öVningar för att dra armarna

 så många är berörda. De hjälper oss att utföra dagliga uppgifter.  och tillåter oss att utföra olika rörelser. land annat för att rotera axlar, armbågar och handleder i cirkulära rörelser. Tummen låter oss ta tag i föremål.

Det är mycket lätt att stärka armar, . Vikten gör det lättare att strama upp.

Om du inte har möjlighet eller möjlighet att träna på en träningsstudio behöver du inte oroa dig.  rist på vikter kan ersättas med föremål med samma vikt, mellan 3 och 5 kilo till att börja med. Men du bör överväga ett gym om du har möjlighet. Där får du personlig uppföljning av tränare för att säkerställa att du tränar korrekt.

Det är oerhört viktigt att du håller din rygg rätt när du utför dessa övningar. Det minskar risken för ben- och muskelskador. n skarp inställning kan också hindra dig från att uppnå önskade resultat. Muskler i vapen

Musklerna i armarna består av biceps och triceps. Dessa områden är lätta att träna och svara snabbt.

iceps övning

Du behöver trick eller stick för att utföra denna övning. Stå med rygg rakt och bröst framåt, lås axlarna, dina armbågar nära din kropp. Lyft hantlarna hela vägen uppåt. Utför 12 repetitioner, vila i 30 sekunder. Upprepa detta 3 gånger.

  • Triceps övningar

För att utföra denna övning behöver du en stol. Stå med ryggen mot stolen, benen i 90 graders vingar och händerna på sätets ände. Lyft upp och ner genom att böja och sträcka dina armar.

  • Triceps uttryck kan göras med vikter eller stickar. Lyft vikterna över huvudet och ner till nacken. rmbågarna måste peka på taket.
  • Push up är en effektiv övning för att stärka dina övre armar. Med din egen kroppsvikt kan det göras på tår eller knä.
  • alanserad och hälsosam kost spelar en viktig roll

 rist på sömn och stress kan påverka resultatet 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar