Vill du somna på mindre än 1 minut?

är det är dags att stanna, 

Det här är när alla dina problem börjar översvämma din hjärna, och det verkar som om du inte kan göra något åt ??det. Det är som om ditt sinne arbetar mot dig.

 och detta kan leda till sömnlöshet.

Om det här låter som du behöver du lära dig följande teknik som hjälper dig somna på mindre än en minut.

Sova på mindre än en minut med 4-7-8 teknik

Denna metod, designad av Harvard Professor ndrew Weill, är mycket enkel:

  • ndas genom näsan i 4 sekunder för att fylla dina lungor.
  • Håll andan i 7 sekunder.
  • ndas långsamt i 8 sekunder.

Upprepa detta ett par gånger och du kommer se hur effektiv det är. ästa dag kommer du inte att kunna komma ihåg när du började andas normalt. Vi garanterar att den här metoden hjälper dig att somna på mindre än en minut.

Läs också: 

Varför är denna teknik så effektiv?

yckeln ligger i de sju sekunder du håller andan.

nledningen till att detta är så viktigt är att hålla andan sänker din hjärtfrekvens, vilket minskar ångest. Det betyder att oro kommer att sluta attackera dig: avslappning stänger dörren för negativa tankar; Det kommer helt enkelt inte att släppa in dem. u har du kontroll.

esultaten kommer också att manifesteras i din sömns kvalitet. är vår hjärtfrekvens är lägre får vår kropp rätt mängd syre, vilket är viktigt för en bra återhämtning.

De som har ångest tenderar att ta en större andning. Deras hjärtslag är snabbare och oregelbundet, och som ett resultat blir kroppen dålig med syre. Det betyder att du vaknar och känner dig mer trött än när du gick och lägger dig.

Med 4-7-8-tekniken kommer du inte bara att förlora sömnlöshet, men din sömnkvalitet kommer definitivt att förbättras

 Fördelar med att somna i mindre än en minut

1. Du kommer att bli mer attraktiv

Din hud

 börjar hormonsystemet optimalt fungera för att föryngra och förstärka cellerna. För att kroppen ska fungera bäst, måste den verkligen vila. Om du har problem med att somna eller sover inte djupt kommer din kropp inte att få den vila som behövs.

2. Du vill äta mindre

n god natts sömn minskar

stressnivåer under dagen.Sova på mindre än en minut hjälper dig att eliminera detta tillstånd, åtminstone delvis, så fort du vaknar. Ångest får dig att äta mer än du behöver.

Det omedelbara nöje vi upplever när vi äter något vi älskar kan tillfälligt störa stress, men det leder till en oönskade viktökning. 3. Du lär dig mindre

n av hjärnans mest grundläggande funktioner är att lära. Vi använder det hela tiden: när vi lyssnar på nyheterna när vi går på jobbet, märker en förändring i en väns beteende och medan vi läser en bok.

För att uppnå allt detta 999 behöver denna speciella kropp 8 timmars vila.

Sova mindre än detta eller inte sova bra, tvingar hjärnan att arbeta hårdare än nödvändigt. Dess prestanda kommer att ta mindre och detta kommer att leda till problem med koncentration och att acceptera nya idéer. 

6 vkopplingsövningar för en lugn sömn

4. tt somna i mindre än en minut kommer att förbättra ditt självförtroende Ovanpå ser mer attraktiva ut, kommer du att ha mer energi under hela dagen. Detta kommer att leda till en mer positiv attityd gentemot dem du stöter på, även i svåra situationer.

ftersom ditt sinne kommer att bli tydligare och bättre kunna lära sig, kommer dina problemlösningsförmågor att öka och det här hjälper dig att lösa konflikter.

Detta hjälper dig vidare att utveckla en sund känsla av självkänsla.

Om du lider av sömnlöshet rekommenderar vi 4-7-8 tekinkken. Detta beror på att det inte bara kommer att hjälpa dig släppa dina bekymmer, men 

och även för att fixa de saker som håller dig vaken på natten. 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar