5 Råa livsmedel platt mage

Du har säkert redan hört om fördelarna med att äta . Men när vi pratar om rå mat betyder det inte att du måste börja äta rå kött eller fisk. Låt inte det ordet skrämma dig!

nligt dietister, ett dagligt intag av råa frukter och grönsaker inte bara hjälpa dig att bränna mer fett, men också bidra till att förhindra flera sjukdomar, liksom att hjälpa till att bromsa åldrandeprocessen. Vi är säkra på att du hittar intressant information i dagens artikel.

fördelarna med att äta råa livsmedel

Det finns många . åvaror är rika på vitaminer, mineraler och enzymer som gör matsmältningen enklare.

Kom ihåg att det är viktigt att veta var råfrukt och grönsaker är ifrån. Ju mindre kemikalier och bekämpningsmedel som använts under växtperioden, desto bättre, så 

Varför är rå mat bra för dig?

  • : Om du lider av matsmältningsbesvär eller gasbildning efter att du har ätit, det hjälper att äta 5 stycken av rå frukt och grönsaker varje dag. Tugga långsammare så att maten når magen på ett bättre sätt. Du aktiverar också enzymer som förbättrar digestionen och hjälper till med upptaget av näringsämnen. Och kom ihåg att äta råa matar är det bästa sättet att undvika förstoppning.
  • : tt äta rå mat inte bara hjälper kroppen att absorbera näringsämnen, men det triggar också signalsubstanser i hjärnan som berättar din kropp att du är full. Och inte tillräckligt: ??serotoninivån ökar och får dig att må bättre.
  • : Vill du undvika dessa irriterande rynkor? Tja, det är inte att rå mat förebygger rynkor uppstår alltid, men rynkorna kan fördröjas tack vare den höga halten av antioxidanter som finns i råa livsmedel. nligt studier på åldrandeprocessen görs av esearch Center for Human utrition, avslutar Dr Jean Mayer vid Tufts University i oston med att äta råa livsmedel och grönsaker dagligen ger tillräckligt antioxidanter för att bekämpa åldrande hjärnan och andra degenerativa sjukdomar, såsom exempel på lzheimers.
  • : Visste du att äta råa grönsaker är ett bra sätt att inta kalium? Vissa frukter och grönsaker är utmärkta för att bekämpa överflödigt natrium i kroppen och för att återställa balansen i kroppen som är nödvändig för god hälsa.
  • : Människor som innehåller vissa råa livsmedel i sin dietupplevelse som hjälper dem att gå ner i vikt. Denna metod är mycket effektiv eftersom intaget av sådana livsmedel ger en god känsla av mättnad, men är fortfarande fet och låg i fett. Men kom ihåg att det tar mycket viljestyrka att följa en sådan diet. Du måste äta fem portioner dagligen med råa frukter och grönsaker, förutom frön och groddar. Kombinerade med andra livsmedel ger detta dig det nödvändiga proteinet du behöver för att uppnå den platta magen du har jobbat så hårt för - men det kräver en stor del av hängivenhet.

Vilka livsmedel är bäst råa?

roccoli och Wellcress

Du vet redan  Vi har skrivit mycket om detta i vår blogg och rekommenderar att du äter detta minst två till tre gånger i veckan - men visste du att det är bättre för dig att äta dessa grönsakerråvara? är dessa grönsaker kokas, förlorar de enzymerna som bekämpar cancer och förbättrar matsmältningen.

För att äta dessa grönsaker råa, skares de i små bitar och ätas tillsammans med groddar och andra typer av mat. Detta är perfekt för att bibehålla en hälsosam vikt.

ödpeppar

Denna feta grönsak är perfekt för att öka bränningen. öda paprika är alltid friskare om du äter den rå. Det hjälper till att bekämpa förstoppning och är lättare smältbar i rå form, samtidigt som det ger mer vitaminer och antioxidanter. 

Lök

Gillar du lök? Lök ger den goda och unika smaken till dina recept. Men det är värt att veta att när du lagar mat eller lagar lök, förlorar det upp till 60% av de friska mineralerna och antioxidanterna som lökan innehåller . Det är bäst att äta rålök, men i måttliga mängder.

Detta ökar din bränning och du kommer att dra nytta av något som kallas glukokortikoid, vilket hjälper till att sänka blodsockernivån. Det är fantastiskt!

Gröna äpplen

Undvik sylt och naturliga juicer. ; Detta är ett hälsosamt sätt att ta hand om din kropp, bränna mer fett och få den platta magen du har väntat på.

Vitlök

är din kost består av mycket ris och kött, använder du också mycket vitlök. Detta ger mycket smak. Men fler fördelar erhålls om du äter vitlöksråden, för när vitlöket kokas eller kokas, förlorar det innehållet i allicin, en komponent som fungerar som ett naturligt antibiotikum och en rengöring för kroppen. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar