7 Anledningar till varför du bör äta druva stenar

Många människor som äter druvor regelbundet göra misstaget att kasta de små druv stenar, eftersom smaken inte lika bra som massan i denna lilla frukt.

Sanningen är att vi vet idag att det är bortkastat att sakna den stora mängden näringsämnen som finns i druvkärnorna.

Många företag inom kosmetisk och läkemedelsindustrin använder dessa små för att producera naturliga behandlingar för olika sjukdomar.

Men det är också rekommenderas att äta dem medan de är råa, eftersom trots sin bittra smak, kan de ge din kropp viktiga fördelar för att optimera funktionen dess.

För er som fortfarande spottar ut denna viktiga del av druvorna, kommer vi i dagens artikel andel De är fantastiska!

1. Druvor är rika på antioxidanter.

Druvor är rika på ämnen som kallas fenoler, proantocyanidiner och tococerol. Deras antioxidantverkningar kan 

De innehåller också en väsentlig mängd av vitamin C och beta-karoten, som är känd för att motverka många av de miljömässiga faktorer som kan påverka hälsan direkt.

2. De hjälper till att rena blodet

Tack vare sin verksamhet och antioxidant innehåll, dessa frön också från droger och andra skadliga element som bygger upp i blodet.

På grund av detta, de är en lämplig lösning för människor som är i riskzonen för hjärtsjukdomar, eftersom de stimulerar också bra cirkulation och förhindrar den gjutna 

3. De hjälper till att förhindra cancer

På grund av sin höga halt av antioxidanter, är det ingen överraskning att dessa frön rekommenderas för att bekämpa bröstcancer, hudcancer och prostatacancer.

Deras inverkan på fria radikaler hjälper till att stoppa cellskador som ökar risken för att utveckla denna sjukdom.

4. De minskar effekterna av tobaksbruk

både rökare och dem som har varit rökare dra nytta av de näringsämnen i druv stenar för att bekämpa de skadliga effekterna av att ha andats in giftiga föreningar.

Tack vare deras förmåga att rensa blodet elimineras mycket av det skadliga avfallet, vilket hjälper till att skydda din kropp.

5. Druva Steiner antibakteriell och antiinflammatorisk

De antibakteriella egenskaperna hos deras 

De har också effekter som kan bidra till att minska svårighetsgraden av sjukdomar

 • Gikt
 • dermatit
 • vätskeansamling
 • Sår
 • ihåleinflammation
 • Urinvägsinfektioner

6.De förhindrar tidig åldrande

n av de viktigaste fördelarna med druvor kommer från deras antioxidant-OPC-innehåll som hämmar aktiviteten hos maligna celler. 

Tack vare detta blir din kropp yngre och mer när du äter druvkorn regelbundet och undviker för tidig åldrande av huden.

7. De skyddar lungorna

De antibakteriella och antihistaminiska effekterna av druvor kommer att bekämpa allergier som stärker och skyddar lungorna för att förhindra infektion och andra sjukdomar som kan försämra deras funktion.

ftersom de också stärker immunsystemet minskar du risken för influensa, förkylningar och andra tillstånd i samband med andningsorganen.

Hur ska du äta druvor?

Du kan äta druvssteker med resten av druvan om du vill ha den. Men det finns också hälsokostaffärer och naturalister som säljer grapefruktkomponenter eller kapslar som du ska inkludera mer regelbundet i din kost.

Maximalt rekommenderat intag är 300 mg per dag, men du kan äta så många druvor som du vill utan att oroa dig.

ågra bra sätt att inkludera druvstenar i din kost är recept för:

 • Smoothies
 • Soppa
 • Cocktails
 • fterrätter

Låt oss prova dem! Smaken kanske inte är bäst, men det är inte heller outhärdligt. u när du är medveten om alla fördelar som druvstenar kan ha för din kropp, varför börja inte dra nytta av dem nu?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar