Hur stärker och stramar sitsmusklerna?

n av de vanliga metoder som används i kvinnors utbildning rutiner är 

I den här artikeln hittar du  om hur man kan stärka och dra åt sätesmusklerna för att hålla dem fast, runda och fri från celluliter.

Seat Muscles

Om du tror att din rumpa är en perfekt storlek, men letar efter ett sätt att skulptera och dra åt sätesmusklerna, börjar med en massage. Precis som med muskelspänningar i axlarna, din glutes vara . n bra massage kommer att släppa spänningar och ge din träning en bra utgångspunkt.

För ett hem massage, försöka  tills du kan känna trycket nära bäckenbenet. Om detta orsakar obehag eller smärta, försök att inte trycka så hårt i början, och sedan bygga upp till en hårdare tryck. 

Gör detta före varje träning för fem minuter på varje sida.

Övningar för att strama upp

Vi rekommenderar ett , som innehåller en fem minuters session för vart och ett av följande övningar. För att dra åt sitsmusklerna:

1.  Hold benen höftbredd. öj dina knän som om du satt på en stol. Håll ryggen rak. Gå så långt som möjligt, men se till att knäna pekar i samma riktning som spetsarna på tårna. Sedan tillbaka till startposition. Håll händerna rakt fram och släpp dem när du lyfter upp.

2.  Stå på alla fyra på en matta (detta för att undvika skada). Håll ryggen rak och vågrät mot marken. Dra åt bukmusklerna för att säkerställa en stabil hållning. Om detta är obekvämt, försök att börja med underarmarna på golvet. Lyft ett ben rakt ut och lyft upp och ner utan att röra golvet. Upprepa detsamma med det andra benet.

3.  ligga platt på rygg och höja benen så hälarna är på plats i höftbredd. Håll händerna platt längs kroppen. Höj din kropp sakta upp från marken, dra åt skinkorna och magmusklerna. Lyft tills du känner stretch och släpp långsamt i ryggen vilar på golvet igen.

4.  är du står i linje, i hissen, eller bara stå, försök att dra åt sätesmusklerna. Stram dina muskler och håll i fem sekunder och släpp. Upprepa.

en åtstramande teknik

Detta är en 

Du behöver en  (denna teknik är också känd som "koppning"), som finns i någon butik med kinesiska läkemedel eller säljer akupunktur produkter.Du behöver också en massageolja. Vi rekommenderar  eller en fuktkräm som innehåller mycket olja.

 på en av dina uppsatta muskler och använd koppen för att suga och massera i cirkulära rörelser över hela området i minst fem minuter. Upprepa med andra sidan.

xfoliering och hydration

Glöm inte huden när du arbetar med dina uppsatta muskler,  För att ge det ett hälsosamt och lysande utseende, måste du ta hand om det ordentligt. För att uppnå detta bör du exfoliera dessa områden  nvänd havssalt i duschen och massera området i en minut. Skölj med kallt vatten för att strama upp. Ge huden tillräckligt fukt med en fuktkräm som är tillverkad av naturliga eller organiska ingredienser. Om du har tillgång till en fuktkräm som är gjord av kokosolja, är det ett bra alternativ.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar