7 Naturläkemedel för behandling av reflux

kut chock är ett mycket vanligt hälsoproblem. Den kännetecknas av en brännande känsla i magen, bakom bröstbenet och ibland i nacken, och kan vara så smärtsam att den förväxlas med en hjärtattack.

Många tror att sur chock orsakas av för mycket syra i magen och du kommer ofta att ordineras läkemedel som hämmar syreproduktionen. Forskning visar att detta inte alltid är orsaken, eftersom symtomen i vissa fall beror på brist på magsyra. Med tanke på detta kommer denna typ av medicin också att göra det värre, och det är därför många patienter känner att symptomen bara ökar. Studier har funnit samband mellan dessa sjukdomar och hiatalbråck, liksom en H. pylori bakteriell infektion.

Du kan styra halsbränna utan medicinering genom att anta några av de naturläkemedel som, enligt forskning, har haft en positiv effekt på behandlingen av dessa symptom. Läs vidare för att ta reda på vad du säkert kan ta för att lindra smärta och brännande känsla som orsakas av syrachock.

pidemisk återupplivning

Som tidigare nämnts kan sur chock komma från brist på magsyra.  Detta ökar mängden magsyra och dämpar symtomen.

atron

genskaperna hos bakpulver kan neutralisera magsyra, särskilt medan den brännande känslan som orsakas av uppstötningar är som starkast. landa en tesked soda i ett glas vatten och drick det. Vi rekommenderar inte att du använder det här regelverket regelbundet, men du kan dricka det när smärtan är särskilt outhärdlig.

loe verasaft

 en av de möjliga orsakerna till halsbränna). Vi föreslår att du dricker en halv kopp aloe vera juice före varje måltid, men 

Ginger

Ginger är en effektiv rot som har egenskaper som skyddar mot vissa matsmältningsbesvär. Det blockerar syreproduktionen och dämpar H. pylorie bakterier. nligt undersökningar som genomförts under 2007, denna fantastiska ingrediens åtta gånger mer manövreras än syraakutmedicin när det gäller att förebygga magsår. Vi föreslår att du skapar ett te för att bäst använda gingerrot. Sätt två eller tre skivor ingefära i en halv liter varmt vatten. Låt det koka och dricka 20 minuter före varje måltid.

etain

etainhydroklorid är ett annat bra alternativ för att behandla symtomen på sur chock. Denna naturliga botemedel kan köpas i hälsokostbutiker utan recept.Du bör använda det rekommenderade beloppet för att dämpa den brännande känslan och sedan minska till en kapsel. 

D vitamin D

D-vitamin spelar en viktig roll vid bekämpning av virus och bakterier. är du har större mängder av D-vitamin i kroppen kommer att fungera bättre, och den producerar minst 200 mikrobiella peptider som bidrar till att utrota smittämnen. För att öka D-vitamin i kroppen, kan du ge en hälsosam mängd av sol exponering. Du kan också köpa vitamin D-tillskott, men kom ihåg att du också skulle öka intaget av vitamin K2.

Glutamin

nligt studier som publicerats i 2009 kan skada matsmältningssystemet som orsakas av H. pylori bakterier kan vara relaterade till avsaknaden av glutamin (en aminosyra som finns i nötkött, kyckling, fisk, ägg, laktosprodukter och vissa frukt och grönsaker). Du kan också köpa ett bidrag.

ndra råd:

  • Det är viktigt att skapa balans och naturliga funktion i matsmältningssystemet när du vill bekämpa sura uppstötningar. Det är också viktigt att äta grönsaker och andra livsmedel av hög kvalitet (helst ekologiska produkter).
  •  Detta hjälper matsmältningsfunktionen och kommer naturligtvis att begränsa mängden H. pylori-bakterier.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar