Botemedel av olivolja och citron - perfekt för användning på morgonen

Låt oss ta en titt på denna utmärkt botemedel som har använts sedan urminnes tider och det bör inte förbises. Vet du vad en matsked olivolja och citron kan göra för din hälsa? Låt oss berätta mer om detta!

Ta en matsked olivolja och citron för hälsan

Som ni vet olivolja är en grundläggande ingrediens i kosten för Medelhavet. Det lägger till viktiga fettsyror som är bra mot dåligt kolesterol och är utmärkt för att rensa toxinerna. Grekerna och romarna kallade denna blandning "flytande guld" och var fullt medvetna om sina hälsofördelar. Olivolja bör vara ett viktigt element i alla kostvanor. Men vet du vilken tid på dagen du får mest ut av det här? Morgon. Låt oss förklara varför.

1. Mot förstoppning

Det är fantastiskt! Om du blandar olivolja med citron får du en blandning som smörjer matsmältningen och initierar sålunda lever- och gallfunktioner. Denna enkla åtgärd skyddar oss från insidan och fungerar som en kraftfull antioxidantgiftighet och att rengöra och ta hand om kroppen. llt detta börjar matsmältningen och blir av med allt som kroppen inte behöver.

2. Skyddar hjärtan

Som tidigare nämnts är olivoljan rik på fettsyror som hjälper kroppen att återaktivera blodcirkulationen och ta bort dåligt kolesterol. Det har också antiinflammatoriska och skyddande egenskaper och ger oss tillsammans med citron de viktiga vitaminerna. Det är därför vi inte bara rekommenderar det för dig, men också för dina barn, som kan dra nytta av en tesked olivolja och tre droppar citron om dagen. Varför inte prova det?

3. Hjälp med reumatiska problem och ledsmärta.

Hemligheten ligger i dess antiinflammatoriska egenskaper. Om vi ??tar den här blandningen dagligen, kommer det på en tom mage att minska ledvärk. Det är en bra idé att börja dagen med detta "flytande guld"

4. För att bli av med överflödigt galla från levern och gallblåsan

Detta är en av de viktigaste sakerna att tänka på. Det får oss att känna sig svullna, tunga, trötta och likgiltiga. Detta kan vara ett tecken på att vår kropp är "förgiftad" av en dålig diet eller det kan bero på att kroppen inte kan göra sig av avfallsprodukter, som huvudsakligen orsakas av ackumulering i levern och gallblåsan. Vad kan vi göra?

För att bekämpa denna trött och obehaglig känsla, som ofta är mest märkbara på morgonen, det finns inget bättre än en matsked extra virgin olivolja och citron. ftersom alla kroppar är olika är det viktigt att du försöker dig själv och ser hur du känner.Det är värt att notera att de flesta tolererar detta bra.

Det är perfekt att börja med när du vaknar på morgonen med smaken av syre i munnen. Det finns nätter där vi sover dåligt och matsmältningen minskar. Ibland får vi också huvudvärk. Vår kropp är full av toxiner och vi måste rengöra den. Ta en tesked extra jungfruolja, blandad med tre droppar citronsaft. Drick detta så snart du står upp innan du tar en dusch eller dressing på dig. fter en halvtimme kan du äta frukost som vanligt. Du märker snart skillnaden!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar