Naturlig Hälsa 2019

Kategori: Naturlig Hälsa 2019

4 Avgiftande drycker för viktminskning

4 Avgiftande drycker för viktminskning

Fee End drycker, eller detox drycker är smoothies gjorda speciellt för dem vill ta hand om sina kroppar varje dag. Dessa ger massor av fördelar och kommer att omfatta: balansera näringsvärdet i livsmedel bränna fett och hjälper till att reglera viktminskning Att främja avgiftning av kroppen eliminera toxiner Även om det är många olika sätt att uppnå samma resultat är avgiftande drycker helt naturligt och kan tillagas och konsumeras snabbt, vilket gör dem ännu mer effektiva.
Särskild hemlagad tvål för känslig hud och dermatit

Särskild hemlagad tvål för känslig hud och dermatit

De med känslig hud eller eksem behöver kosmetiska hudvårdsprodukter som är så naturliga som möjligt och de måste också vara fria från aggressiva ämnen. När det gäller ansikts tvål, som bör vara bekväm och praktisk att använda varje kväll, måste du hitta en som inte innehåller sulfater, alkoholer eller syntetiska parfymer.
Yerba mate: migrän fiende

Yerba mate: migrän fiende

Yerba mate rekommenderas alternativ behandling för migrän, en form av intensiv huvudvärk. Yerba mate kommer ursprungligen från Sydamerika och är en växt som är rik på alkaloid föreningar och påminner om kaffe. Drycken är också känd som "Jesus te". Yerba mate har stimulerande effekt, men Det är inte lika stark som kaffet Yerba mate har använts som en energidryck i många år.
5 Hem behandlingar för tarmparasiter

5 Hem behandlingar för tarmparasiter

Inälvsparasiter eller maskar, är organismer som kan orsaka många hälsoproblem när de tar sin plats i dina tarmar. I allmänhet är dessa protozer som Guardia. Emellertid kan de också vara maskliknande, som med Taenia. De kan dyka upp i kroppen på grund av kontakt med förorenat mat, vatten och vissa typer av insekter.
Hur att behandla och förebygga urinvägsinfektioner

Hur att behandla och förebygga urinvägsinfektioner

Urinvägsinfektioner kan hända med någon och när som helst i livet. En urinvägsinfektion kan drabba vem som helst av urinorganen vårt ingår urinblåsa, livmoder, njurar eller urinröret. Vanligtvis urinvägsinfektioner orsakade av bakterier som kommer in i kroppen genom urinröret och in i blåsan. Kvinnor får mer urinvägsinfektioner än män eftersom urinröret är mindre och mycket närmare anus hos kvinnor.
10 Livsmedelsprodukter som lindrar halsont

10 Livsmedelsprodukter som lindrar halsont

Du kan få ont i halsen när som helst. Detta beror på en virus- eller bakterieinfektion av den typ som orsakar förkylningar, influensa, inflammation i halsen och kyssar. Det kan också bero på att röka, överdriven andning genom munnen medan du sover, förorenad luft eller allergier. Oavsett din ont i halsen är det viktigt att du gör vad du kan för att bekämpa den underliggande infektionen och se till att den inte blir värre.
Sju naturläkemedel för att styra ångest

Sju naturläkemedel för att styra ångest

Jobb, pengarproblem, skyldigheter ... Alla dessa orsakar mycket stress. I dagens värld är fler och fler människor söker naturläkemedel för att styra ångest . De letar också efter sätt att bekämpa sina symptom. I den här artikeln kommer vi att berätta om de mest effektiva. Ångest: När? Varför? Känsla av oro och nerv är mycket vanligt för människor idag .
Förbättra blodcirkulationen med dessa 5 naturliga drycker

Förbättra blodcirkulationen med dessa 5 naturliga drycker

Blodcirkulationen spelar en viktig roll i våra liv. När allt kommer omkring har ansvaret för att transportera syre och näringsämnen till alla våra kroppar. Det gör det tack vare det arbete hjärtat gör genom att pumpa blodet kontinuerligt så att det når organen utan några problem. emellertid det ibland kan orsaka problem, när Vissa faktorer kan minska eller störa flödet genom vener och artärer.
Prova dessa 6 lösningar för att avlägsna öronvax

Prova dessa 6 lösningar för att avlägsna öronvax

Undrar hur man tar bort öronvax naturligt? Vuxen samlad i våra öron är ett naturligt smörjmedel som produceras av körtlar som finns i öronkanalen. Det huvudsakliga syftet är att skydda området mot mikroorganismer och externa medel , så att de inte kommit till den inre delen av örat. Den har en struktur som en gel, men består av fett och döda celler som är ansvariga för att hålla smittsamma mikroorganismer borta.
Vad är Gotu Kola och hur använder du det?

Vad är Gotu Kola och hur använder du det?

Gotu kola säga en liten planta som används i ayurvedisk och traditionell kinesisk medicin. Det blir emellertid alltmer populärt i väst. Du kanske har sett det i hälsokostaffärer och undrade vad det används för. I den här artikeln kommer vi att berätta om denna kraftfulla ört. Vad är Gotu Kola? Det säljs vanligtvis i form av tabletter i hälsokostaffärer.
[pagination/]