Naturlig Hälsa 2019

Kategori: Naturlig Hälsa 2019

Fryst citron för din hälsa

Fryst citron för din hälsa

I vår blogg har vi nämns ofta de underbara fördelarna med att dricka varmt vatten med citron på morgonen, men Visste du att det finns också medicinska egenskaper av fryst citron ? Det är en mycket populär teknik där vi kan dra full nytta av alla kvaliteter som denna friska frukt kan ge. Den största hemlighet av fryst citron, är att använda, på ett enkelt och utsökt sätt, den del av citron som kan göra så mycket för vår hälsa: skal .
Yerba mate: migrän fiende

Yerba mate: migrän fiende

Yerba mate rekommenderas alternativ behandling för migrän, en form av intensiv huvudvärk. Yerba mate kommer ursprungligen från Sydamerika och är en växt som är rik på alkaloid föreningar och påminner om kaffe. Drycken är också känd som "Jesus te". Yerba mate har stimulerande effekt, men Det är inte lika stark som kaffet Yerba mate har använts som en energidryck i många år.
4 Soppor att avlägsna toxiner

4 Soppor att avlägsna toxiner

Den lever och njurar är de organ som hjälper till att eliminera gifter som ackumuleras i kroppen. I både kort och lång sikt, en ansamling av toxiner minska din livskvalitet och leda till akuta och kroniska hälsoproblem. Av denna anledning är det viktigt att hjälpa dessa organ att göra sitt jobb genom att äta rena naturlig mat då och då.
Hur man rengör kolonet naturligt?

Hur man rengör kolonet naturligt?

Fler och fler människor lider av kolonproblem. Detta beror givetvis ofta på maten vi äter. Eftersom kolon är ett av kolonregionerna, går matavfall genom detta område. Colons roll Kolon har en enkel funktion. Den ligger vid slutet av tjocktarmen, och det är den sista passagen som går igenom innan den utvisas från din kropp.
5 Huskurer för vitiligo

5 Huskurer för vitiligo

Vitiligo är en hudsjukdom som uppstår när cellerna i kroppsvävnaden för att förlora normala pigmentering, vilket resulterar i förekomsten av ljusa fläckar i mycket synliga områden som händer, buken, ansiktet, eller hals i vissa fall kan det också uppstå i munnen, näshålan, runt könsorganen, och även på ögats näthinna.
5 Helande juicepress för att lindra smärta av artrit

5 Helande juicepress för att lindra smärta av artrit

Artrit, eller reumatoid artrit, är en kronisk sjukdom som orsakas av svullnad i lederna och den omgivande vävnaden. Vi har fortfarande inte vet exakt vad som orsakar detta tillstånd, men experter är överens om att ledgångsreumatism uppstår på grund av normalt slitage, dåliga vanor och säker skada. Det främsta symptomet på reumatoid artrit är smärta.
8 Föga kända fördelarna med lök

8 Föga kända fördelarna med lök

Onion är förmodligen redan en viktig del av din kost. Trots allt verkar de hitta ett sätt i många av dina favoritrecept. Lök har varit en del av den mänskliga kosten i mer än 7000 år. Folk har vetat att de får mat att smaka bra under lång tid. Men visste du att de också är mycket bra för din hälsa? Till att börja med, den en stor källa till vitaminer, inklusive C, B6, B1, K och H.
En frisk smoothie för att bekämpa sömnlöshet

En frisk smoothie för att bekämpa sömnlöshet

Kampsömhet är inte lätt. Vi vet det här. Att ta mediciner är inte bra om det bara är ett problem för oss då och då. Dessutom, även om vi kämpar för att kontrollera stress eller våra rädslor, vi kanske inte har de resultat vi vill ha. Att hitta en övning som hjälper oss att anpassa sig till våra behov rekommenderas av specialister.
5 Naturläkemedel mot urinvägsinfektioner

5 Naturläkemedel mot urinvägsinfektioner

Det finns miljontals bakterier i urinvägarna som orsakar smärtsamma infektioner när de sprids. Detta påverkar livskvaliteten hos många människor. Urinvägsinfektioner kan uppstå på grund av ett försvagat immunförsvar , men också på grund av dålig hygien, samlag och njurproblem. Även om män också lider av detta tillstånd, som löper störst risk att utveckla det eftersom deras urinrör är kortare kvinnor .
6 Hem behandlingar för att bekämpa benkramper nattetid

6 Hem behandlingar för att bekämpa benkramper nattetid

Kramper eller muskelspasmer är ett mycket vanligt problem. Den involverar en ofrivillig sammandragning av en eller flera muskler, och vanligtvis varar några sekunder eller minuter . De förekommer nästan alltid i benen och sällan i andra delar av kroppen. Dessutom händer det vanligtvis på natten. Naturligtvis stör denna sömn på grund av obehag eller smärta det orsakar.
[pagination/]