5 Livsmedel som minskar søtsug

n av de vanligaste orsakerna till fetma är impulsiva äta, vilket leder en att äta alla typer av ohälsosamma livsmedel, rik på socker, mjöl och fett med låg kvalitet, helt okontrollerat.

Dessa livsmedel, som i stor utsträckning inte ger näring till kroppen, lagras snabbt i kroppen och därmed kommer de att öka de områden där du enkelt ackumulerar mer fett.

I denna artikel kommer vi att lista några livsmedel som hjälper till att bekämpa impulssvettning, vilket kan vara relaterat till obalans i blodsockret.

Sunne godis för sötsaker

Hemligheten till maten som vi vill nämna nedan är att de alla innehåller naturlig sötma; några av dem på grund av deras innehåll av hälsosamt socker och andra på grund av andra typer av näringsämnen tillsammans med en söt smak. Men alla har definitivt egenskapen 

lodsocker varierar kontinuerligt, vilket kan leda till att du behöver äta socker, vilket du kan motverka med dessa livsmedel.

Kanel

Denna överraskande kryddor som används i naturliga behandlingar för diabetes typ II, minska blodglukosnivåer och fördröjnings tömning av magsäcken, varav  Dessa sötsaker är de som verkar lite efter att du har ätit när du känner att du behöver äta något söt.Kanel kan användas på flera sätt. Försök att använda Ceylon kanel, som är den mest fördelaktiga typen och äta det:

  • i alla typer av godis och desserter, sockerkaka, pudding, glass, och så vidare.
  • Vid en infusion, efter en måltid.
  • Kombinerad med honung, i tom mage.

Pumpa

Pumpa är rik på kolhydrater, men högt fiberinnehåll gör dessa absorberas lite i taget, vilka 

Det är viktigt att notera att personer som missbrukar godis tenderar också att ha intestinala parasiter, även om de inte är medvetna om detta.  Därför  som är en av de äldsta åtgärder för att bekämpa och bli av med dem.Även om den vanligtvis kokas kan du också äta den rå och riven i sallader. I sin tur, om du lagar mat, är pumpan utsökt i krämform.

Tack vare dess sötma kan du skära smala remsor av pumpa, som om det var carpaccio och steka det med en liten kanel. Detta recept är utsökt till efterrätt.

Morötter

 Precis som pumpa absorberas de gradvis och orsakar inte sötningsmedel.Du bör helst äta dem råa. Det mest effektiva sättet, om du har en blender, är att konsumera dem i form av juice blandad med äpple, till exempel.

Du kan också riva ner den och inkludera dem i alla slags recept som garneringar, sallader, soppor eller till och med smörgåsar.

Sötpotatis

Det finns många typer av sötpotatis och de har också en liten söt smak gemensamt. Söta potatisar är rika på naturliga sockerarter, men det får inte skrämma dig eftersom detta sockerinnehåll kompenseras med högt fiberinnehåll. Specifikt är Sötpotatis är mycket tillfredsställande, men vi rekommenderar inte att äta dem på eftermiddagen. De bästa tiderna för att äta dem är på morgonen eller till lunch och du kan baka eller laga dem precis som en potatis.

Stevia

Denna växt från Paraguay blir alltmer populär som en naturlig sötningsmedel. Detta beror på dess många fördelar, och bland dessa vill vi betona förmågan att reglera blodsockernivån, precis som vad som händer med kanel. Det innehåller också 0 kalorier, varför det är  Du kommer inte känna behovet av att äta något annat socker med denna otroliga sötma.

Stevia tillåter dig att göra infusioner, citronader och drinkar sötare på ett naturligt sätt.

ilder gjorda med tillstånd från alpha, ccharmon och sweetbeetandgreenbean.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar