Visste du att semester håller bort virussjukdomar?Vi kommer tillbaka med känslan av att vi förnyas och laddas med våra batterier, även om vi bara reser några miles i helgen.

I dagens artikel kommer vi att meddela varför semestrar också eliminerar virussjukdomar.

Holidays håller sjukdomar (och läkare) från

är var sista gången du tog en paus från kontoret, trafik, rusningstid eller ditt schema? 

Du får många fördelar med att resa, även om det bara är en helg eller en dag ute på landet. Dessa fördelar sträcker sig från att minska stressen för att förhindra utvecklingen av flera sjukdomar (särskilt virussjukdomar).

tt vara på semester främjar vårt välbefinnande, tar bort våra sinnen och låter oss fatta viktiga beslut. Det finns också ett sätt att ladda upp den energi vi har spenderat under hela året.

Vi är desperat desperata för de dagar då vi kan vila när vår hjärna är "utbränd", som har sitt pris på kroppen.

tt lämna allt för ett par dagar och frånkoppling, ägna ögonblick för oss själva och våra nära och kära, slappna av och njuta av oss är 

Personer som brukar få virus eller infektioner som går runt har ett svagt försvarssystem.

Stress, och antalet dagliga problem vi möter tillåter inte vår kropp att hantera patogener. Det är därför influensa, och snäva näsan är så återkommande.

är vi går på semester sover vår kropp mer, är lugnare och nästan bryr sig inte om någonting.

Det är därför 

Och det är inte allt. tt ha ett par dagar bort och bort från rutin vår också hjälper oss att:

 • reglera blodtrycket nivåer
 • Förbättra kvaliteten på sömnen
 • minska stress och muskelsammandragningar

Semester är inte bara rosor och regnbågar, så det är också viktigt att komma ihåg några hälsoproblem som faktiskt kan inträffa på semester:

 • 
 • Viktökning
 • Förändringar i sömncykler

det beror på att vi är omedvetna om vad eller hur mycket vi äter, och inte heller när vi går till sängs när vi är på semester.

Vilka är fördelarna med att resa på semester?

Det finns dock många mer positiva konsekvenser av att komma ur rutinen utöver de hälsovinster det ger.

Det måste inte heller vara en semestervarig månad, tusentals miles hemifrån (även om detta skulle vara perfekt).Även om bara några utflykter under hela året kan vara tillräckligt för att se en förändring i naturen, få ett par dagar, och ndra fördelar med helgdagar är:

De förlänga vårt liv

Om vi ??sänka våra nivåer av stress, kolesterol och blodtryck, innebär detta att vi kan leva längre.

Så, om du vill måste du bara ordna flera pauser ibland ett år.

De ger oss en kraftfull boost

Chronic är ett vanligt problem i dag. Det beror på brist på vila och av den stora mängd dagliga aktiviteter som vi utför bland annat.

är vi går på en turné, 

esan ökar din kreativitet

Tycker du att det är svårt att tänka på något nyskapande, ta briljanta beslut eller förbättra sin arbetsprestation din? Kanske saknar du en semester eller två.

Det är rätt. tt komma ut ur din rutin n semester är också 

Dessa fördelar Därför är det lämpligt att ta kortare resor, men oftare.

Detta behöver inte vänta på att du har femton eller tjugo dagars semester, men (och dra nytta av dina lediga dagar).

Du bör också göra detta så att förändringen inte är så plötsligt, och så att du inte blir mer sjuka eller stressade än vanligt.

Som om det inte vore nog, 

Strand eller berg? Sommar eller vinter?

Huvudsyftet med semestern ska vara att förbättra ditt välbefinnande. aserat på detta bör du 

Till exempel, om du lider av högt blodtryck, rekommenderar vi att du reser till stranden destinationer eller platser vid havsnivå. Men om du har lågt blodtryck bör du välja en plats i berget.

Om du har mycket vitt eller känslig hud, rekommenderar vi inte destinationer som omfattar utomhusaktiviteter i solen i flera timmar.

Kanske du vill resa på vintern eller gå ut tidigt på morgonen eller vid solnedgången i detta fall. Destinationer berg eller kullar är idealiska för dem som lider av allergisk rinit, eftersom det finns mindre föroreningar och nästan ingen förekomst av kvalster.

Människor som är allergiska mot insektsbett bör undvika platser med djungler, träsk eller skog, och bör alltid ha rätt medicinering.

Varma och långa flyg är nära fiender av åderbråck eftersom de hindrar blodcirkulationen i benen. Detsamma händer om du vanligtvis lider av ackumulering av vätska eller ödem.

Observera att detta när du planerar din nästa resa, och 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar