3-Dygns naturligtvis rena kroppen

Genom maten vi äter matar vi kroppen dagligen många olika toxiner. är vi lägger på stress, miljöförorening och de många problem vi har omkring oss, blir det klart att våra kroppar är fyllda med negativa ämnen. Dessa kan, från tid till annan, tas bort. I den här artikeln kan du läsa om hur du ska på bara tre dagar.

Varför ska jag rengöra min kropp?

Precis som vi duschar, tvättar och borstar tänderna varje dag, vår kropp måste också rengöras från insidan. Du bör städa det för att bli av med toxiner och kemikalier som kommer från raffinerat mjöl, socker, friterad mat och animaliska produkter. Det här är mat som du kan få i dig varje dag.

De flesta av oss lever ett stillasittande liv med stor stress, förorening, spänning och oro. llt detta påverkar kroppen och bidrar till vikten av att rensa den.

Denna process kan ske under många år. Våra organ och kroppen i allmänhet blir svagare. Därför drabbar vi sjukdomar, är trötta, har ont i magen, blir kalla en gång i månaden eller tittar i spegeln att vi ser trötta och trötta ut. Om du förstår att detta är signalerar kroppen skickar till dig, bör du definitivt börja lyssna på vad din kropp har att säga

Även de allra bästa du kan göra är att följa en diet där du bara äta råa grönsaker , och blir därmed vegan, det här är inte en utmaning för alla. Du behöver inte skära ut all mat du älskar. Du måste bara försöka äta lite friskare och låta snabbmat vara undantaget från regeln och inte regeln. På så sätt kommer din kropp att bli av med de toxiner som har stigit och du kommer att få ett hälsosammare liv.

Hur man går för en rening

Ät ekologiska livsmedel

Du har förmodligen en lokal marknad i närheten som säljer ekologiska frukter, grönsaker och andra livsmedel. Även om dessa produkter är något dyrare än vanliga produkter i snabbköpet, är de av mycket högre kvalitet. Detta beror på att de inte innehåller rester av gödningsmedel och tillväxthormoner. 

Drick mycket vatten

vatten behövs för hela kroppen, inklusive våra organ. är du ser vattnet, försvinner de toxiner som har stigit in i kroppen. Du borde dricka minst två liter vatten om dagen (åtta glas). Om det är varmt ute, träna eller ha en särskilt hektisk dag, bör du öka vattenintaget. Vi rekommenderar att du dricker ett glas kallt vatten när du står upp på morgonen och en ny innan du går. Du kan också öka ditt vätskeintag genom att äta frukt och grönsaker, som innehåller mycket vatten.Dessa är till exempel äpplen, vattenmelon, tomater och gurkor. Du kan också dricka sockerfria fruktjuicer eller te, särskilt grönt te.

Ät mer fiber

Fiber bidrar på samma sätt som vatten; Det hjälper oss att bli av med toxiner. Den här gången genom avföring, i stället för urin. Fiber förbättrar matsmältningen, förhindrar förstoppning och hjälper kroppen att bli av med det avfall som har ackumulerats i tarmarna. Havre, brunt ris, fullkornspasta, frön, nötter och frukter ger dig mycket fiber.

Drick inte kaffe eller alkohol

Dessa två drycker är extremt populära, men de är inte bra för din kropp. De tvingar både lever och njurar att arbeta hårdare, skada dem och orsaka sjukdomar som fetma och diabetes . Även om ett glas vin till middag är ok rekommenderar vi att du håller fast vid det beloppet. är det gäller kaffe, försök att dricka organiskt kaffe istället för industrin.

Ät mat som renar

Citroner (blanda saften med vatten), betor (massafibrer), vitlök (ta bort patogener som orsakar sjukdom) och maskros (använd den för att göra te eller har några blad i sallad) är några av de livsmedel som är fantastiska när du rengör din kropp.

3-dagars diet som renar kroppen

Den första dagen

 • Till frukost du äter 250 gram skivad frukt, en kopp ljus yoghurt, två matskedar vetekli eller havre, fem matskedar vetekorn och en kopp grönt te utan socker .
 • 
 • Till lunch du kommer att äta råa eller kokta sallad av grönsaker, 200 gram fisk, kyckling eller kalkon (inte stekt), en kopp brunt ris och två glas vatten.
 • 
 • För middag finns det en skål med grönsakssoppa, en kopp yoghurt och två matskedar vetekli.

Häromdagen

 • Till frukost du kan dricka ett glas ananasjuice med en matsked linfrö, en skiva fullkornsbröd med ljus ost och en kopp kamomillte.
 • 
 • Vid lunch du äter en kopp brunt ris, en grillad fisk filet och en sallad med sallad, tomat, selleri och rädisor.
 • Middagsmaten är lite frukt och till middag äter du en skål med gräddiga grönsaker och en kopp gelatin.

Den tredje dagen

 • Till frukost kan du ha ett glas ananasjuice med en skål ljus yoghurt, en skiva fullkornsbröd med skinka eller kalkon.
 • 
 • Till lunch kan du göra en pastasallad med fullkorn nudlar, broccoli, morötter och ärter. För detta har du 200 gram kyckling eller kalkon (inte stekt).
 • På eftermiddagen kan du äta en frukt och till middag gör du en bit fisk med citronsaft.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar