8 Frukter som är bra för vår kropp

nligt dietister, 

Även om alla frukter är friska, finns det några som sticker ut eftersom de har mer hälsofördelar än andra. De mest fördelaktiga frukterna är de som du bör inkludera i din kost.

I denna artikel kommer du att se 

1. vokado

Många förbise det faktum att avokado är en frukt, men de är! Och inte bara är de en av de hälsosammaste frukterna som finns, men 

ågon äter inte dem eftersom de tror att de vill göra dem viktiga. Men fett i  är hälsosamt och 

Ät en halv avokado varje dag för att få en hälsosam mängd vegetabiliskt protein, fiber, vitaminer, mineraler och fettsyror.

2. Kokos

Detta är en av naturens underverk som blir alltmer populär.  och de smakar också gott.

Frukten kan användas för att göra kokosmjölk, och den återstående fibern kan användas för att göra kex eller kakor.

xtra jungfru kokosnötolja används också som kosttillskott och kan användas som ett utmärkt kosmetiskt medel mot hud och hår.

3. nanas

Med avseende på renings- och diuretikumegenskaper,  De hjälper till att förhindra vätskans ackumulering samtidigt som toxiner elimineras.

De innehåller matsmältningsenzymer som hjälper till att bekämpa problem som ont i halsen, matsmältningsbesvär eller förstoppning. De är en bra behandling efter att ha ätit kött eller fisk.

4. Papaya

Papaya är också en tropisk frukt som ger matsmältningsenzymer. Denna frukt är en perfekt åtgärd mot intestinala parasiter,  Det är

en utmärkt antioxidant, tack vare dess höga nivåer av vitamin C och beta-karoten,  tt gott recept ber dig blanda papaya och ananas med lite vatten för att göra en läcker smoothie. Du kan dricka det varje dag före frukost för att förhindra inflammation i matsmältningssystemet.

5. Äpplen

Äpplen: Drottningen av alla frukter. Trots att de är "enkla" har läkare länge rekommenderat att äta en

äpple om dagen så att du inte behöver besöka dem. Äpplen hjälper till att skapa balans och reglering i kroppen, och de är lätta att hitta till ett rimligt pris. Äpplen är en naturlig antacida, och

har en antiinflammatorisk effekt på urinvägarna och mag-tarmkanalen. 

6. Citroner

Citrusfrukter är oumbärliga när det gäller att rengöra kroppen och öka sitt försvar.

citron, den första av alla citrusfrukter, är avgörande för att bli av med gifter och vätskor, för att underlätta lever- och njurfunktion, och mest av allt, för att hålla kroppen basisk. Citroner förhindrar nästan alla typer av sjukdomar.

Citronskal innehåller också många hälsofördelar, så länge de är organiska.

Du borde ta ett glas citronsaft

 7. Grapefrukt

Många tycker inte om grapefrukt på grund av den sura, bittera smaken. Men smaken är just det som tyder på att det finns näringsämnen i denna frukt och dessa är

mycket fördelaktigt för levern.  Grapefrukt är också mycket effektiv för att bekämpa vätskeretention och förbättra njurfunktionen.

Ät en halv eller en hel grapefrukt varje kväll innan du går till sängs, och inom några dagar kommer du att märka skillnaden.

8. Druvor

Druvor är en av de mest fördelaktiga frukterna som hittats.

 Det är mycket billigare att äta ekologiska druvor med skallet och fröna. Du kan också blanda dem i vatten för att göra en utsökt, färsk druvsaft.

Druvor är mycket rena, de minskar höga kolesterolnivåer och de har anti-cancer egenskaper. De är utmärkta för att reglera tarmarna.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar