10 Växtbaserade behandlingar för åderbråck

Hedge nötter är mycket obehagliga när de uppträder. De är generellt placerade på benen, och ibland i ansiktet. För kvinnor kan detta vara förödande för deras självkänsla. Öronnötter uppträder ofta på grund av graviditet, genetiska faktorer, viktökning, hormoner eller ett jobb där det mesta av tiden sitter.

Det finns faktiskt sätt att bli av med åderbråck, även om några av dem är ganska dyra. Den goda nyheten är att det finns billiga naturliga behandlingar för åderbråck som gör att du sparar pengar samtidigt som du får liknande (eller ännu bättre) resultat. Och eftersom de är helt naturliga, kommer de inte att påverka din hälsa negativt.

Ginger

Denna ört är rik på antiinflammatoriska droger.  Ingefära är bra för att förbättra blodcirkulationen och  Du kommer bli förvånad över resultatet.

Vitlök

Vitlök innehåller många föreningar med antiinflammatoriska egenskaper. För att använda det som ett verktyg  Vitlök minskar mycket protein i kroppen, och som en konsekvens minskar också synligheten för dessa krossande år.

lök

Lök är ett utmärkt naturläkemedel som också hjälper till med korrekt assimilering och distribution av proteiner i kroppen, vilket således förhindrar åderbråck i form och blir synlig på ytan av huden. Det äter bara rålök dagligen. Dagliga intag av lök hjälper till att hålla din kropp frisk och det vitaliserar din hud.

rahmi

Denna åtgärd har sitt ursprung i Indien och anses effektiva på att ta bort åderbråck, speciellt i ayurvedisk medicin.  pplicera direkt på benen för bra resultat.

osemary

osemary är användbar för att bekämpa stress och depression, men det är också viktigt för åderbråck. Det används ofta i hudvårdsprodukter eftersom det 

vört

Det spelar ingen roll om det används internt eller externt, är en vört ett idealiskt sätt att eliminera åderbråck.  Det kan också omvandlas till te och dryck dagligen.

Hamamelis mollis 94-395-

Detta är en sällsynt (och mycket användbar) ört om du kan hitta den. Trollhassel har antiinflammatoriska egenskaper och är därför fördelaktigt för att minska åderbråck.  Den har en hög koncentration av eteriska oljor, gallsyra och tanniner, vilket är bra för att hålla huden frisk.

utcher kvast

Denna anläggning som innehåller en aktiv substans som kallas ruscogenin, minska inflammation och obstruktion i venerna. Det har den extra fördelen att stärka och strama blodkärlen. Du bör äta minst 100 mg per dag för maximal effekt.

guggul

guggul är en annan traditionell växt från ayurvediska medicin och har egenskaper som minskar inflammation i blodkärlen och förekomsten av åderbråck. 

chinacea

Denna ört är känd för att stärka immunförsvaret, men det är också en bra lösning för åderbråck. Det fungerar bra för att minska inflammation och fungerar som smärtstillande medel för smärta i samband med åderbråck.

Jag hoppas att du tycker att denna information var användbar. Kom ihåg att kontakta din läkare om du lider av ett kroniskt tillstånd eller om du märker biverkningar efter att du har använt dessa naturläkemedel.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar