10 Extrakt som renar kroppen

 som produceras av levande celler eller organismer, till exempel. xkl. djur, bakterier eller andra biologiska organismer. Dessa toxiner kan orsaka både svaga och svåra sjukdomar.

 Den exogena kommer in i din kropp när du andas, i form av infektion, genom huden och genom matsmältningssystemet. Sedan är det endogena som kroppen producerar på grund av tarmbakterier, fria radikaler, parasiter, stress och ångest.

Det är nödvändigt att eliminera dessa toxiner så att du kan behålla god hälsa. Vår kropp ansvarar för att bli av med dem, men ibland räcker det inte. 

 I denna artikel listar vi de tio växter som du kan använda för att göra naturliga extrakt som 

Misteltorn

 Koka en liter vatten och lägg i två löv. fter det har kokat upp, låt blandningen strömma genom en sikta. Låt det vila lite innan du dricker. Om du tycker att smaken är för bitter kan du sötna den med lite honung.

kronärtskocka

 Det är en av de bästa anläggningarna när det gäller att ta bort gifter, varför det rekommenderas för överviktiga som vill gå ner i vikt.

Denna växt rekommenderas också för diabetiker eftersom det innehåller insulin istället för stärkelse. Det är också hypoglykemiskt eftersom det tar bort överskott av socker från blodet.

 Koka den i några minuter, blanda blandningen och låt den svalna lite innan du dricker. Gör det varje dag så att din kropp kan utnyttja denna växts goda egenskaper.

Grönt te

genskaperna hos grönt te är utan slut, men som vi vet är den viktigaste funktionen på tonåring verkar urindrivande. Det är också mycket effektivt när det gäller att minska kolesterolnivåerna. Placera tre blad i en kopp kokande vatten. Låt det vila lite innan du dricker det.

låbär

xtrakt av blåbär, även om vi inte talar om en växt, är verkligen effektiva, eftersom det hjälper oss att bli av med överflödig vätska. 

grapefrukt

Även om detta egentligen inte har en anläggning  Det hjälper människor att gå ner i vikt. Koka några skivor grapefrukt i vatten, nypa vattnet och drick när det är kallt.

Timian

 Om du lider av kraftiga kramper i samband med menstruationsperioden kommer låret att hjälpa dig. Timian används också för att bekämpa celluliter och när man ska gå ner i vikt. Ta en sked av den torkade växten och lägg den i kokande vatten. Låt extraktet ligga lite innan du dricker.

Fänkål

 Koka stjälken och lämna i vatten, silke och dryck.

Maskros

 Lägg 1 msk maskros i en kopp kokande vatten, låt det vila lite innan du dricker det. Glöm inte att suga ut draget först.

Persilja

 Till en liter vatten tillsätt 2 matskedar blad. Låt det simma i några minuter. Sil blandar och dricker det hela dagen.

Selleri

På grund av dess rengöringsegenskaper  Det hjälper också att gå ner i vikt och rensar levern. Gör ett extrakt genom att koka några stammar i en liter vatten. Drick det regelbundet hela dagen.

Kom ihåg ...

De flesta av dessa växter kan köpas i stora livsmedelsbutiker. De flesta av de extrakt som nämns hjälper också när du går ner i vikt. Men det är viktigt att du balanserar allt med en hälsosam kost. 

Även om det är meningen att vissa av dessa bör konsumeras regelbundet under hela dagen, betyder det inte att du ska överdriva ditt intag. Överdriven användning kan ha en laxerande effekt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar