10 Huskurer mot vårtor

Det är troligt att de flesta av er har hört talas om att vårtor inte matchar. De är inte farliga. Även den mest renhet person kan få en, två eller tre , så ser inte ner på dig själv bara för att din kropp har gjort dem. Läs om tio enkla  i den här artikeln.

Vartor är helt enkelt tillväxter som inte är cancer som tenderar att dyka upp i händer, armbågar och knän. De växer när Human Papillomavirus (HPV) kommer in i det första skiktet av huden, ofta på grund av ett snitt. arn tenderar att vara mer sårbara än vuxna (på grund av deras immunförsvar). Men du kan få  i alla åldrar. Tyvärr är det ofta mycket svårt att bli av med dem, men 

1. Pulver

landa pulverformig jäst och laxolja tills du har en jämn massa. pplicera detta på vorten på kvällen. Det är bäst att täcka det med en dressing. Ta bort dressingen nästa morgon och upprepa om det behövs.

2. atron

Du kan också försöka "våta" vargen i  Låt de drabbade områdena torka naturligt med läsk. Upprepa ofta tills vargen försvinner.

3. Kost

Din kost kan påverka vårtor.  Till exempel vitlök, sötpotatis, vetebröd, solrosfrö och ris.

4. Vitlök

Vitlök innehåller två huvudprodukter bland sina många ingredienser som är ansvariga för att arbeta till förmån för din hälsa: allicin och diallyl disulfid.

 Du kan också äta färsk vitlök. Om du inte vill lukta som en italiensk kök, försök att svälja tre vitlökskapslar tre gånger om dagen eller tugga lite persilja för att göra din andedräkt fräschare efter att du har ätit vitlök.

5. Varmvatten

n studie visade att blötande våtvorter i mycket varmt vatten kan vara till stor hjälp. . Se bara till att vattnet inte är så varmt att du bränner.

6. C-vitamin

Däck för vårtor med . Krossa en C-vitamintablett och tillsätt vatten så att du gör en massa av den. pplicera detta på vargen och täck den. 

7. Vitamin

 krossa en tablett eller kapsel av vitamin , gnugga olja till vårtan och täcka den med ett plåster.Upprepa det tre gånger om dagen. Ta bort plåstret på natten för att tillåta att huden andas och smör av öronen med olja igen på morgonen.

8. Laxolja

Syran i laxolja irriterar vårtor.  nvänd en bomullsplatta för att applicera laxolja två gånger om dagen.

9. Morötter

Skala och skära morötter i mycket små bitar. Tillsätt tillräckligt med olivolja tills du får en pasta. Gnid blandningen på vårtor två gånger om dagen i 30 minuter om dagen i två till tre veckor.

10. Citronsaft

nvänd  genom att klämma saften på öronen innan du täcker den med en bit lök i 30 minuter en gång om dagen i två till tre veckor.

11. loe Vera

 Skär ett blad från en aloe veraplante i två och ta in gelén från insidan på en bomullsplatta. pplicera detta på vårtan och täck det med en dressing. Upprepa detta varje dag tills virvelen försvinner.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar