8 Tips för en bättre hållning

Det finns många orsaker till dålig inställning, men lyckligtvis de har någon lösning så länge vi ger dem ordentlig uppmärksamhet: övervikt, låg muskeltonus eller fel läge när man går eller sitter under en lång tid kan lösas om du är villig att göra det.

n stabil, estetisk inställning är det som håller kroppen balanserad när du använder så lite energi som möjligt. För att uppnå detta är det mycket viktigt att hålla ryggraden från att gå i sidled eller böja sig, utan att det som vi alla vet som "ingaren" i den övre delen eller en "svans" på den nedre delen.

Titta i spegeln

Det är mycket bra att stå framför en spegel där man kan se hela din kropp när du korrigera din hållning. Om du är redo, kom ihåg att du bör 

Du vet har rätt inställning när du kan se en rak tänkt linje som går från bakom ena örat till axeln, sedan bakom höft, knä och fotled.

Stå mot väggen

tt annat enkelt sätt att anta rätt inställning är att sätta ryggen och sittmusklerna mot väggen.  Om din hand inte passar eller är stram betyder det att din inställning är för rak. Å andra sidan, om det finns mycket utrymme, betyder det att du har problem med hållning.

Sitt ner

Se till att din rygg är rak, axlarna bakåt och nedåt, och fotsulor planterade på golvet.  , eftersom detta kan blockera blodflödet och få dem att svälla eller få åderbråck.

Stå upprätt

bröstet bör vara upp och magen vände eftersom magmusklerna är de som hjälper till att hålla dig stabiliserats. Din kroppsvikt bör delas mellan båda fötterna och dina knän bör vara något böjda.

 Du bör undvika att titta ner på marken under lång tid eftersom det kan orsaka nacksmärta. Var noga med att gå med hälen först och sedan tårna.

Sovläge

Den bästa inställningen att sova bra är på sidan och med benen något insvept.  och underlätta andningen och den irriterande snarkningen.

Sitt på kanten av en stol

För att hålla din inställning rätt, till exempel när du har en anställningsintervju, många experter rekommenderar att du sitter på kanten av stolen så att ryggen håller rak, och så att du inte kan vila och slappna av på stolen tillbaka. 

Övning

Övning är nyckeln till att sträcka musklerna och hålla dem i ett optimalt tillstånd, vilket är viktigt för att upprätthålla bra hållning. Vi rekommenderar att promenera, springa, simma eller göra stretchövningar. Ta alltid hand om din attityd.

Det är också mycket viktigt att de som sitter länge tar en paus för att sträcka sina muskler och leta efter en bra attityd. De som måste stå upprätt under en lång tid ska göra detsamma.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar