Att äta en bra frukost tillsätt 5 år till ditt liv

 ftersom du spendera timmar utan mat när du sover, och låg energiförbrukning gör det omöjligt att möta dagen utan den nödvändiga "booster". Om du verkligen vill kunna slutföra alla dina dagliga uppgifter, se till att du äter rätt mat och börja med en stor frukost. Läs vidare för att få reda på hur  kan förbättra din övergripande hälsa och livskvalitet.

Studier har visat att en hälsosam frukost är viktigt för din hälsa, eftersom du kan förse kroppen med mat som innehåller näringsämnen, vitaminer och mineraler som du behöver för att göra alla kroppens organ ska fungera som de ska.

Hur ska du äta frukost?

  • n bra frukost bör innehålla antingen fettfri (eller med låg fetthalt.) Laktat produkter, som kan ge dig så mycket kalcium du behöver för hela dagen: Kalcium bidrar till att stärka ben och hålla dem friska. De som inte kan dricka mjölk kan dricka sojamjölk som en ersättning, som också har många viktiga proteiner.
  • Du bör alltid alltid inkludera frukt i din frukost, antingen i form av frukt ensam eller som juice. Detta ger den fiber du behöver.
  • Spannmåls är också utmärkt att äta till frukost, inte bara för att det finns ett brett utbud för alla smaker, men också för att de kommer att förse dig med kolhydrater som är en viktig energikälla för kroppen. Du kan äta spannmål med mjölk eller yoghurt. Du kan också hitta den i många former och storlekar, och du kan äta spannmål eller kakor.
  •  men bara ibland eftersom de tenderar att innehålla mycket fett som inte är mycket bra för din hälsa.
  • Ägg är bra eftersom de kan beredas på många olika sätt och är en utmärkt proteinkälla, vilket gör att kroppen fungerar ordentligt.

Minns ...

Om du är överviktig och bestämmer sig för att skära ut frukost och förlora några kilo gör ett stort misstag, är detta eftersom det inte kommer att ge effekt du hoppas på. Faktum är att kroppen gör mer fett för att få den energi som behövs för att utföra sina uppgifter som vanligt, vilket betyder 

Du kan ersätta kanelbullar med frukt och hela korn, har inte extra socker i saften och dricker skummjölk. Du kan också äta kalkon eller skink istället för vanlig korv.

Kom ihåg att att äta en balanserad och hälsosam frukost kan lägga år till ditt liv ... Det är fantastiskt!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar