spara 500 kalorier på en dag

Håll dig aktiv

Sitta inte framför datorn eller TV hela dagen. Gå runt när du pratar i telefonen. "Spela" en låt i ditt huvud och rör dina ben efter beat. ågot för att undvika inaktivitet.

Ät inte nötter

Särskilt om de är i en stor skål. nligt undersökningar äter du ju ju större delen är. Även om nötterna är bra för kroppen, innehåller de mycket energi. n handfull nötter är lika mycket som 175 kalorier. Om du är väldigt förtjust i nötter är pistasjenötter det bästa valet. Dessa innehåller bara 80 kalorier i en handfull.

inte äta framför TV: n

Studier har visat att du äter nästan 300 kalorier mer när du inte är medveten om vad du äter. Ät vid bordet med TV: n avstängd. Gå på en måltid istället för att titta på en film.

Sallader är en av de mest hälsosamma saker du kan äta, men kom ihåg att när du lägger till ost, skinka, bacon, nötter, dressingar, majonnäs eller annat, kan det göra dig upp i vikt. n sallad bestående av fyra ingredienser går bra.

nvänd mindre platta

Med en mindre platta blir delen mindre. Om du är utbildad att äta din mat så hjälper det dig att äta mindre.

Välj espresso

Många typer kaffe kommer i stora portioner. n kaffe med smak, mjölk eller choklad kan innehålla så mycket som 670 kalorier. Välj istället en espresso. Den innehåller max 30 kalorier.

Håll koll på snacks

Om du är mycket förtjust i chips eller kex gör du fortfarande inte klippa ut dem helt. Ät en begränsad del och spara resten för senare. nvänd en liten skål potatischips istället för en stor för att kontrollera intaget.

Server mat i köket

Tidigare familjer sitter runt bordet med massiva delar pasta eller kött. Detta sätt att betjäna dig kommer att ge dig flera gånger. Servermat i köket gör dig mindre frestad att hämta dig en ny del.

Säg nej tack vare drycker

tt glas kan innehålla så mycket som 800 kalorier. Drick fruktjuice eller drycker med citron.

Ät mindre pasta

n portion utan sås innehåller 220 kalorier. är du lägger till sås kan kaloriinnehållet öka upp till fem gånger. Välj hela korn när du först äter pasta.

jud färre samtidigt

Kommer parti bli större om man äter sju eller fler andra.nledningen till detta är att du gör för mycket mat i rädsla för att det blir för lite för företaget.

Ät inte allt

n expert på viktminskning rekommenderar att du lämnar 25% av maten kvar på tallriken. esterna kan användas till lunch följande dag.

eställ en liten meny

Många snabbmatställen och restauranger uppmuntrar stora kombinationsdelar. Detta är olyckligt för din hälsa. tt dela en servering pommes frites eller en efterrätt kan spara dig mycket kalorier.

Hoppa över smoothies

Även om de är både bra och uppfriskande kan smoothies ha högt kaloriinnehåll. tt stort glas banan, mjölk och socker innehåller minst 800 kalorier. Välj fruktjuice istället.

"Dolda" oljor

Förbered maten med vatten eller buljong istället för olja. n matsked olja innehåller 124 kalorier.

Se till att du har tillräckligt med sömn

Undersökningar visar att personer som sover mindre än 7 timmar äter mer. Om du till exempel inte tar ett strömavbrott kan du äta istället. Du sparar upp till 100 kalorier när du sover tillräckligt.

rbjud dig att vara värd

ara shopping och matlagning, städning och tvättning, täcker bordet etc. hjälper till att bränna kalorier. Det är därför en bra idé att bjuda in folk till middagbesök. Då kan du fördjupa dig med ett gott samvete.

Säg nej tack vare läsk

tt glas vanlig soda innehåller ca. 200 kalorier. Drick vatten som drizzle och mat.

Fyll magen med mindre

Det är möjligt att lura din kropp för att äta mindre. Till exempel kan du dricka en kopp lågkalorisoppa före lunch eller middag.

Känn kännetecknen

Magen berättar när den är nöjd. Det är klokt att lyssna på den här signalen. Titta inte på plattan, men vet vad kroppen signalerar. Då kommer du sluta i tid.

Välj sockerfri dricks

Om du använder socker i din tonåring kan det leda till viktökning. Välj naturliga sötningsmedel som stevia, eller bjud in dig att dricka osötat te.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar