Helande rengöringsmedel med grönt te, citron och stevia

Våren och hösten är den mest idealiska tiden på året att göra en helande rengöra. Du bör hjälpa kroppen rena sig från gifter minst en gång om året, på grund av dålig kost, dåliga vanor, mycket stillasittande, föroreningar, svåra känslor och mycket mer.

kan alla dessa faktorer har en betydande inverkan på din hälsa om du inte gör något för att hjälpa kroppen rena sig själv. I denna artikel kommer vi att visa dig en enkel men effektivt botemedel med tre medicinska och nästan mirakulösa livsmedel: grönt te, honung och stevia.

Varför rensa en läkning?

toxiner som ackumuleras i kroppen och som inte elimineras, vilket med tiden kan orsaka kroniska och degenerativa sjukdomar. Din kropp är redan ansvarig för att eliminera giftiga ämnen genom avföring, urin, svett, andas och menstruation.

Den mängd toxiner är fortfarande ofta för hög för att kunna elimineras helt, vilket resulterar i uppbyggnad och ingjuta kroppen.

Healing rengöra hjälper kroppen att spola ut dessa gifter och du kommer att märka skillnaden efter att ha använt dem. Du kommer att känna full av ny energi, förbättrar ditt humör och du kommer definitivt också att se bättre.

Det är viktigt att notera att dessa behandling inte bara fungerar för viktminskning, som i detta fall bör kombineras med en riktig kost. Du kan fortfarande använda den för att kontrollera din vikt genom att utföra en rengöra varannan månad, till exempel.

Grönt te

 Det hjälper dessutom till att bekämpa vätskeretention, rengöra huden av föroreningar och lindra allergiska symptom.

Många nutritionists rekommenderar att du dricker grönt te regelbundet eftersom det innehåller resistens mot cancer. Kom ihåg att trots att stressen kan minska, har tonåringar fortfarande en något stimulerande effekt.

Lemon

Lemon är en super medicinsk och rensning livsmedel . Trots dess sura pH, innehåller den också grundläggande egenskaper och hjälper kroppen att brinna och bryta upp fett. Det är också bra för behandling av hjärt-och kärlsjukdomar.

Stevia

Detta hälsosamma naturliga sötningsmedel innehåller inga kalorier. 

Den smakar som lakrits och mycket lite behövs för att göra någon maträtt sötare. Stevia finns även i raffinerad form, men den här typen innehåller inte samma medicinska egenskaper vi har just presenterats. Men varken har samma skadliga effekter som raffinerat vitt socker och konstgjorda sötningsmedel.

Hur man genomgår ett helande rensning

Förbered två liter grönt te per dag. nvänd 5 tepåsar eller 5 teskedar grönt te per två liter vatten.

Låt inte vatten koka (värma upp till ca 80 ° C). Låt te under maximalt 4 minuter, och sedan som te påsar eller pulver och lägga saften av två citroner.

Lägg till några droppar ren stevia beroende på hur sött du föredrar för tonåren.

Om du väljer att använda torkade bladen istället för extrakt, kan du lägga dem till vattnet tillsammans med tånen.  •  4 glas
  •  4 glas

Du bör alltid dricka mellan måltiderna, en halvtimme tid innan du äter eller en och en halv timme efter att du har ätit.

Tänk på

, beroende på vilka resultat du uppnår.

Under denna period behöver du inte nödvändigtvis vara på en speciell diet, men du bör välja hälsosamma livsmedel och försök att antingen klippa ut helt eller åtminstone begränsa dessa typer av livsmedel:

  • Socker och godis
  • raffinerat mjöl
  • friterad mat och härdade fetter
  • eredda
  • Korv och feta ostar
  • stimulera drycker: alkohol, kaffe, svart te och cola

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar