5 Vanor framgångsrika människor har vid sänggåendet

Det är inte framgång i samband med jobbet, men personlig framgång som är viktiga för din livskvalitet. Om du följer dessa enkla rutiner vid sänggåendet, kommer du att ha ett bättre liv där du har tid att njuta av det som är viktigt. Låt oss ta en titt.

1. Hur många timmars sömn behöver du vakna upp uppdaterad?

Svaret verkar enkelt nog. Vi har alla hört många gånger att människor behöver åtta timmars sömn för att vara ordentligt utvilad. Men sanningen är att vi är alla olika och vi har inte samma sömnbehov. För vissa är det tillräckligt med sex timmar, medan andra kanske behöver dig igen. ara du vet hur många timmars sömn du behöver för att vakna upp uppdaterad följande dag. yckeln är att bestämma för en sängtid. ehöver du sju timmars sömn? Då bör du planera att ligga mellan 2200 eller 2300.

Det finns också något annat att tänka på. Studier visar att det inte är bra och stressigt. Det betyder att du inte ska ställa in ett alarm för att ringa 0700, att köra ut genom dörren klockan 0730. Det är bäst att gå upp, äta frukost i lugn och ro, ta en dusch och gå ut genom dörren utan krångel. tt komma upp tidigt är ett bra sätt att ta tag i dagen.

2. Läsa före sänggåendet

Vi bör berätta att läsning före sänggåendet är en hälsosam vana att fästa. Många studier visar att läsning i 15 minuter innan du underlättar stressen.  Men det är inte bra att läsa från din dator eller annan elektronisk enhet. Lampan från elektroniska enheter håller oss vakna och gör att vi inte kan slappna av. Få en ordentlig bok!

3. Vad sägs om en promenad?

Är det möjligt att ta en kort resa i det område där du bor? Är det säkert och väl upplyst? Great! Kan du få någon att gå med dig, det är ännu bättre. n 15-20 minuters resa ger ditt syre i blodet, hjälper dig att slappna av och gör att du tittar på saker från en annan vinkel. n promenad ökar ditt välbefinnande . Vandringsturer hjälper dig att tänka tydligare och sätta problemen i rätt perspektiv. Ibland får en promenad dig att komma med många nya idéer. Det här är några framgångsrika människor som ill Gates, som ofta upplever. Ta en kort promenad före sänggåendet och se hur bra du kommer att känna efteråt.

4. Tillbringa mer tid med familj och vänner

De är drivkraften i våra liv och de gör oss glada. tt spendera kvalitetstid med familj och vänner innan du lägger dig är viktigt för att ha ett bra liv . Ha middag med vänner, leka med dina barn, ta en dusch med din partner. Det kostar ingenting och ger dig en bra känsla. Spendera tid med familjen är lika viktig för livskvaliteten som andning.

5. Visualisera nästa dag

Hur kan du planera nästa dag innan du hjälper? Visualisering nästa dag hjälper dig att ställa in mål samt sätta gränser för vad du ska göra. Det är ett bra sätt att påminna vem vi är och vad är vårt syfte. . Visualisering nästa dag är en gemensam strategi bland framgångsrika människor. Kom bara ihåg att vara realistiska och inte för många mål. Kom ihåg att sann lycka ligger i de små sakerna: Säg nej att gå ut med en kollega som du inte kan hävda så att du har tid att leka med dina barn i parken. Det här är en bra plan som du bör börja med redan nu.

Dessa riktlinjer hjälper inte bara dig att få mer personlig framgång, de kommer också att hjälpa dig att njuta av mer av ditt liv. Kom ihåg att dina kvällsrutiner kan påverka din hälsa. Du bör äta en lätt middag, minst två timmar före sänggåendet. Kvalitetstid med familj och vänner berikar dina känslor. n trevlig promenad eller ett varmt bad gör dig avslappnad. tt läsa några minuter före sänggåendet hjälper dig att slappna av och koppla av. Dessa enkla riktlinjer gör dig lite lyckligare. Är du redo?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar