Läder för att avlägsna överskott av socker från kroppen

Du kan hitta socker i allt från mejeriprodukter till konserver. 

De höga nivåer av socker (sackaros) som finns i listan mat, kan försämrar immunförsvaret och ökar risken för att du kommer att drabbas av fetma, hjärtsjukdomar, typ 2-diabetes och cancer - särskilt bröstcancer.

Socker kan också ge depressiva stämningar, ångest och vissa kognitiva problem. Om du känner dig beroende av söta saker och kommer att säga adjö till denna vana, 

Förutom kostförändringar kommer träning varje dag också att vara en stor hjälp. tt komma upp och gå vidare hjälper till att bränna det överflödiga sockret i ditt blod.

Om kroppen är överbelastad med socker, kommer du att uppleva symtom som hyperaktivitet, kronisk trötthet, infektioner, , depression, förkylningar, sinus problem, dåsighet, mental förvirring, etc.

Förhållandet mellan socker och viktökning

Fettpålagringar är inte den enda anledningen till viktökning. delar också skulden. ågra exempel är: juicer, spannmål, salladsdressing, yoghurt, godis och många andra.

Kroppen använder något av detta socker som energi medan det lagrar resten som fett. är det gäller lagring är affinerat socker tenderar att öka blodsockernivåer, vilket kan leda till fettdepåer runt midjan, höfter och lår område över tiden.

Vad ska du veta om att ta bort socker från kroppen?

Konstgjorda sötningsmedel

är du försöker ta bort överskott av socker från kroppen, gå för konstgjorda sötningsmedel, men det skulle vara kontraproduktiv.

Även konstgjorda sötningsmedel kan vara en mycket kortsiktig lösning när du avvänja dig vanligt socker, 

Upptäck 

naturlig kost

ett sätt att avgifta kroppen från socker på är genom aktivt väljer att äta en naturlig kost - ingenting som kommer i förpackningar, burkar eller flaskor. Dessa inkluderar: färska grönsaker, frukt, magert kött, fisk, nötter, frön och , såsom avokado och olivolja.

Det är viktigt att betona proteinintag, eftersom det kommer att hålla dig mätt och belåten, samt hålla søtsug i schack.

Välj "ra" Kolhydrater

Du behöver inte undvika kolhydrater när du rensar kroppen från socker, bara väljer rätt.

li av med raffinerade kolhydrater som: vitbröd, pasta, bakning och kolsyrade drycker. Som kompensation, som: broccoli, blomkål, brysselkål, grönkål, aubergine, kronärtskockor och paprika.

För bästa resultat äter inte 

Hur kan du undvika socker?

Om du väljer att minska ditt intag av socker, du kan , huvudvärk, svaghet, längtar godis, etc.

Första Tidigare Med andra ord, en produkt i taget. Du kan känna ett intensivt obehag de första dagarna, men det kommer att försvinna så småningom.

Om du har extrem ångest, äta en liten frukt, som ett äpple eller en apelsin.

Dietplan för att minska ditt sockerintag

Dag 1

 • 1 kopp havregryn med bär och mandel. 3 ägg (kokt).
 • Grillad kycklingbröst med pumpor, betor, morötter, avföring, bönor och mandel.
 • Grillad fisk, med gröna bönor och broccoli. Lägg till svampar om du vill.

Dag 2

 • 1 kopp havregryn med bär och frön. 1 kopp spenat och morötter.
 • Grill squash och röd och gul paprika. Sätt lite citron, vinäger och timjan. Förbered en kål sallad med riven morot, olivolja, citron, salt och finhackad persilja.
 • Stewed grönsaker, bakad torsk med sprit och rostade ärter.

Dag 3

 • Ägg av 3 ägg med räkor och kål, rädisa och blandad nötsallad.
 • Kycklinggrytor rostade med rosmarin, salvia, citron, lök, timjan och svarta oliver.
 • Soupsoppa med vitlök, selleri, timjan, morötter och vikblad.

Missa inte: 

För att ta bort överskott av socker, ersätta sockerhaltiga drycker

Detoxvann

 med en v dessa frukter: grapefrukt, tranbär, jordgubbar eller apelsiner. Skär frukten och lägg den i en kruka. Tillsätt frisk rosmarin eller mint och fyll burken med is och vatten. Drick dagligen.

ÖrterDetta vatten är extremt effektivt för att minska sugen på socker, vilket är precis vad du behöver för att lämna din sockersjuka tidigare. Hitta din vilja och du kommer att vara på väg.

10 dagars sockeravgift

Även om det kan vara svårt i början, är sanningen att en icke-socker diet verkligen kan hjälpa till att förbättra många av dina kroppsfunktioner och främja avgiftning.Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar