9 Vanor som orsakar viktökning

 i stället för hälsosammare alternativ.

Förlora vikt och fettförbränning handlar inte bara om dieting och näring. Vissa människor följer en hälsosam kost, men inte gå ner i vikt. Det verkar som ingenting fungerar. Det är viktigt att inse att viktminskning handlar inte bara om mat . Det finns många dagliga vanor som kommer att påverka din framgång.  tt uppnå hälsosam vikt är inte en lätt uppgift. Det kräver mycket engagemang när det gäller matintag och våra dagliga vanor. I den här artikeln hjälper vi dig att ta reda på vilka vanor som kan leda till viktökning, oavsett en hälsosam kost. 

tt äta mat på kvällen, precis innan du går och lägger dig, är oftast inte orsakad av hunger men vana. Om du är söt, måste du förstå att detta inte kommer att hjälpa till att gå ner i vikt.

Försök att äta vid regelbundna tider under hela dagen.

Är du hungrig däremellan, ät lite frukt.  tt hålla sig vaken vaken eller sömniga nätter kan leda till att du förlorar en överblick över vad du äter. Studier har visat att

brist på sömn leder till hormonell obalans, vilket förhindrar oss att känna

. Det får dig att äta mer.  Äta medan du tittar på tv, är det felaktigt att använda mobiltelefonen, datorn eller andra störande enheter. nligt forskning som utförs av merican Journal of Clinical utrition,

äter du 50% mer kalorier medan det distraheras.

Dessutom har det visat sig att de som äter medan distraherad känner sig mindre nöjda och kan känna ett behov av att äta igen senare.  Dessa två faktorer är dödliga fiender av viktminskning och övergripande livskvalitet.

åda är associerade med vad som kallas

 Det får oss att känna behovet av att äta mer, inklusive ohälsosam mat och godis. För att bekämpa detta är det viktigt att försöka hålla sig borta eller minimera stress, oro och oro. Tiderna som du inte kan komma undan,  Äta för fort Äta för snabbt är en vanlig vana idag. Inte många människor inser att tugga maten långsamt och försiktigt är säkrare och bättre för matsmältningen.

nvänd minst 20 minuter att äta utan att vara distraherad. Tugga maten noga rekommenderas.

Sedentary Lifestyle Sedentary Livsstil är en av de vanligaste orsakerna till fetma. Människor som inte tränar tenderar också att äta mer, spara mer fett.

Det är viktigt och viktigt att undvika att bli en soffa.

De flesta av kostförklaringarna, men i längden kan det också hjälpa oss att undvika allvarlig sjukdom.  ntingen beror det på att du inte har tid på morgonen eller tror att det kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Människor som hoppa över frukosten hamnar i en mycket dålig vana, vilket kan leda till viktökning. Det visar sig att

den första måltiden av dagen aktiverar ämnesomsättningen. Det hjälper dig att börja dagen genom att bränna kalorier.

n bra frukost är en som  För mycket salt 

Det främjar vätskeretention och kan påverka blodtrycket

. Det är viktigt att följa en diet som är låg i natrium, eller ersätta salt med andra kryddor som ger maten lite extra smak.  är vi inte får tillräckligt med vätska, sänker

njurfunktionen

. Detta förorsakar toxiner att börja byggas upp i kroppen. Det betyder att de inte elimineras. För att hålla hydratiserad rekommenderas experter  Det förhindrar vätskeretention, eliminerar avfall från kroppen. Du kan också välja att dricka  röst- och sockerhaltiga drycker kan bidra till viktökning tack vare deras höga sockerkoncentration. Därför bör dessa undvikas.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar