En läcker dryck som renar kroppen helt

för god hälsa och för att säkerställa att vitala organ fortsätter att fungera optimalt, är det viktigt att du leder en hälsosam livsstil som inkluderar en bra kost, mycket motion och andra smarta vanor. Men många människor är inte medvetna om dessa krav, och förstår inte att ha en dålig diet, en stillasittande livsstil, med dåliga vanor och även föroreningar kan orsaka toxiner bygga upp i kroppen och lite i taget hindrar deras organ fungerar inte som de borde.

är kroppen bygger upp gifter försvagas vilket gör att du är mer mottaglig för sjukdom. Dessutom kommer många av dina vitala organ att sluta ge bra resultat, vilket kan leda till kroniska sjukdomar som är svåra att behandla. Det är därför du behöver vara mer medveten om vikten av att du regelbundet rensar din kropp, liksom att leva en hälsosammare livsstil. I dagens artikel vill vi dela receptet på en mycket kraftfull totalreningsdryck som kommer att driva kroppen för att bli av med alla gifter och slöseri det inte behöver.

Vad är den här rengöringsdrycken?

Denna dryck kombinerar vissa livsmedel såsom citroner, gurkor och mynta, vilket skapar en stimulerande alternativ som kommer att rengöra din kropp och vissa organ såsom lever, njurar, lungor och tarmar.

Fördelar med citron

Citroner är kända för att vara en av de bästa frukter för att rengöra din kropp och förbättra din hälsa, tack vare dess höga innehåll av C-vitamin och antioxidanter. Citronsyra hjälper till att öka produktionen av enzymet som stimulerar levern och hjälper det att rengöra sig. Citroner innehåller också , pektin och limonen, vilket förbättrar immunsystemets funktion och hjälper till att förebygga sjukdom.

Citroner främjar bättre matsmältning och som är uppbyggd i kroppen. De bekämpa effekterna av fria radikaler, hjälper för att producera mer galla, bort toxiner i mag-tarmkanalen och hjälper till att förhindra förstoppning.

 och eliminerar överflödig blodsyra och förebygger sjukdom.

Fördelarna med gurka

Gurka är en grönsak med hög vattenhalt, medan det innehåller få kalorier. 

Gurkor innehåller stora mängder kalium, viktiga mineraler och salt som hjälper till att hålla kroppen i balans. De innehåller också fiber som främjar bättre matsmältning och förhindrar förstoppning.

 • Denna grönsak innehåller stora mängder av fytokemikalier som kroppen kommer att älska.

 • Den flavonoider också inklusive quercetin, apigenin, luteolin och kampferol.

 • Gurkor ha anti-inflammatoriska och anti-hemorragiska egenskaper.

 • gurka innehåller vitamin C och K, som är antioxidanter som bidrar till den allmänna hälsan hos huden och kroppen

Tack vare deras höga vatten och fiberinnehållet är . Det hjälper till att ta bort avfall och bekämpar effekterna av fria radikaler.

Fördelar med mynta

 Mint stimulerar matsmältningen och bekämpar orolig mage, luft, uppblåsthet, halsbränna eller illamående.

Hur gör du denna rengöringsdryck?

u när vi har berättat om fördelarna med ingredienserna i denna rensning dryck, behöver du bara följa stegen nedan för att skapa den.

Denna dryck kommer inte bara att ta bort gifter från kroppen - 

Ingredienser

 • 2 liter vatten

 • 1 

 • 1 gurka

 • 10 myntablad

metod

Tvätta gurka och citron och skär i skivor. Sätt dem i en stor burk med mintblad. Häll 2 liter varmt vatten över, täck med lock och placera blandningen i kylskåpet.

Det är bäst att dricka en del av detta två gånger om dagen tills du är klar med rengöringen. För bästa resultat rekommenderar vi att du eliminera fet mat, , mejeri och mjölprodukter ur kosten när de utför denna rengöring.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar