ÄR det ett riktigt sätt att tömma dina tarmar?Men hur har vi nått den punkt där toaletten nu möter våra behov?

Toaletten: a "lyxartikel"

Toalett vanor människor förändrats för alltid av Sir John Harington uppfann toaletten i 1591. Först ansågs vara en "lyxartikel". Inte alla hade tillgång till en toalett-bara-för-royal. Det var också tillgängligt för funktionshindrade personer, men endast i sällsynta fall.

är vattnet utvecklades, var toaletten massproducerad, vilket gav gemensamma människor samma "privilegier" en gång reserverad för de rika. Dessutom har rinnande vatten förändrat det sätt på vilket det fastnade för att tömma tarmarna, och därmed ändrats sättet att göra "nummer två".

Missa inte: 

vetenskapliga argument: att sitta på huk är bättre

I hans 1964 bok Gastroenterology avslutade Dr. Henry L. ockus med att klä sig med låren som pressats mot magen var en nödvändig position för att tömma tarmarna på ett idealiskt sätt.

På samma sätt hävdade Dr lexander Kira i hans 1966 bok adrummet som den mänskliga naturen kräver för oss att sitta på huk för att svara på naturens samtal eftersom det minskar den ansträngning som krävs att göra "nummer 2".

Dessutom publicerade Dr. Dov Sikirov en 2003 som jämförde de nödvändiga krafterna genom att sitta i toaletten och sticka i avföring. esultaten visade att intestinal obehag var tillfredsställande för dem som var på tårna. 

"Den perfekta positionen att tömma tarmarna är att squat"

-Henry L. ockus. Läkare i medicin

Vad händer när vi tömmer tarmarna?

Termen "avföring" kan definieras som 

Under denna process tillåter det enterala nervsystemet och det parasympatiska systemet flera åtgärder. xempelvis kan sådana åtgärder styra ackumuleringen av fekalt material i kolon eller avspänning av den yttre sfinkter- och puborektala muskeln. Det sistnämnda ger en rektal anpassning till 

Vi rekommenderar: 

att sitta på huk

Det är viktigt att notera att för att gå på toaletten när man sitter på huk, måste benen vara i en 35 graders vinkel relativt din kropp. Genom att göra så trycker musklerna mot magen.

Denna åtgärd skapar tryck i kolonens inre hålrum, vilket frigör och justerar analkanalen, vilket leder till eliminering. Detta resulterar i 

Sitter

är man sitter, sker det motsatta när man sitter. I denna position är benen i 90 graders vinkel med magen och låren. Denna position 

Vidare finns inget tryck från benen på tjocktarmen och magen. Denna position orsakar olika komplikationer som förstoppning, irritabelt tarmsyndrom, bråck och hemorrojder. I allvarliga fall kan det också leda till kolon eller tarmcancer.

Fördelarna med att krossa när du är på toaletten

Denna position:

Tillåter Snabbare och

 • ättre bortskaffande. Förhindrar att material passerar genom tjocktarmen och tunntarmen. Detta minskar möjligheten att förorena tunntarmen.
 • Förhindrar spänning i området,
 • Är en del av en icke-invasiv behandling för hemorrojder.
 • Vid gravida kvinnor förhindrar denna position utpressning på livmodern. Faktum är att det hjälper till att förbereda sig för naturlig födelse.
 • Förhindrar fekal uppbyggnad.
 • Det är också viktigt att nämna att den position där du vanligtvis sitter har förknippats med chansen att ha kolorektal cancer. Men denna hypotes visade sig vara otillräcklig i en

studie Hur kan jag använda den här informationen?

I en värld av design av badrumsmöbler finns det inte många åtgärder som överväger den position vi tittar på.

Vi kan dock anpassa vår toalett med en fotpall eller pall. tillräckligt hög så att vi kan positionera oss i en 35 graders vinkel. Vissa väljer att sitta på toaletten för att komma i rätt position. Detta kan dock vara farligt då toaletten kan bryta eller personen kan falla. Det är definitivt inte tillrådligt.

Smoothie att lindra och läka tarmarna

För att bekämpa inflammation och lugna och läka tarmarna är det viktigt att ändra de dåliga vanorna du kan ha och börja med en hälsosam rutin. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar