Prova en 15 minuters träning rutin för att bränna fett

n sådan 15-minuters träning rutin är bra för dem som vill Den består av en uppsättning övningar som är mycket enkla att göra. yckeln är att hålla ryggen rak och andas ordentligt.

För det mesta får fettförbränningsrutiner oftast oss att tänka på långa perioder och mycket arbete. Det är dock inte sant. I själva verket är majoriteten av dem menade att vara så dynamiska som möjligt.

Fördelen med att följa en 15-minuters träning rutin som detta är att du enkelt kan integrera den med någon annan rutin.

 Många väljer att använda denna rutin som uppvärmning innan de går ut på en promenad eller joggar på morgonen.

tt tänka innan du gör en 15-minuters träning rutin

Innan en 15 minuters träning rutin, Detta säger sig själv om du planerar att . Om du vill träna, se till att marken och klimatet är lämpliga för övningarna.

Dessutom bör du från handlederna till anklarna. Glöm inte att lossna dina muskler runt huvudet och axlarna heller. Detta hjälper till att värma din kropp.

att vrida, böja och svinga både kärna, hals och lemmar kommer att göra dig redo för träning, eftersom det kommer att lämna i dag bend mer.

 Om detta är första gången du har provat en sådan rutin, kommer det vara bättre att hålla rutin i 15 minuter i en vecka eller två för att bygga motstånd innan du börjar träna längre.

är du är van vid rutinen är 3 veckor har passerat kommer du att märka fördelarna. Sammantaget har du en smalare figur och en mer tonad kropp.

Kom ihåg att vila i några sekunder innan du börjar nästa övning. Dessutom, glöm inte att dricka vatten för att undvika 

Vi rekommenderar att du läser 

1. Hoppe-knebøy

Den första träningen på vår 15-minuters träningsrutin är ett hopp-knä. För att göra dem, kom ihåg att dina ben ska vara axelbredd ifrån varandra och att dina fötter ska peka ut. 

för att ta en rät vinkel knän 2. Push-ups med en arm

Du hittar en styrka som du aldrig haft tidigare med denna övning.Här måste du

göra push-ups med bara en arm. För att få dem att gå in i planke-positionen. Kom ihåg att dina ben, rygg och nacke ska vara en rak linje.

Dra åt benen och bukmusklerna enkelt är du andas in, böj dina armbågar i rät vinkel för att sänka dig lite. är du andas ut, lyfta dig upp och tryck på en axel med motsatt arm.

Denna övning är effektiv om du gör 12 repetitioner och byter arm. Du kan också

göra det med dina knän Missa inte:

örja träna efter en lång paus 

Startpositionen är densamma som föregående övning. enen, ryggen och nacken ska bilda en rak linje och du bör

dra åt dina muskler. är du andas in, böj dina armbågar i rät vinkel för att sänka dig lite. är du andas ut, lyft dig upp och

rör på axeln som tillhör den motsatta armen. 

I denna position måste du göra hyllan medan du håller benen, ryggen och nacken

i en rak linje. Tänk på att när du andas

böjer armbågarna i rät vinkel andas lyfter du upp för att röra på axeln i motsatt arm. Gör 10 repetitioner där du byter både dina armar och knän om du vill. 5. esultatet till sidan

För att göra en droppe till sidan, måste du gå in i en halv squat och luta sig åt ena sidan. Gör sedan detsamma på andra sidan.

Gör 12 repetitioner. 

För att göra denna övning ska ben, rygg och nacke vara i rak linje. Du måste dra ihop ben- och bukmusklerna samtidigt som du lyfter din högra arm

tills den är parallell med marken. Flytta sedan det högra benet till sidan och repetera med det andra. Upprepa denna övning 6 gånger på vänster sida och 6 gånger på höger sida.

Hur arbetar du med saker du har hemma?

Visste du att du kan träna saker du har hemma? Du använder en kostym som en skivstång och använder även matlådor som vikter. Det är enkelt! Läs mer "

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar