3 Främsta fördelarna aubergine vatten

Känner du till de olika fördelarna med att dricka auberginevatten?

Du kan bli förvånad över att höra att århundraden sedan ansågs auberginer vara en giftig och farlig växt. Varför? På grund av sin mörka färg. Men över tiden upptäckte de i Indien många medicinska fördelar i denna grönsak, och det blev långsamt en oumbärlig ingrediens i många lösningar.

För närvarande fördelarna med aubergine känt över hela världen - till exempel de flesta nu inser att aubergine hjälper till att behandla sjukdomar, smärta från artrit och det kan också bidra till att bota solbränna. 

Vill du verkligen sakna dessa möjligheter? Jo, vi har just börjat skrapa ytan. I dagens artikel kommer vi att se över de tre viktigaste fördelarna du kan få från att dricka auberginevatten. Håll utkik!

1. ubergine Vatten kan sänka kolesterolet

För några år sedan genomförde US Department of griculture en studie som bekräftade en misstanke många hade haft på ett tag: aubergine vatten bidrar till att minska halterna av dåligt kolesterol i blodet. Låt oss se vad några av de viktigaste slutsatserna i studien var:

 • den vanligast förekommande antioxidant i aubergine, är det mest effektiva för att minska nivån av dåligt kolesterol (LDL).
 • uberginevann som hjälper till att förhindra plack vidhäftning mot dina blodkärlars väggar.
 • är du förbereder eggplantvatten är det viktigt att du alltid håller huden på medan du lagar mat. Huden innehåller Dessa är antioxidanter som hjälper till att upprätthålla kardiovaskulär hälsa.

Missa inte: 

2. ubergine Vatten kan lindra smärta från artrit

Om du lider av smärta och svullnad i på regelbunden basis, försök att dricka aubergine vatten. Inflammation, rodnad och smärta i samband med reumatoid artrit (artrit) kan lindras tack vare de medicinska egenskaperna hos denna unika grönsak.

 • Som nämnts ovan är en av de viktigaste föreningarna i aubergine klorogen syra. Det är utmärkt att 
 • Och låt oss inte glömma de otaliga vitaminer och mineraler som finns i aubergine som bidrar till att stärka leder, brosk och muskelvävnad. Om man dricker aubergine vatten periodvis du också en hälsosam dos av vitamin , 1, 2, C och , och mineraler såsom kalium, kalcium, magnesium, järn och fosfor. Som om det inte vore nog, innehåller aubergine även andra fördelaktiga ämnen, såsom folsyra, fibrer och kolhydrater.

3. ubergine Vatten kan hjälpa till att bekämpa överflödigt fett

Fördelarna med äggplanta vatten för viktminskning är välkända och de är mycket effektiva. Men vet du varför det fungerar så bra?

 • Du har säkert märkt att när du äter aubergine, har den en lite bitter smak. Vet du vad som orsakar detta? ubergine innehåller vissa medicinska föreningar som hjälper till att rengöra kroppen och framför allt för att stimulera bättre leverfunktion. matsmältning tt annat intressant faktum är att auberginen vatten kan bidra till att
 • gradvis minska storleken på midjan och fokusera på det irriterande magen fett. Detta beror på att det är både ett rengöringsmedel och ett diuretikum - med andra ord, om du dricker mycket vatten aubergine och leva en hälsosam livsstil med en bra övning, kommer du att förlora fett mycket lätt. Upptäck:

5 skäl att inkludera aubergine för din middag: örja idag! 

För att förbereda aubergine vatten är allt du behöver en medelstora aubergine och en liter vatten. Det finns inget som är alltför komplicerat med detta recept, och som vi har sagt hela tiden,

det är mycket hälsosamt Ingredienser

1-medium aubergine

 • 1 liter vatten
 • Saften av ½
 • citron 

Tvätta aubergine väl, skär den sedan i skivor.

 • Koka grytan med vatten,
 • Koka eggplantskivorna i
 • minst 20 till 25 minuter, är en timme har passerat, sy i vätskan och spara den.
 • Du kan lagra auberginevattnet i en flaska eller annan mörk burk u kan du
 • blanda citronsaften Drick auberginevatten hela dagen. Försök ta ett glas tom mage först på morgonen, sedan en efter lunch, en tredjedel på eftermiddagen och den sista koppen efter middagen.
 • Gör detta i sju dagar i följd, en gång i månaden. Du kommer snabbt att börja märka de många fördelarna med auberginevatten. 

Förutom att ha diuretiska egenskaper är äggplantan rik på antioxidanter som hjälper till att hålla kolesterolhalterna under kontroll. Läs mer

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar