Naturlig Hälsa 2019

Kategori: Naturlig Hälsa 2019

Bli av vätskeansamling med ananas, gurka och rullar

Bli av vätskeansamling med ananas, gurka och rullar

Bli av vätskeretention naturligt med urindrivande livsmedel som ananas, gurka och rullar. Ta reda på under vad de kan göra för din kropp och hur du använder dem varje dag för att eliminera balanserade vätskor, gå ner i vikt och lindra uppblåsthet. Bli av vätskeretention genom att äta bra Personer med problem med vätskeansamling brukar leta efter tillägg eller diuretika för att bli av uppblåsthet.
10 Huskurer mot vårtor

10 Huskurer mot vårtor

Det är troligt att de flesta av er har hört talas om att vårtor inte matchar. De är inte farliga. Även den mest renhet person kan få en, två eller tre HPV , så ser inte ner på dig själv bara för att din kropp har gjort dem. Läs om tio enkla hemhjälpmedel mot vårtor i den här artikeln. Vartor är helt enkelt tillväxter som inte är cancer som tenderar att dyka upp i händer, armbågar och knän.
Hem behandlingar för bikupor

Hem behandlingar för bikupor

Din hud har olika sätt att reagera på externa agenter. Detta händer när den anser att det är under attack eller risk. Elvesblest är ett av dessa sätt. Det här utslaget kan visas på bara en plats eller expandera till olika områden. Förutom klåda är hudrödhet ett av huvudsymptomen. I den här artikeln kommer vi att ge dig några hembehandlingar för nässelfeber.
5 Naturliga terapier för att kontrollera lukt från vagina

5 Naturliga terapier för att kontrollera lukt från vagina

Har du en vaginal infektion? En av de vanligaste orsakerna till kvinnor som besöker gynekologen är utan tvekan på grund av den svaga lukten av skeden. Förutom lukten är det vanligt att ha andra symtom som klåda eller brännande känsla, inflammation och urladdning. Kom också ihåg att lukten kan förändras före och efter din menstruation, sexuell relation eller efter att du har gjort fysisk aktivitet.
Mat som stärker minnet

Mat som stärker minnet

Minnesproblem uppstår ofta genom att uppleva små saker eller kämpar för att komma ihåg viktiga händelser. Detta kan ske ofta och kommer då att uppfattas som ett stort problem, men det kan också hända ibland med mycket stress, eller i situationer med mycket känslor i bilden. I den här artikeln kommer vi att titta på några av de stora livsmedelsgrupperna som kan hjälpa till att stärka ditt minne på ett helt naturligt sätt.
5 Naturläkemedel mot urinvägsinfektioner

5 Naturläkemedel mot urinvägsinfektioner

Det finns miljontals bakterier i urinvägarna som orsakar smärtsamma infektioner när de sprids. Detta påverkar livskvaliteten hos många människor. Urinvägsinfektioner kan uppstå på grund av ett försvagat immunförsvar , men också på grund av dålig hygien, samlag och njurproblem. Även om män också lider av detta tillstånd, som löper störst risk att utveckla det eftersom deras urinrör är kortare kvinnor .
5 Hem behandlingar för tarmparasiter

5 Hem behandlingar för tarmparasiter

Inälvsparasiter eller maskar, är organismer som kan orsaka många hälsoproblem när de tar sin plats i dina tarmar. I allmänhet är dessa protozer som Guardia. Emellertid kan de också vara maskliknande, som med Taenia. De kan dyka upp i kroppen på grund av kontakt med förorenat mat, vatten och vissa typer av insekter.
7 Anledningar till varför du bör äta druva stenar

7 Anledningar till varför du bör äta druva stenar

Många människor som äter druvor regelbundet göra misstaget att kasta de små druv stenar, eftersom smaken inte lika bra som massan i denna lilla frukt. Sanningen är att vi vet idag att det är bortkastat att sakna den stora mängden näringsämnen som finns i druvkärnorna. Många företag inom kosmetisk och läkemedelsindustrin använder dessa små frön för att producera naturliga behandlingar för olika sjukdomar.
Lindra symptomen på artrit

Lindra symptomen på artrit

Vad du äter kan få stor inverkan på hur du känner. Det kan också vara bra eller dåligt för din hälsa. Detta borde vara ganska uppenbart, med tanke på att nästan allt i din kropp beror på dina matval. Personer som har artrit bör se till att de har en hälsosam och balanserad diet. I dagens artikel kommer vi att dela några av de smartaste livsmedel val man kan göra, och varför essentiella fettsyror kan bidra till att minska symptomen på artrit.
Naturlig kräm mot förhårdnader på fötterna

Naturlig kräm mot förhårdnader på fötterna

Fötterna är en grundläggande del av kroppen som, i likhet med andra områden, förtjänar särskild uppmärksamhet, till exempel med en naturlig kräm för att ta bort förhårdnader, så att du kan hålla fötterna friska. De är ofta ignoreras, men sanningen är att dina fötter lider av konstant exponering för bakterier och andra miljöfaktorer som kan påverka kvaliteten på din hud direkt.
[pagination/]