Antioxidanter för lindring av gikt

Vi har alltid känt att antioxidanter har en kraftfull effekt på vår kropp, eftersom . Fria radikaler är molekyler som produceras efter att maten har absorberats i vår kropp, från förorening, tobaksrök och strålning. Dessa ansamlas i kroppen och kan så småningom leda till allvarliga hälsoproblem som hjärtsjukdomar, cancer, andningsproblem osv

Vad gör antioxidanter?

 har förmågan att stoppa den kemiska reaktion som gör fria radikaler skada friska celler i vår kropp. , och det är därför antioxidanter är nödvändigt för att förhindra ett antal allvarliga sjukdomar och vanliga sjukdomar som ofta drabbar människor.

Vilka egenskaper har antioxidanter?

Många vetenskapliga studier har visat att antioxidanter är nyckeln till att förebygga och minska risken för sjukdomar såsom:

 • cancer
 • hypertoni
 • hjärtsjukdom
 • Diabetes
 • tidigt åldrande
 • degenerativa sjukdomar
 • immunförsvar

. Problemet är att din livsstil, föroreningar, dålig kost och andra faktorer kan skapa ett överflöd av fria radikaler som orsakar kroppen blir överarbetad och så småningom sjuk.

Hur man gör saft med antioxidanter

n sådan juice görs genom att blanda frukt, grönsaker och kryddor rika på starka antioxidanter som bevarar och skyddar våra kroppar. Även om vi kan äta ingredienserna separat, 

Ingredienser

 • : Denna kraftfulla krydda innehåller över 300 antioxidanter, förutom att ha en kraftfull analgetisk och anti-inflammatorisk effekt , som kan minska smärta, behandla gikt problem, förbättra kardiovaskulär hälsa, bekämpa matsmältningsbesvär, förebygga cancer och stärka immunförsvaret.
 • Denna kraftfulla rot är rik på ett stort antal antioxidanter som förhindrar för tidigt åldrande, cancer, diabetes, dålig cirkulation, hjärta eller muskelproblem etc. Ginger har också en stark antiinflammatorisk effekt, och rekommenderas för lindring av smärta, kramper och problem som gikt.
 • : Morötter är speciellt väl känd för sin höga halt av antioxidanter inklusive . Morötter rekommenderas för att förhindra för tidig åldrande, ett förstärkt immunförsvar, förhindra hjärtsjukdom och till och med förhindra cancer.
 • : Citrusfrukter är kända för att ha en rik halt av olika antioxidanter, och liknande är speciellt är . Citrusfrukter är mycket bra för cirkulationen, hjärta, inflammation, smärta, luftvägsinfektioner, etc. De kan också förhindra allvarliga sjukdomar som cancer, diabetes, högt blodtryck och problem med för tidigt åldrande.
 • : Gurka är känd för sin goda rengöringseffekt tack vare sitt höga vatteninnehåll. Men gurka är också känd för dess höga innehåll av antioxidanter, inklusive stanoler och vitaminerna , , C och . Den vegetabiliska är bra för att minska effekterna av fria radikaler har på kroppen och huden, förbättrar det matsmältning, har en antiinflammatorisk effekt och kan hjälpa till med viktminskning.

Steg

Skal citrusfrukter, ingefära och morötter. Sedan har alla ingredienserna i en mixer och blanda väl i några minuter. Vattnet från gurkan är inte tillräckligt för denna smoothien, så det kan vara tillrådligt att lägga till lite vatten för att förenkla blandningen av alla ingredienser.

För att få ut det mesta av alla antioxidanter i denna kraftfulla juice rekommenderar vi att du dricker ungefär 30 minuter före frukost på morgonen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar