Walking förändrar hjärnan när du lider av depression

är du lider av depression går din värld i en annan takt. är din hjärna går igenom denna process upplever du en mycket lägre aktivitetsnivå och skapar färre nervanslutningar.

Som förklaras av en bedrivs vid University of Illinois, fungerar amygdala, den struktur som står för erfarenhet och utvecklare av dina känslor på en mycket lägre nivå i ett tillstånd av depression.

lla dessa funktioner har ett särskilt syfte: att tvinga dig att fokusera på dig själv. Du arbetar på en minimal nivå för att låta dig analysera din inre värld, för att förstå den och lösa den.

 Depression kan inte botas som influensa eller infektion. För att övervinna denna sjukdom behöver du lösa problemet från ett annat tillvägagångssätt.

Först, om din läkare rekommenderar, kan du följa behandling med läkemedel, kompletterad med korrekt behandling.är du uppleva nya stimuli och nya sensationer som är intensiv och meningsfull, detta kan "aktivera" din neurala anslutningar. ågot så enkelt som att gå en dag i en utomhusmiljö kan vara mycket terapeutisk.

Idag kommer vi att utforska all denna information. Det är värt att komma ihåg det.

Om du lider av depression, glöm inte att ta en promenad

, en psykiater vid University of Illinois, berättar att en av de faktorer som ofta utlöser depression är "idisslare tankar".

Läs om: 

människor går igenom vissa tider där 

 • Det är som en oändlig slut. egativa tankar högar ovanpå varandra, och så småningom kommer du att generera en fatalistisk emotionell process som får dig att falla in i din egen svart hål.

utiner, som bor i små områden, och även anslutningen till samma människor hela tiden kan ytterligare förbättra dessa "idisslare mind".

Depression kan vara mycket vanligare i stadsomgivning än i mindre städer eller byar som är mer i kontakt med naturen.

 • Men Du behöver bara hitta ett par timmar själv där du kan komma i kontakt med naturen.
 • Om du lider av depression, gå en promenad varje dag i en park, skog eller längs en strand. Välj ett grönt område där det är lätt att gå.

Här är vad du börjar märka efter några dagar.

Dina humörsvängningar

är du utför någon form av motion, med bara en halvtimmes promenad, hjärna publicerar endorfiner.

 • ndorfiner interagerar med hjärnreceptorer för att minska dina uppfattningar om sorg, negativitet och jämn smärta.
 • Som neurologer kommer att , ger endorfiner trevliga upplevelser, så många beskriver som löparens höga.
 • Det är en positiv och energetisk känsla som utlöser en paus i obsessivt och fatalistiskt tänkande. Det hjälper dig att lägga många saker i perspektiv.

Främjar neurala föreningar

Vi sa tidigare att det finns en koppling mellan nerver och depression frånkoppling. Det är intressant att veta att måttlig men regelbunden träning kan förbättra ditt sinne.

Se även: 

ågot fantastiskt uppnås på flera olika sätt.

 • Först och främst verkar det som att något som kallas "neurogenes" skapar nya hjärnceller.
 • Hjärtfrekvensen regleras, hjärnan får mer syre, och det gynnar också frisättningen av mer bekväma, positiva och motiverande neurokemikalier.
 • ll denna inre "kemi" skapar nya celler och främjar starkare nervanslutningar.

Dessa fördelar kommer inte att vara synliga på den första eller andra dagen. Du måste överensstämma med din dagliga träningsrutin.

Ta bara en halvtimmars resa varje dag, och kom ihåg att det här är "stunder för dig själv".

Stunder av glädje.

Walking förbättrar din kreativitet

Du kanske undrar hur din kan hjälpa dig när du lider av depression. Tro det eller inte, men denna kraftfulla förmåga att uppmuntra förbättringar hjälper dig att se en mer positiv väg för din ytterligare förbättring.

Walking gör dig avslappnad. Varje steg du tar och varje andetag av syre du andas 

 • I dessa ögonblick i samband med dig själv och din välfärd kommer många saker plötsligt att komma i perspektiv. I sin tur kommer du att tänka på nya idéer.
 • Positivt tänkande är ett sätt att gå 
 • Det är möjligt att du får nya idéer när du går på en promenad. Kreativitet behöver inte vara relaterad till någon konstnärlig. Vi har redan pratat om den personliga uppfinningsrikedom som hjälper dig att klättra i det mörka hålet.
 • tt övervinna depression är inte lätt. Men en dag kommer en ny dröm, ett projekt, en önskan och senare ett beslut som ändrar allt att dyka upp.

Det är värt att genomföra den här lilla förändringen i ditt liv. Om du lider av depression, gå en promenad och låt din hjärna långsamt börja läka.

ADVERT

Lägg till din kommentar