Lyssna på din kropp: Det vet när det finns ett problem

Visste du att Din kropp gråter när munnen inte kommer att öppna, när ditt sinne vägrar att vika sig själva för att undvika att möta vad de fruktar mest.

Ju längre du ignorera det, desto mer tecken din kropp kommer att ge dig, för att berätta att något behöver läkas inom dig.

Läs 

Smärtan kan förändras, men ursprunget är densamma

Imagine nna, en kvinna som alltid har haft pojkvän, aldrig vara ensam.

örjade med sin tredje relation, började hon uppleva . Symptomen började med en klump i halsen, men då uppstod eksem och även dermatit.

Dessa problem uppstod plötsligt och utan en utlösare som na lätt kunde identifiera. Detta var dock inte utlösaren för symtomen.

De förvirrande för henne, och inte

innan hon var singel, för en gångs skull, började hon äntligen titta djupt in i sig själv. 

5 Keys att utveckla en stark psykologisk immunitet 

hennes kropp manifest emotionella beroende. är du är i ständig smärta, är rädd för att förlora någon, eller leva i ett tillstånd av oordning, den

din kropp talar om att den behöver dig att ändra dig för att kunna gå vidare. 

Smärta i olika delar av kroppen tyder på olika saker.svaret på smärtan ligger inuti dig. lyssna på din kropp, ta en titt på ditt liv, och göra ansvarsfulla slutsatser. Men om du verkligen känner förlorade och vill ha en liten guide, det finns några sätt din kropp kan återspegla olika problem:

nackproblem:

 • Influensa:
 • Du är inte nöjd med någonting i ditt liv. Det måste lösas att du kommer att släppas från detta problem. nkelsmärta:
 • Mageproblem:
 • Tillbaka problem:
 • Lår smärta:
 • Migrän eller huvudvärk:
 • Missa inte:

13 enkla strategier för att befria ditt sinne och ta itu med dina känslor 

Ta hand om ditt sinne

Ditt huvud är kraftfullt och ofta försummat.

 n influensa kan bara vara influensa, men det kan också

försöka berätta om något som behöver läkas. Ditt sinne är där de största stormarna dina går igenom och hur tankar vänds upp och ned, om och om igen. Så de gör vad de gör bäst:

utlöser ångest, koppla från nuet och göra dig lida. 

 Innan du går, läs:

Det finns 3 typer av sinnet som skiljer oss från varandra: Vad är din? Vanligtvis ger vi för mycket uppmärksamhet åt vår kropp. Samtidigt är vi också mycket tveksamma till att söka hjälp när vi misslyckas med att ta itu med vad som händer i vårt sinne.

Uppmärksamhet är dock det enda sättet som din kropp kommer att sluta manifestera dina tankar och bekymmer i obehagliga fysiska former.

Ibland har du bara inte de verktyg du behöver för att lugna ner virvlarna av tankar och övertygelser som livet tar med dig. Det är dags att sluta offra din hälsa. e om hjälp om det är vad du behöver. Trots allt är ett hälsosamt sinne viktigt för lycka.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar