14 Botemedel mot tungmetaller i levern

 Varför är det viktigt att ta bort dem från kroppen? De måste tas bort eftersom de är toxiner; giftiga ämnen som skadar cellerna och gör oss sjuka. De flesta tungmetaller samlas i levern och kommer över tid att skapa allvarliga hälsoproblem.

Därför är det viktigt att veta hur man avlägsnar levern på ett riktigt sätt.  Så varför inte börja idag genom att följa dessa enkla tips?

1. Varför är det viktigt att ta bort tungmetaller från kroppen? 999> Hur är det med de

oorganiska tungmetallerna? De så kallade oorganiska toxinerna är de vi får i oss via vad vi äter, men också genom föroreningar. Ibland arbetar det i fabriker och liknande platser där tungmetaller behandlas, tillräckligt för att skada hälsan avsevärt. Förr eller senare slutar du med sjukdomar om du inte tar bort de toxiner som har ackumulerats i kroppen. Vet du var tungmetallerna ligger i kroppen?

I lymfsystemet, och mest av allt, i levern.  2. Vilka tungmetaller är vanligast i kroppen?

Detta kommer säkert att överraska dig. Ibland, även om vi lever ett hälsosamt liv, hamnar vi på tunga metaller på ganska vanliga sätt.

Föroreningar, vattnet vi dricker eller kemikalier som finns i många typer av livsmedel är de vanligaste källorna vi får i våra tungmetaller. edan har vi en lista över vanliga tungmetaller: rsen:

  • Det mest skadliga ämnet för kroppen. Vet du var du ofta kan hitta den? Du sprang från hoppet. Problem uppstår med användning av bekämpningsmedel och naturlig filtrering. Detta är ett allvarligt problem. Vi kommer i kontakt med andra typer av föroreningar genom att arbeta i miljöer där detta ämne är närvarande. ly:
  • Vi brukar få det genom förorenade vattenledningar, men även genom bekämpningsmedel som finns i olika typer av mat och grönsaker. Kvicksilver: v
  •  Kadmium:
  • Detta ämne finns i många typer av gödselmedel. Utan att vara medveten om det slutar vi ta cadmium dagligen när vi äter frukt och grönsaker som odlas med gödsel som är rika på den här farliga tungmetallen. Även om det inte finns några skäl till stora problem (eftersom substansvärdet är generellt lågt), kan intaget över längre perioder vara farligt. Därför är det viktigt att veta hur man avgiftar kroppen. 14 läkemedel mot tungmetaller i levern

1. örja dagen med att äta vitlök på en tom mage.

Tvätta och skal en vitlöksklyfta och dela den i tre små bitar för att äta med ett glas vatten.Du behöver inte oroa dig för den starka lukten. fteråt kan du dricka lite citronsaft och lukten kommer att försvinna. Du kan också tugga tuggummi med xylitol för att ta bort vitlökens essens från munnen. Det är ingen tvekan: örja dagen med vitlök på tom mage är ett utmärkt sätt att ta bort tungmetaller från levern. 2. Maskros:

Vad sägs om att göra ett hälsosamt te eller avkok av maskros efter lunch? Maskros är en av de bästa plantorna du kan använda för att avgifta din kropp. 3. Kronärtskockvatten:

Du bör använda denna åtgärd två gånger i veckan. För att göra kronärtskockvatten, ta två kronärtskockor och koka dem i en liter vatten. är kronärtskockorna blivit mjuka, ta bort dem från vattnet. Du kan dricka detta avkok under hela dagen. Det är underbart! n ytterligare tips kan vara att ha lite citronsaft. Detta ger drycken ännu mer hälsosamma fördelar. 4. Chlorella:

 Var är klorella produkter? I hälsokostaffärer eller i butiker som säljer ekologisk mat. 5. Klorofyll:

finns i produkter som säljs i hälsokostaffärer eller livsmedelsbutiker med organiskt urval. Det är en utmärkt naturresurs för behandling av levern. Det laddar och stärker immunförsvaret. 6. Koriander:

Glöm inte att ta med koriander till dina sallader och soppor. Varför det? ftersom det hjälper till att ta hand om immunsystemet och tar bort kvicksilver, aluminium och bly från kroppen. 7. Grapefrukt och apelsinjuice:

Dessa två utgör en utmärkt kombination av vitamin C, vilket hjälper oss att avgifta kroppen. Du kan dricka en blandning av dessa två juicer varje morgon. Du kommer att älska det! 8. Havregryn:

tt annat utmärkt val för lunch. Havregryn är rik på zink och selen; två mineraler som hjälper till att ta hand om immunsystemet och att ta bort tungmetaller. 9. Helkornigt ris:

n annan alternativ rik på zink som tar hand om din hälsa. Det smakar gott och hjälper till med avgiftningsprocessen. 10. Persika:

Detta saftiga och smakfulla frukt är fullt av vitaminer och mineraler som är perfekta för att ta bort tungmetaller. 11. roccoli:

Du borde veta att broccoli är en av de grönsaker som hjälper mest i avgiften av levern. Det är viktigt att komma ihåg att bara köpa ekologisk broccoli, eftersom de har odlats utan användning av bekämpningsmedel. 12. å spinat:

är mycket rik på klorofyll. Om du äter spenatråden, dra nytta av sina fantastiska, friska egenskaper. 13. Paranötter:

De är vackra! De är också rika på zink och selen, två idealiska mineraler för avlägsnande av tungmetaller från kroppen. 14. Lök:

Har du ätit lök idag? Har du haft lök i salladen? Tänk på att lök är rika på svavel, ett utmärkt hjälpmedel för att neutralisera och ta bort tungmetaller som aluminium.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar