Hur man har en hälsosam ryggrad?

Det är ingen tvekan: Din ryggrad är en extremt viktig del av kroppen. Det är därför viktigt att vi behandlar det ordentligt.

I följande artikel lär vi oss några tips för att hålla din ryggrad hälsosam.

n liten bit av information om din ryggrad.

Din ryggrad är den viktigaste strukturen i kroppen med leder. Det börjar i skallen och går ner till toppen av höfterna. Det betyder att det sträcker sig över baksidan. yggraden är indelad i fem områden: Cervical

 • Lumbar
 • svanskotan:
 • lla områden i ryggraden har ett specifikt jobb, men totalt sett de håller dig upprätt, flytta och ge dig en bra

attityd är din ryggrad hur nervsystemet går igenom. 

Om du vill ha en frisk ryggrad som inte kommer att skada och inte skapar några problem, kommer vi att ge dig några praktiska råd:

Öva god hållning.

Håll ryggen rak

hela tiden. Det kan vara när du är på jobbet, under transport, på soffan eller i skolan. Genom att göra så kan du hålla din ryggrad hälsosam och frisk. rätta din inställning genast. Dra åt magan och håll den rak över buken. Tänk dig att baksidan av ditt huvud är kopplat till en tråd som drar dig uppåt, och din ryggrad måste vara rak på grund av denna tråd.

Det finns många tekniker för att upprätthålla en bra attityd. De kan innebära att använda fler kuddar, använda en ergonomisk stol, sätta en styrelse på baksidan av stolen, med hjälp av ett bälte ... listan kan göras lång.

Oavsett vad,

dina axlar ska vara lite inåt. är vi har en dålig attityd blir nerverna i ryggraden "sönderdelade". Detta händer eftersom nerverna passerar mellan ryggkotorna. Detta orsakar inte bara smärta, men orsakar också cirkulationsproblem och bidrar till brist på energi.

På grund av detta har du förmodligen mindre energi, är mer deprimerad, trött eller i dåligt humör om du ofta går och lägger dig igen.

Försök att vara rätt varje gång du är framför en dator eller vid skrivbordet. Du kan använda en gul patch för att påminna dig själv. 

Först och främst är det viktigt att notera att

inte all övning är bra för ryggen.

örelserna måste hjälpa till att hålla rygg- och bukmusklerna friska, starka och tonade. Det är trots allt dessa muskler som stöder ryggraden. hjälper dig att stärka ryggraden när du slappar av. Du kan också träna med

 Klä i 10 minuter ett par gånger (minst en gång) om dagen. 

Först håll fingrarna ihop. Sedan trycker du på bröstets övre del framåt. Detta borde få din rygg att se lite ut som en "C". Sträck dina armar så långt fram som möjligt. Upprepa denna övning fem gånger.

 Det finns ett stort

förhållande mellan vad du äter och hur din baksida känns.

Detta går utöver både attityd och träning. Det är viktigt att du behåller en hälsosam diet som inte innehåller problemmatik. Frågor inkluderar livsmedel som innehåller livsmedel som är oljiga, raffinerade, fulla av socker, friterad och snabbmat.

lla sådana livsmedel låter dig lagra toxiner runt ryggraden. Giftet kan sedan orsaka komplikationer och olika typer av obehag. 

vegetabilisk juice, torkade frukter som mandel, oljig fisk som lax, rå frukt och dricker minst 8 glas vatten varje dag. 

li av med övervikt. ryggvärk

. Det beror på att

när du väger mer, måste din rygg göra mer arbete Om du är mycket överviktig, gå till en diet för att bli av med några pounds. är ett specifikt område av kroppen skadar,

besök en massör för att behandla smärtan.

Men kom ihåg att du inte behöver vänta tills smärtan är för mycket för att uthärda.

Vissa har varje vecka förebyggande massage. Dessa massage kan hjälpa till att tona musklerna i ryggen. De lindrar också spänningen i ryggen, även om den bara uppstått och är liten att prata om. tonar musklerna runt ryggkotorna att bli av med ackumulerade toxiner och bli av med ryggraden på ryggraden.

nvänd inte tunga föremål.

Om ditt jobb kräver att du bär tunga föremål, använd alltid 

Om du ibland måste lyfta tunga föremål hemma, var försiktig med hur du gör det.

Den bästa tekniken är att böja knäna, få ryggen så nära marken som möjligt, så ta hand om vad du ska lyfta som om du skulle ge det en kram. Dra knäna lite och återgå till en stående position.

Ta naturliga tillskott. 

magnesium

, kalcium, spirulina, öl, linfrö och vegetabiliska oljor.

Huvudbilden från 

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar