Fem dåliga vanor som ger dig uppsvälld buk

loated magen är inte bara ett symptom på för mycket luft i denna del av kroppen. Fett kan vara en orsak. 

Du har förmodligen upptäckt att magen verkar platt på morgonen och att siffran är som du vill att det ska vara. är dagen går, märker du att din mage blir alltmer uppblåst. Till dess att kläderna är hårdare än vanligt. ?

Det är möjligt att matsmältningsorganet har ett överskott av luften. Detta är vanligtvis ett resultat av dåliga matvanor och konsumtion av mat som kroppen inte är så glada över. Detta kan leda till irritation. För att bli av med irriterande problem uppsvälld mage är, är det viktigt att man upptäcker de dåliga vanor som orsakar. Då måste man göra allt man kan för att bli av med dem.

Matintolerans

Matintolerans bör inte förbises. Detta orsakar inte bara uppblåst mage, men det kan också leda till andra hälsoproblem . Om du tror att du är immun mot intolerans, bör du överväga denna uppfattning nu magen sväller upp nästa gång. Människor som lider av vetintolerans kan inte smälta gluten. esultatet blir att de får matsmältningsbesvär, inklusive uppblåsthet och magont. ågot liknande händer med dem som lider av laktosintolerans.

? Gå till en läkare som specialiserar sig på ämnet och be om ett test av dig. Om resultatet är positivt är det viktigt att du mäter din kost och undviker maten som gör dig sjuk.

earbetade livsmedel

earbetade livsmedel innehåller stora mängder natrium och andra substanser som inte är bra för magen. atrium är en av de främsta orsakerna till vätskeretention, vilket i sin tur leder till utspänd buk . Detta gäller också för maten som är förklädd med etiketter som säger att den är "hälsosam". Detta gäller till exempel livsmedel märkta med "ljus" eller "noll". Faktum är att dessa stora doser innehåller natrium och andra ingredienser, om än i mindre doser.

Vad är lösningen? Välj naturlig och hemlagad mat. Ät mer frukt, grönsaker och hela korn som innehåller lite eller inget natrium.

tt äta för fort

. tt äta fot gör att du snabbt kan svälja mycket luft utan att veta det. Detta kan igen leda till uppblåst mage. Många människor tar hand inte tid att äta mat på ett sunt sätt och på så sätt ser magen pustade ut hela tiden.

? Det är mycket viktigt att du tygar maten väl och äter långsamt. Digestion blir bättre och du undviker mycket luft i magen.

Drick för mycket kolsyrad vätska

Kolsyrade och kolsyrade drycker är uppfriskande törstlådor. Men de är inte ett bra val för kroppen eftersom de inte bidrar till näringsämnen. Dessutom innehåller de ämnen som kan irritera magen och orsaka olika matsmältningsbesvär. . De konstgjorda sötningsmedlen kan också ge samma resultat.

? Undvik kolsyrade läskedrycker och välj istället för vatten och naturliga juicer.

Äta rätt innan du går

tt stort misstag bland många människor är att de inte vet hur man äter innan de går och lägger sig. Middag är en huvudmåltid som bör ätas minst två eller tre timmar före sänggåendet. Det ska bestå av något som är lätt och lätt att smälta. tt äta strax före en promenad är en vana som kan orsaka viktökning och inflammation. 

? Ät minst tre timmar före sänggåendet. Välj lätt mat och om du inte har något annat val, bara äta lite frukt eller en yoghurt. Kom ihåg att dagens huvudmåltid är din frukost. Därför bör du ha en trevlig frukost och en lätt middag. Då kommer din matsmältning att bli lycklig.

Minns!

Om du vill behålla en platt mage är det viktigt att du känner igen dåliga vanor och gör vad du kan för att ändra dem. Du kan också förbättra din kost och träna mer. Dessutom borde du dricka mer vatten. n hälsosammare livsstil kommer inte bara att ge dig en mjukare mage, men hela din figur blir vackrare. Din hälsa kommer också att bli bättre.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar