Hur man använder rökelse för att ändra vibrationer i ditt hem

llt omkring oss är energi, och all energi har olika vibrationer. I allmänhet säger vi att vi har bra energi och dålig energi, vilket kan avslöja sig på olika sätt och vi märker skillnaden. Det sägs att när en mycket dålig energi byggs upp, vibrationerna omkring oss påverkas och detta påverkar oss igen.

Lyckligtvis finns det många sätt att bekämpa denna dåliga energi och ändra hur vårt hem känns. , som är en kombination av växter och mineraler med speciell lukt, som bränns för att locka bra energi. Det sägs att rökelse har omedelbara resultat och att det kan hjälpa dig att bli av med dålig energi så att 

Hur använder du rökelse?

 • ökelse används i olika ritualer för att harmonisera energin i området eller personen som utför ritualen.
 • Meditation använder rökelse för att hjälpa människor att uppnå en klarhet, harmoni och fokus.
 • ökelse används för att bekämpa dålig energi hemma eller på arbetsplatsen, eftersom det är en magnet för god energi.
 • Idealiskt bör rökelse brinna i områden där du upplever dålig energi.
 • De som vill koncentrera sig eller komma i kontakt med några idéer kan välja en viss typ av rökelse för det ändamålet.

Olika typer av rökelse som förändrar vibrationen i hemmet

Även om det finns en uppsjö av olika rökelse som du kan använda för att ändra känslan i ditt hem, vi har sammanställt en lista över de renaste och mest populära sorter att bli av med dålig energi.

 • ekommenderas för dem som vill meditera och upptäcka specifik information. Perfekt för dem som 
 • Det rekommenderas speciellt för hus som just har blivit renoverade eller byggda eftersom det ger husets styrka.
 • Sandelträ: Sandelträ kan användas för att åberopa någon gudomlig skapelse eller trofasthet. Det rekommenderas för dem som vill helga någonstans i hemmet eller på kontoret.
 • ökelse: Klassisk rökelse är känd främst på grund av kyrkan. Det används för att göra människor lugna och fridfulla och det är väldigt trevligt att minska stress och ångest. Det sägs vara en av de bästa för att bli av med dålig energi, fiender, avund och andra saker som kan stå i vägen. Traditionellt användes denna rökelse för meditation och religiösa ritualer, men vi vet nu att det också har medicinska egenskaper som relaterar till stress och konflikt.
 • Lavendel: Denna rökelse handlar om kärlek och romantik. Det är idealiskt för ritualer med din partner eller för att ändra atmosfären i ditt hem innan ett datum är på väg. och rekommenderas för alla som försöker göra sig ännu vackrare.
 • Kanel: Detta är en av de mest kända dofterna, och är väldigt lätt att hitta. Det har varit kopplat till passion och sexuell lust. 
 • Vanilj: Förutom att ge ditt hem en underbar lukt är förfänglighet förknippad med intelligens, tankar och mentala färdigheter. Det är idealiskt för de ögonblick där du försöker koncentrera dig eller bli inspirerad för ett framtida projekt.
 • Jasmine: Denna rökelse är förknippad med kärlek, men inte nödvändigtvis sexuell attraktion. Jasmine är perfekt för att stärka mentala och känslomässiga bindningar, fokusera mer på inre skönhet än yttre. Därför är jasmin perfekt för att stärka både kärlek och vänskap.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar