6 Enkla tips för att stärka immunförsvaret

Vissa människor ofta blir sjuka, oavsett primas plötsliga förändringar i vädret, stressiga perioder, semester eller annat. Varje ändring kan leda till en reaktion i immunsystemet och orsaka hälsoproblem som i vissa fall alltid återvänder.

Det är viktigt att lära sig hur man kan förbättra ditt immunförsvar för att hålla dig frisk och förebygga sjukdomar som med tiden kan bli kronisk i avsaknad av eller fel behandling. Här är några tips om hur du förbättrar ditt immunsystem med hjälp av helt naturliga medel.

Hur att hålla dig frisk genom att hjälpa immunsystemet

Vi delar vanligtvis tips om hur man kan bota eller förebygga vissa sjukdomar eller i våra artiklar. I detta kommer vi dock att ge dig några tips om hur du håller dig i allmänhet frisk. 

Du bör , speciellt om du vet att du lätt kan bli sjuk.

Drick vatten på tom mage

Vatten är ett mycket enkelt och ekonomiskt sätt. llt du behöver är viljestyrka, för att dra nytta av allt vattenets egenskaper.  Känn dig fri att dricka den eller tycker att det är svårt att dricka mer glasögon mellan måltiderna. De som verkligen använda vattnet för vad det är värt alltid bär en flaska, ofta blandat med lite citron för lite extra smak.

Den bästa tiden att dricka är på fastande mage direkt efter att stiga upp på morgonen, eftersom det rensar ut gifter från dagen innan och initierar organ i kroppen.

Prova det. Du kommer att märka skillnaden efter några dagar.

olivolja och citron

, två viktiga organ är det viktigt att ta hand om.

Det är super lätt: drick det på en tom mage (efter några glas vatten). Ta en matsked extra jungfruolja och en tesked citronsaft. Denna kombination stimulerar levern, och om du gör det varje dag kommer det också att bidra till att bli av med potentiella gallstenar.

äppelcidervinäger och bakpulver

Du kan hitta mer information om detta agent i denna artikel och du bör notera detta eftersom det har många goda egenskaper.  dricka ett glas vatten blandat med en matsked ren organisk cider ättika med en nypa bakpulver på en timme före varje måltid.

gurgla olja

gurgla oljan är en agent fokus på alla typer av orala problem (håligheter, gingivit, sår, dålig andedräkt, etc.) men det spelar också en roll i matsmältningen genom att avlägsna toxiner genom munnen slemhinnor.

Det är väldigt enkelt. Du behöver bara en högkvalitativ solrosolja och femton minuter varje morgon innan du äter din första måltid. Ta reda på hur du gör det i den här artikeln, samt vilka fördelar den har.

å vitlök

Denna medicinska mat har använts sedan antiken.  (hjärta och blodkärl), bör vitlök definitivt vara en del av din kost. Problemet med vitlök är (förutom att ge oss dåligt andetag) att det inte alltid är lika lätt att smälta. För dem som har problem med att bryta vitlök rekommenderas att ta . För dem som inte har några problem med detta, rekommenderar vi den berömda tibetanska vitlökskuren, en extremt enkel och effektiv botemedel som kan tillverkas hemma. nligt de tibetanska munkarna kan den endast utföras vart femte år.

Ät något bittert innan du går.

Du borde tänka på din leverans varje kväll, eftersom denna kropp lider mycket av dålig kost, dåliga vanor och negativa eller undertryckta känslor. Därför rekommenderar vi att du inte äter för mycket och alltid inkludera en eller flera typer av bitter mat eller extraktion på kvällen för att förbättra leverns funktioner. Du kan gå till

kronärtskockor, endivier eller grapefrukt.  Denna enkla tips hjälper dig att slappna av mer på kvällen, återvinna energi och hjälpa till att regenerera levern.

ilder tagna från elle_ann, morberg och catalopolis

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar