Ruvande tankar genererar ångest

Har du någonsin gått vilse i tankar och undrar vad "vad om" och "borde ha gjort"? Skrämmande tankar är ansvariga för att få oss till ett tillstånd av extrem oro som omvandlas till ångest.

Men varför händer detta?

Vissa tenderar att  saker som de har sagt saker som har hänt, och hur väl eller inte allt var.

Dessa fruktansvärda tankar fokuserar inte bara på  utan också på framtiden. n okänd framtid där antaganden, tvivel och negativ tro överflödar, kan definitivt leda till ångest.

ruvande tankar och feltolkningar

Om det är något dessa ruvande tankar är bra på så är det att det 

Vad det är vi tänker över det påverkas starkt av rädsla, brist, behov och andra svagheter som ligger inom oss.

Om vi ??behöver andra att vara lyckliga och att känna sig bekanta och validerade, kommer dessa fruktansvärda tankar att göra eko i våra sinnen.

 Men var lämnar vi oss? Var hör vår egen åsikt hemma?

 beror på en osäkerhet som påverkar oss på alla delar av våra liv. Det leder till konflikter, skuld och feltänkande som gör oss tvivlade allt och allt.

Denna situation provocerar något vi inte vill ha: avslag på andra. Och vi fokuserar så mycket på andra att även de minsta sakerna som händer, betraktar vi som en besvikelse, lögn eller svik.

Men vi är de som gör oss besvikna.

Hotande tankar kan döda dig

 Det känns som om det inte finns något slut, som om det inte finns någon flykt.

I själva verket saknas människor som lider av denna typ av tankar är en viktig färdighet, mod att ta 

Faktum är att de inte säga vad de vill eller  Detta gör att de tar tillflykt i sina tankar, vilket förbrukar dem från insidan.

Långt efter kommer rädslan att skapa ett eko. Det kommer att smyga in i dem i varje hörn och varje gång det kommer att få mer kontroll.

Om den inte stoppas i tid, om man inte förstår att det är ett problem som måste lösas, kommer det att finnas en snöbollseffekt, vilket gör ångest 

 De skadade deras självkänsla. De känner sig inte värdiga nog.

Personen är så otrolig med sig själv att  Det här är emellertid aldrig lösningen, utan snarare en försämring av ett problem som de inte vill hålla med.

Det är dags att säga "Farväl" till tvångstankar.

Skrämmande tankar är inget annat än obsessions om ett ämne eller en situation som provocerar oss att göra saker som vi ångrar senare. Till exempel, om vi är i tvivel och sitter med olika tankar som får oss att tro att vår partner är otrogen  Så börjar vi följa när han ansluter till sociala medier, hur ofta han tänker på oss, etc.

llt som vi "upptäcker" kommer att föra de här trossna,

och de kommer att vara så besatta att det kommer att få oss att göra saker som inte ingår i våra värderingar. Därför borde du inte fastna i tankens tanke. Dessa tankar, som är ogrundade och födda ur vår egen osäkerhet, skadar oss.

Vi måste lära oss att se dem utan att döma, utan att försöka undersöka deras motiv, bara titta på dem och låt dem gå.

är vi håller fast vid dessa tankar, är det när vi börjar gnugga dem och de blir obsessions.

n tanke kan generera en negativ känsla i kroppen, men omfamna den, försök att motivera den, och inte låta den gå kan vara det värsta beslutet du kan ta.

Om en tanke attackerar dig och lämnar dig inte ensam fattar du ett beslut.

 rbetstankar ackumulerar undertryckt och tyst tvivel. Saker som stör dig som du inte gör någonting åt.

Håller den i eller håller den bara gör att du känner dig värre.

är din kropp börjar skrika, är det dags att våga göra en förändring. 

lla har varit sjuk på en eller annan punkt. Kanske har du känt att din fysiska sjukdom motsvarade ett mentalt uttalande. Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar