ÄR det skadligt att sova med bh?

nvändning av  har alltid varit ett kontroversiellt ämne. Är det bra för kroppen eller inte? Oavsett om det är skadligt eller inte, använder 80% av kvinnorna detta. Men frågan är 

Vill du gå med ra?

Vi har pratat om rain Use mer än en gång på denna webbplats. Är det säkert? ller utsätter de brösten för någon hälsorisk? n studie utförd i Frankrike av professor Jean-Denis ouillon fann att H-användningen var liten. Det kan inte hindra förlust av fasthet eller signering av bröst som händer under åren. Studien upptäckte faktiskt att bradykardi kan göra att brösten blir mindre fasta snabbare och leder till fler streckmärken.

Under tiden finns det ett antal motargument för detta i den medicinska miljön. ndra tror att H är faktiskt användbara eftersom de ger stöd och nöje speciellt för kvinnor med stora bröst. yckeln till att ha en behå som ger fördelar, är att det är rätt storlek, som enl. Stats är där många kvinnor går fel. I många fall är koppen eller spelet för hårt, så att det sätter tryck på bröstvävnaden och förhindrar god cirkulation. Var därför försiktig om du är av det slag som inte kan leva utan en bh och se till att du väljer en som är bekväm och korrekt för din kropp. Detta är väldigt grundläggande.

Ska jag sova med eller utan behå?

I allmänhet rekommenderar experter att du tar av bromsen när du lämnar. Medicinska antropologer har genomfört en studie som resulterade i några varningar du bör ta på allvar: bras sätta press på ett antal lymfkörtlar, vilket förhindrar kroppens naturliga förmåga att filtrera bort gifter genom lymfdränage. Minns att mycket av detta sker på natten, så H-användning vid denna tid kan leda till vattenretention och bildning av cystor, fibrösa knölar eller tumörer med tiden. Det finns ingen tvekan om en risk.

bras kan också trycka en del av underarmen, som också förhindrar lymfan för att göra sig av toxiner, och andra problem av cirkulation som bör beaktas: bras kan leda till ökad temperatur i bröstet, vilket är skadligt på lång sikt. röstvävnad vid avkomma av cancer har en högre temperatur än normal bröstvävnad. Det är inte värt att framkalla ett sådant associerat symptom med hjälp av H på natten.

Det finns ytterligare en aspekt som är värt att överväga: röst måste flytta så att lymforna kan göra sitt jobb. H-tillverkare tror att du inte ska gå med bh i mer än 7 timmar om dagen. rösten måste röra sig för korrekt cirkulation.Tänk på att de behöver bra cirkulation av lymfvätska och blod för att avlägsna gift från kroppen . Även om du är van vid att bära en bekväm bh, bör du undvika att gå med den i mer än 7 timmar i stretch.

. Vad är hemligheten för dessa? Tja, de är formade så att brösten inte rör varandra och förhindrar rynkor som uppstår under tryck. De är gjorda av bomull utan en sked så att huden kan andas. Du rör dig utan obehag, men få det stöd du behöver och är van vid.

Men viktigast av allt är att välja en H är rätt för dig. Undvik de som är för snäva vid kanterna eller runt bröstet, och välj dem utan spader. Även om detta rekommenderas under dagtid, bör plagget placeras i lådan medan du sover.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar