3 Läckra sätt att äta citron på morgonen

Om en dricka citron på morgonen stärker immunsystemet. Kombinerade med andra naturliga ingredienser får vi maximal nytta av de hälsofrämjande fördelarna.

Du vet säkert att vatten med citron på en tom mage är bra på morgonen. Det här är bra för att bli av med toxiner, förbättra kroppsfunktioner och leverera nödvändiga vitaminer och mineraler.

Citroner är bra för matsmältning, är diuretika och stärker immunförsvaret. Det här är en vana att hålla sig till, även om du blir trött på att dricka det varje dag. I denna artikel kommer vi att visa dig 3 läckra sätt att äta citron som du kommer att älska. Vad ska du göra imorgon?

1. Smoothie med en loe vera och citron

Denna metod är . Det är både enkelt, uppfriskande och ett bra sätt att börja dagen.

Hur gör jag en smoothie med citron och aloe?

Du behöver följande ingredienser:

? 20 g aloe vera.

? n kopp (2, 5 ml) av vatten

? saften av en citron

? 5g honung

För att göra denna smoothie måste först skrapa ut gelén från insidan av aloe vera blad. Denna gel är tjock och transparent. nvänd en sked för att klia på gelén när du lägger en kopp kokande vatten.

Ta sedan bort saften av en citron, och ha henne i aloe vera blandning, låta det svalna. Det är bäst att dricka denna ljummet, helst med 1 matsked honung om du vill.

2. Citron med natrium

landa saften av en citron 1 matsked bakpulver för en uppfriskande och stärkande dryck. Många tror att denna dryck hjälper till att förebygga cancer, men det är bäst att visa sund skepsis om mirakelkurer. Hur som helst, detta borde vara full minst två gånger i veckan. Det är bra för matsmältningen, magsyra, rening av kroppen och den hjälper till att reglera det onda kolesterolet.

Hur dricker jag med citron och läsk?

Du behöver bara 2, 5 dl vatten, 5 g läsk och saften av 1 citron. Drick det här genast, på en tom mage. Ät sedan frukost som vanligt. Du märker snart skillnaden!

3. Citronsaft med mynta, ingefära och gurka

Vet du hemligheten som är citron, ingefära, mynta och gurka? Det gör magen mjukare och smakar utsökt! Tack vare en kombination av rengöring, antiinflammatoriska ingredienser, kan vi förbättra vår matsmältning och bränna fett hela dagen.

nvänd denna åtgärd i upp till 10 dagar i månaden, men alltid före frukost, på tom mage. Om du vill ha en mer intensiv behandling för att få platt mage, kan du dricka en gallon om dagen.Det är enkelt och prisvärt. Det kräver bara att du följer upp med träning och korrekt kost.

Hur dricker jag med citron, mint och gurka?

Du behöver följande ingredienser:

? Gurka, skalade och skära.

? Saften av 1 citron.

? n kopp (2, 5 dl) vatten.

? 10g mynt.

? 1 matsked färsk ingefära, sönderdelad.

Gör första te med mintbladen. Ha citronsaft och ingefära. Kör gurka i mixern och ha i citronblandningen. Lätt, eller hur? Slutligen, har några isbitar för en utsökt och uppfriskande drink. Testa själv!

Vi hoppas att du ska prova ett av dessa läckra recept med citron, så att du också kan dra nytta av de många hälsofördelarna varje morgon!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar