9 Tips för att öka en trög metabolism

metabolism, även kallad metabolism, den grupp av processer som kroppen använder för att omvandla mat för energi för att få det att fungera ordentligt.

Om dessa åtgärder utförs långsamt, kommer färre näringsämnen att användas, vilket gör att 

Med tanke på denna risk är det bästa sättet att gå ner i vikt genom att öka graden av låg metabolism. Mycket disciplin, ansträngning och motivation behövs för att komma dit, men det är en ganska enkel strategi.

Tips för att ändra en långsam metabolism

1. Kom ihåg grunderna: äter fem måltider om dagen

matsmältningssystemet håller normalt tillbaka en del av den mat du äter så att du har extra energi om du inte äter under en lång tid.

Den här evolutionära karaktäristiken har liten mening i ett samhälle där mat garanteras, vilket gör matreserverna förvandlade till fett.

Om din kropp, men används till fem måltider per dag,  som kommer att bidra till att förändra en långsam ämnesomsättning.

I det här fallet är det bäst att ta pauser från din vanliga kost ibland, så din kropp kommer inte att vänja sig på det. Som med alla andra aspekter av livet kommer förändringar att hålla dig aktiv och uppmärksam.

2. Följ klassiker: motion för att snabba upp din ämnesomsättning

 som bidrar till accelerationen av metaboliska systemet.

Som nämnts i den tidigare tipsen bör du variera träningens intensitet så att energiansträngningen inte alltid är densamma. är du inte gör det, kommer metabolismen långsamt att sakta ner igen.

3. Glöm inte att dricka vatten

Vatten fyller magen, men  Detta innebär att det kommer att påskynda din ämnesomsättning.

På så sätt desto mer vatten du dricker desto tidigare vill du bränna mat. Ändå måste du alltid ligga inom den hälsosamma gränsen: två till tre liter per dag.

4. Prova kokosolja

Förutom att vara väldigt gott, är den här oljan mer stimulerande än olivolja. Faktum är att du även kan bränna tre gånger så många kalorier som med andra liknande ingredienser.

Detta händer eftersom kokosolja utlöser ett tillstånd som kallas ketosis, som 

Det finns många recept och sätt att använda det. För nybörjare är det en bra idé att börja med en tesked före en måltid eller att använda denna olja som ersättning för 

5. Lägg kryddor till måltider med kanel

Märkligt nog gör det här att du kan absorbera socker mycket snabbare.Forskning har visat att inspelningen kan vara upp till 20 gånger snabbare än normalt.

Det finns massor av rätter som du kan inkludera  i, men vi rekommenderar att du använder det som ett naturligt sötningsmedel i kaffe eller te. 

6. Fika med morgonen

Koffein kommer inte bara väcka dig, men det ökar också hastigheten på din puls. ktivering av hjärtat är viktigt eftersom det ger resten av din kropp en boost, inklusive metabolism.

7. Inkludera fet fisk i din kost

Den första fördelen du kommer att märka är att du känner dig full snabbare, vilket gör att du vill äta mindre.

Vidare kommer kroppen bara använda vad den behöver och kasta ut resten, som fet  lätt att smälta. 

8. Ät kryddig mat

Spicy mat ökar kroppstemperaturen. Värme bidrar till att påskynda en långsam metabolism eftersom det sätter dig i tjänst. Sedan bearbetar du näringsämnen snabbare och i kombination med lätta ingredienser kommer allt att accelerera.

9. Förbättra dina måltider

Ge inte upp smaken. landa maten du gillar med nya ingredienser för att hjälpa dig att smälta det snabbare och bättre.

Dessutom är det klokt att äta dina måltider när du sitter vid bordet och undvika distraktioner när du 

Du måste inkludera dessa vanor i ditt vardag.

Det är viktigt: du måste vara konsekvent när du försöker ändra din ämnesomsättning, inklusive behovet av att göra ändringar i både kost och intensiteten i träningen.

Är du redo att prova dessa fantastiska tips? Har du några andra idéer som du tycker kan överraska oss?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar