4 Närande och rejäla drycker

är vi är på en diet eller försöker att leva hälsosamt, det är inte alltid lätt att välja rätt dryck. Vi kan helt enkelt inte vet vad man ska dricka (annat än vatten) när vi är törstig, eftersom de flesta förfriskningar innehåller många kalorier och konstgjorda tillsatser. Om du letar efter hälsosamma alternativ till vatten kan vi här bidra med fyra , som du kan inkludera i din kost.

Idag kommer vi att ta tillfället i akt att erbjuda dig fyra näringsrika och mättade drycker som passar alla tillfällen. Du kommer att älska dem!

Färskpressad apelsinjuice

. I ett glas av denna läcker och uppfriskande drycker 0, 96 g fiber, ett, 68 g protein, 175 mg vitamin C, 18 g kolhydrater, 0, 24 g fett och endast 79 kalorier.

n kopp kaffe

Genom att dricka en kopp  ger dig din kropp väl med protein, natrium och kolhydrater. Du kan också vara säker på att du dricker något som innehåller både mycket näring och låga kalorier. På grund av koffein bör kaffe tas i måttliga mängder.  ger proteiner, fetter, mineraler, vitaminer och kolhydrater. Därför anses det som en hälsosam drink. Det fyller och dämpar också hungrig. Om du är på diet: välj skummjölken.

Shakes

Dessa drycker rekommenderas eftersom de är mättade. Designad för dem som vill hålla vikten stabil kan call shaker arbeta uppfriskande och ge en god känsla av mättnad. De innehåller mycket fiber och vatten och är därför bra för matsmältning. Shakes lägger till stora mängder vitaminer , C och -vitamin, liksom mineraler, selen, kalcium och zink.

Prioriterade skakar

  • Jordgubbar och yoghurt skaka
  • morot och orange skaka
  • gurka och paprika skaka
  •  och banana shake

ndra viktiga drycker du kan inkludera i din kost är Du kan göra aromatiska örter. Det finns ett stort urval av dessa växter, så du kan välja de som du gillar bäst. lla dessa förlängningar kan omvandlas till, till exempel, slush, om du lägger isbitar. 

Kom ihåg att om du vill hålla sig till en hälsosam kost är viktigt att undvika drycker som har ett högt innehåll av socker. De kan båda vara skadligt, liksom att bidra till ökad vikt på grund av innehållet i 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar