Användningen av guld vinstockar för renare inomhusluft

Gullranken (eller Gullranka) är en vanlig vinstockar som finns i många hem i dag, men två av de största hälsofördelar denna anläggning medför är relativt okänd. Guldet sköljer luften i rummet där det ligger och det hjälper mot trötta, röda och irriterade ögon. Det kan också behandla och förebygga okulär hypertension och grå starr och glaukom (grön starr).

I denna artikel kommer vi att förklara fördelarna i detalj, förutom att ge information om hur man tar hand om ditt guld vinstockar för bästa möjliga hälsoeffekter.

Specifikationer och omsorg

Gullranken har breda gröna blad som är ljusa strimmor eller märken vid förvaring utomhus. Det kräver särskilda villkor att överleva. . Växten behöver lite ljus, men har inte direkt solljus.

. Om du vill ha en extra anläggning kan nypa en utlöpare, lägga den i ett glas vatten för att utlöpare utvecklar egna rötter och sedan plantera den i en separat pott.

Varning

Mjölken ska aldrig ätas eftersom den är giftig. Men vi kommer att lista några av fördelarna med att placera denna anläggning i ett av rummen i ditt hem, och även hur du kan använda bladen du ibland behöver eller vill torka anläggningen.

Hur rensar guldet luften?

är gullranken placerades i ett rum renar luften av formaldehyd, en gas som också ofta i rum som är antingen nymålade eller nyinredda.

Formaldehyd är en kemisk gas som man kan hitta i, trämöbler och forskning har visat att gasen är giftig och kan även vara cancerframkallande över tiden. Troligtvis sprider vi denna gas utan att vara medveten om det.

Gold anke , och därför bör du placera en sådan anläggning i sovrummet för att se till att det finns tillräckligt med syre i rummet när du sover.

Dessutom har forskning visat att gullranken 

Med alla dessa goda skäl kan också placera guld vinstockar i köket, badrummet eller vardagsrummet för att sprida de goda fördelar i hemmet.

Du kommer snart att upptäcka att inomhusluften är mycket bättre.

Hur kan gulddryken lindra irriterade och röda ögon?

Många har upptäckt en överraskande egenskap hos gulddrinken när ögonen är trötta eller när du känner dig trött. . Guldet har också visat sig vara cryoprotective.

Följ dessa enkla steg för att maximera denna växt egenskaper för ögonen:

  • nvänd en fuktig trasa för att torka bort damm från bladen, men inte ta bort dem.De levererar energi till växten.
  • Håll en av grenarna, stäng ögonen och lägg bladen på ögonlocken. Sitt i ett bekvämt och bekvämt läge, utan stress eller spänning.
  • Sitt fast med ögonen stängd i 3 till 5 minuter och slappna av helt.
  • Öppna sedan långsamt dina ögon och du kommer att känna att dina ögon är vakna och avslappnade.
  • Gör detta varje gång dina ögon är trötta och irriterade. Och om du vill förhindra gråar eller glaukom kan du göra det varje dag.

tt gråskärs katarakt

tt tidigt gråta av grå starr (och som kan hjälpa till att förhindra att det utvecklas) är en liten silver eller grön rand nära pupillen. Detta är ett tydligt tecken på att du måste söka en ögonläkare så att behandlingen kan startas omedelbart. I det här fallet kan du förutom en traditionell behandling lägga lök från den gyllene drycken på dina ögon (som beskrivits ovan) två till tre gånger om dagen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar