En super drink med gurkmeja

n av dessa livsmedel med en hög mängd antioxidanter och som är lätt att kontrollera är gurkmeja. Denna krydda anses vara en av de mest gynnsamma för kroppen, och är kännetecknade av deras antiinflammatoriska och smärtstillande egenskaper, i tillägg till ca 300 antioxidant . Precis som gurkmeja ingår som en ingrediens i många recept runt om i världen, är det också en del av många naturläkemedel och behandlingar som syftar till att förbättra hälsan.

I den här artikeln vill vi dela ett recept för en super drink med gurkmeja som kan framställas med krydda i pulverform, eller ännu bättre, med den färska roten. Denna kraftfulla dryck har en hög smärtlindrande och antiinflammatoriska effekter och andra hälsofördelar.

Super dryck gjord av gurkmeja

Detta är en super dryck som är en del av traditionell österländsk medicin och receptet har spridit sig över hela världen sedan dess effektivitet har bevisats. , och har en mycket positiv effekt på kroppen för att lindra olika typer av smärta och för att förebygga sjukdomar. • 1 matsked gurkmeja pulveriserad
 • 5 cm ingefära
 • 5 morötter
 • 2 citroner
 • 1 apelsin
 • 1 gurkaPeel citrusfrukter, ingefära, morötter. landa alla ingredienserna i en mixer tills du har en juice. För bästa resultat är det bäst att dricka det en halvtimme före frukost.

Superdrink med helande egenskaper?

 • : saften från gurkmeja har en hög smärtlindrande och antiinflammatorisk effekt som kan bidra till att bekämpa artrit och dess symptom. Curcumin, som är den aktiva ingrediensen av gurkmeja, blir aktiv när den är utspädd med andra komponenter, och , i studier som utförts av forskare i US har det fastställts att gurkmeja kan bidra till att minska risken för depression och demens, och också lindra några av symptomen. I denna studie fann de att gurkmeja är bara 2, 5% mindre effektiva än antidepressiva läkemedel, men det viktigaste är att veta att gurkmeja har inga biverkningar. Även om det saknar mer vetenskapliga bevis för att förklara denna effekt av gurkmeja, och även minskar nivån av cytokiner, vilka är de som kan påverka kroppens reaktion på stress.
 • : gurkmeja fungerar som en naturlig smärtstillande som kan bidra till att minska och styra olika typer av smärta. Gurkmeja innehåller F-, ett protein som kan aktivera försvarsmekanismer i kroppen som bidrar till att bekämpa smärta.
 • : tt vara en drink rik på antioxidanter kan hjälpa till att bekämpa och stoppa verkan av fria radikaler som ackumuleras i kroppen och orsaka många sjukdomar, inklusive cancer. Juicen från gurkmeja kan hjälpa till att förhindra ovariecancer, koloncancer, prostatacancer och bröstcancer.

 • : Denna drink från gurkmeja hjälper till att minska uppblåst mage och lindrar syra och gastrit. Och vidare kan du inkludera mer gurkmeja i din kost för att få ut det mesta av dessa egenskaper.
 • : Intag av saft från gurkmeja kan hjälpa till att minska nivåerna av dåligt kolesterol, skydda hjärtat och förbättra blodkärlens hälsa. 
 • som stimulerar eliminering av giftiga ämnen från kroppen, hjälper till att förebygga olika sjukdomar och förbättra hudhälsan.
 • : gurkmeja fungerar som en toner och skyddar levern tack vare sitt höga innehåll av curcumin. lätta digereringen av fett och har en antiinflammatorisk effekt.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar